Dert dert

serpilcandan06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
12
0
32
Mart Ay'ından bu zaman 131 kişi mesajıma bakmış ama kimse cevap vermemiş. Sayın yetkililer eğer cevap vermeyeceksiniz lütfen buradan bana haber verin üyeliğimi silin :KK43: ben Takıntılıyım birisi yakışmamış dediği zaman bir daha giymem iyiki akıl danışalım dedik :KK43:

Konunuza cevap gelmediği için 2 aydır o pantolonları giymiyor musunuz?
Yaz geldi zaten, mevsimi geçmiştir. :KK39:

Mart Ay'ından bu zaman 131 kişi mesajıma bakmış ama kimse cevap vermemiş. Sayın yetkililer eğer cevap vermeyeceksiniz lütfen buradan bana haber verin üyeliğimi silin :KK43: ben Takıntılıyım birisi yakışmamış dediği zaman bir daha giymem iyiki akıl danışalım dedik :KK43:
sizi buraya sayıylamı gonderıyolar?:KK14:

"Merhabalar. Şimdi kendime gri bir kumaş pantolon aldım birde siyah diz altı bir etek bunlArla hangi renk ince çorap giyebilirim. Bana yardımcı olurmusunuz ? :KK43:"

Sırf bu yüzden mi giymediniz hiçbirini? Asıl problem kimsenin yorum yapmaması değil, bu kadar takıntılı olmanız. Önceliğiniz bu takıntıyı gerekirse destek alarak yenmeniz olsun.

Corap giymemi kaldi sekerim
Corapsiz giy iyice kremle bacaklarini hatte cok beyaz tenliysen ona göre kapaticida kullan
Dert etme canim ya

Bu durumlarda konu acmak yerine satin aldiginizda sizinle ilgilenen satis danismanina sorsaydiniz keske

X