canım paylaşımın çok güzel olmuş çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık.keşke kendimizle barışık olabilsek dediğin gibi.ama kadınlığını hissetmek istiyor insan.zaten ben dahil buradaki bir çok arkadaşım 75 desteksiz dolsa yeter diyor.yani çok bir sey istemiyoruz aslında....
Bende aynı şekilde istiyorum aslında, haklısın kadınlık anlamında bu gerekli. Fakat gerçekçi ve pozitif olmak en kesin çözüm diye düşünüyorum. Birbirimizi umutlandırmak yerine, bu çok daha cazip geldi. Ben şimdiden bu fikre alıştım :) Ama otlar bağımlılık yaptı, o çaylardan vazgeçemiyorum !
canım paylaşımın çok güzel olmuş çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık.keşke kendimizle barışık olabilsek dediğin gibi.ama kadınlığını hissetmek istiyor insan.zaten ben dahil buradaki bir çok arkadaşım 75 desteksiz dolsa yeter diyor.yani çok bir sey istemiyoruz aslında....
ewet bitanem ya gerçekten bişey istemiyoruz sade ve sadece 75 desteksiz( NOlur Allahm nolurrrr kendime aynaya baktığımda evet işte bu ya işte bu demeliyim ... evet biliyorum daha çok derdi olanlar var ama dua etmekten zarar ççıkmaz:)
benim annem lanet olası meme kanserine yakalanmıştı,ilk safhada yakaladık çok şükür.tedavi oldu,iyileşti,birşeyi kalmadı.doktorun demesine göre küçük göğüsleri olduğu için çabuk farketmiş annem.bende takıyorum küçük göğüsleri kafama ama bu olaydan sonra vardır bunda bi hikmet diyip şükrediyorum yine de ALLAH ıma.bende bu açıdan bakıyorum artık ne yapayım
canım bunların göğüsleri küçük bizim ki çok çok küçük dert etmemek elde diil işte
Keira Knightley'i detaylı araştırmalısın, aşırı derecede küçük onun göğüsleri. Ve hiç çekinmiyor.. Daha fazla fotoğrafları var o şekilde, bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?