- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
bu zihniyette olmaniza üzüldüm umarim siz yerinizi saglamlastirmak icin bebek yapip bi cocugun yanlis yetismesine sebep olmazsinizBebek doğurunca yerinizin saglamlastigini düşündüğünüzden dolayı coşmuş olabilirsiniz.
valla eski konularimi bilen bilir esim tam bi hödük az bile ona bu yaptiklarim.zaten ben de esime iyi mi yapmisim kotu mu yapmisim merakinda degilim sadece kendini duygumu kestiremiyorum acaba kendimi bu kadar guclu hissedersem ve bu duygumu surekli percinlersem zamanla ondan sogurmuyumBir cok kadina bu his gelir dogumdan sonra. Aslinda esiniz hak ettiğini yaşıyor, ama sizin için yine de bir uzmanla görüşmenizi öneririm. Fazla öfke ve sinir sizide yıpratır. Ama esinize gram acimadim
bu zihniyette olmaniza üzüldüm umarim siz yerinizi saglamlastirmak icin bebek yapip bi cocugun yanlis yetismesine sebep olmazsiniz
valla eski konularimi bilen bilir esim tam bi hödük az bile ona bu yaptiklarim.zaten ben de esime iyi mi yapmisim kotu mu yapmisim merakinda degilim sadece kendini duygumu kestiremiyorum acaba kendimi bu kadar guclu hissedersem ve bu duygumu surekli percinlersem zamanla ondan sogurmuyum
önceliklerimin degismesine bagliyorum ben.korkmamak en iyisi sevdim sizÇocuğum yok, çocuk sahibi olmayı da düşünmüyoruz.Ben neysem oyum konuşmaktan korkmadim hic.
Susup susup çocuktan sonra bu derece derece degismeniz bana bunu düşündürdü. Hakkınızı savunmanız güzel bişey ama neden çocuktan sonra o garip geldi.
ben suanki halimden cok memnunum acikcasi ama zamanla daha cok memnuniyetsizlik yasarmiyim onu merak etmistim acikcasi.gerci siz nerden bileceksiniz yahu bunu zaman gosterecek biraz da sacma bi soru sormusumBence önceden bir soğuma vardı. Bence iyice düşünün tartin. Böyle güçlü olmak kalıcı mi belli olmaz, ama ilerde ilişkinizin böyle devam etmesini istemiyorsaniz hangi adimlar gerekli onu düşünün. Bazi yerlerde çocuklu ilk sene nasıl gecerse evlilik öyle devam eder diye iddia ediyorlar, ama sizinde böyle bir ilişki istemediginizi düşünüyorum
önceliklerimin degismesine bagliyorum ben.korkmamak en iyisi sevdim sizama yerini saglamlastirmak kirici bi benzetme bence :)
şöyle söylim asla kendi kendime durduk yere kavga cikarmiyorum ve ufak şeyleri tolere ediyorum degisen sey su oldu onceden beni azarladiginda uzulup aglardim niye boyle yaptin uzuluyorum derdim ozur diler gene yapardi ama simdi beni azarladigi an hayirdir ben senin usaginmiyim sen benim velim misin beni niye azarlayip duruyosun ayni seyi bidaha yaparsan ayni sekilde karsilik alirsin demedi deme diyorum bastiriyorum.örnekleyince daha iyi oldu sanirimKarşınızda bir ömrü paylaşacağız insan var yani eşiniz, bağırıp çağırıp aranızdaki saygıyı yitirirsiniz sonunda, eşiniz belki bu tavrınızı hakediyor olabilir ama, bu hal hem farketmeden sizi yorar hem uzun vadede ilişkinizi laçkalandırır. Ne çok sabırlı ne çok sinirli ,orta yolu bulursunuz inşallah :)
ben de böyle düşünüyorumGüçlü hissederseniz sogumazsinizda,surekli hır gür,kavga olursa ve ofkenizi kontrol altında tutmayi basaramazsaniz, karşılıklı birbirinizden sogursunuz.
malesefÖyle düşünenler cooook fazla...
bu kadar mı haklı olunur.teşekkürlerrrBebeğinin huzurunu kaçırma yeter.Kavga etmeden kendini ezdirmemeyi öğrenmen lazım bir de.Bi' uçtan bi' uca geçmişsin doğumdan sonra.Önceden çok alttan alman sonra böyle delirmene sebep olmuş.Ölçüyü kaçırma ne alttan almada ne de kavgada.
peki sence karsimdaki adam bagirip cagirip deli deli hareketler taparken kavga etmeden kendimi nasil ezdirmeyebilirim bi önerin varmi?bu arada bebegimi de dusundugun icin tesekkur ederim :)Bebeğinin huzurunu kaçırma yeter.Kavga etmeden kendini ezdirmemeyi öğrenmen lazım bir de.Bi' uçtan bi' uca geçmişsin doğumdan sonra.Önceden çok alttan alman sonra böyle delirmene sebep olmuş.Ölçüyü kaçırma ne alttan almada ne de kavgada.
Eşini sen tanırsın.Nelere ne sebeple kızıyorsa belirle.Ne diye bağırıyor ki hem o kadar? Ne diye evlenirsiniz şöyle adamlarla , üstüne bir de çocuk.Kesin çalışmıyosundur da.peki sence karsimdaki adam bagirip cagirip deli deli hareketler taparken kavga etmeden kendimi nasil ezdirmeyebilirim bi önerin varmi?bu arada bebegimi de dusundugun icin tesekkur ederim :)
atanamadim ve bebek olunca da hepten uzaklastim bu fikirdenEşini sen tanırsın.Nelere ne sebeple kızıyorsa belirle.Ne diye bağırıyor ki hem o kadar? Ne diye evlenirsiniz şöyle adamlarla , üstüne bir de çocuk.Kesin çalışmıyosundur da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?