- 26 Nisan 2017
- 83
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi vip filoritta
Herkese mrb bir hafta oldu üye olalı ama neredeyse hergun konu açıyorum.Burdaki herkesten cokbgzuek akıl ve yorumlar aldım .Ama genede derdime derman bulamadım.Kısaca anlatayım.23 yaşında 5 senelik evliyim çocuğum yok.Memlekettn tasinali 1 yıl oldu.Ve eşim bana karşı çok ilgisiz olmaya başladı.Gunduz çalışır akşamda uyuyana oyun oynar.Disariya tek başıma çıkamam istediğm bir işte calisamam . sevdiğim bir arkadaşım var onunla da konuşup evine gidemem.Kaldigim yerde hiç kimseyi tanımıyorum bir arkadaş var onada izin vermiyor.İcime kapandim bazen kendi kendime konuşuyorum ve bunu kimseye anlatamıyorum.Kime derdimi anlatsam evine bakıyor çalışıyor daha ne istiyorsun diyor lar.Ben bir gün birlikte yemek beraber bir film izlemek istiyorum derdimi dökmek istiyorum bunu kimse anlamıyor.Gunah keçisi benim.Ayrilmayi düşünüyorum ama çok sevdiğim için cesaret edemiyorum.bekarken çok neşeli güler yüzlü biriydim atılgan girişken dim. Ama simdi bir insanla bile konuşurken heyecanlanıyorum.Sanki yaşayan bir ölü gibiyim.Bir Allah'ım var ellerimi açıp dua ediyorum gece gündüz ağlıyorum Allah'ım Bir kapı ac diye bana.Eskisi gibi olmak gülmek istiyorum.Okulda çok başarılı bir öğrencydim . Ama simdi ise herkesin gözünden deli birisi olarak görülüyor um.Vallahide deli değilim sadece istediğim anlayış hoşgörü ama hiçbiri yok ne eşimden ne ailem de ne demek eşimin ailesinde.Herkesten umudumu kestim.Bir düşünün başıniza bir olay geliyor misal örnek veriyorum arayacak yardım edecek kimseniz yok.Ben öyle bir durumdayım.Harekete geçmem lazım güvenimi geri kazanıp ise girip para kazanmam lazım.Kor değil topal değilim neden bu işe girip çalışmayayim.Lutfen destek olun okuyan yorum yapan herkesten Allah razı olsun