Dert işde öyle bir dert ki elim kolum bağlı duruyorum :(

ayguzl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
59
0
0
İstanbul
ARKADAŞLAR BENİM DERDİM GÖNÜL DERDİ SEVDİĞİMLE TARTIŞTIK VE AYRILDIK 3 HAFTA OLDU NERDEYSE, YAZIŞIYOR KONUŞUYORDUK. ÇOK SEVİYORUM O BENİM İÇİN BİR BAMBAŞKA... VE EN SON MESAJINDA DEDİKİ....bana bayrama kadar yazma olurmu iyice kafamı dinleyeyim sende kendini dinle. allah hayırlısını versin...

BEKLEMEK ÇOK ZOR GELİYOR... AMA DURAMIYORUM HERGÜN YAZIYORUM NERDEYSE... YAZMAKTAN ALAMIYORUM KENDİMİ...SİZCE BÖYLE HERGÜN YAZMAM ÜSTÜNE GİTMEM İYİMİ KÖTÜMÜ ?.

Bence daha da sıkıyosun onu, erkekler sıkıntıya gelemezler
Ama bu kadar ara vermeyi istemesi ayrıca sürekli kavgalarınızdan sıkılmış olması bana sevgisinin azaldığı fikrini veriyor
Seni de buna alıştırmak için kendinden soğutmak adına ara vermek istemiş
Belki üzülceksin ama durum böyle canım
Ve o böyleyken bu kadar tartışıyorken ilişkiniz nasıl yürüyecek o yüzden sende pek bağlanmamaya bak

Son düzenleme:
arada bir kendini hatırlat ama bunu dolaylı yoldan yapın çünkü yazmanızı istemiyor. şöyle yapabilirsiniz eğer face kullanıyorsanız oraya ara sıra ona kendinizi hatırlatacak şeyler ekleyebilirsiniz ya da onun aşkını depreştirecek bir şeyler yazmanız gerekebilir ama mesaJ olarak değil durumunuza ekleyin.

ben bu ara verme dinlenme işlerinii anlamıorumm arkadaşş,,insann seviosaa sevdiğindenn süre istemezz, istiosaa aklında başka şelerr vardırr yanii ayrılık kkapıda bencee...

hayır kavgamız olmazdı hiç ailevi sorunlar oldu öyle yani nişanımız olacaktı çok mutluyduk birden bire ne olduysa oldu...
Sevgisinin birden bireye bitmesi imkansız...

sakın sakın yazma bırak.
sahip ol azcık duygularına..
bu kadar koşma peşinden ki bi taraflarını kaldırma..
sonra bu benm elimde nasılsa naparsam yapayım benden gitmez diye biner de biner tepene.
bırak sen de dinle kafanı..
ölç tart..
tek erkek o değil bunu unutma.
öyle o benm için bambaşka deyip de kendini de saplantılı hale getirme sakın.
hergün neler okuyoruz şurda..
sen kendine değer verirsen herkes verir

işte engel olamıyorum ne yazıkkı kendime çok zormuş...

Son düzenleme:
ahh ahh bu kadın milleti duramıyoruz ki işte...

inanın durumunuza içten üzüldüm.. aynı ben siniz..

üzülmeyin ama, sabredince Allah da görüyor ya bunu inanın mükafatı daha güzel oluyor..

her gün her gün yazmayın, biraz bu süre içinde siz de düşünün..
yeniden bir birlikteliğe başladığınız da her şeyin daha sağlıklı olması için neler olmalı, nasıl davranılmalı.. bunları iyice kafanızda belirleyin..

erkek arkadaşınızın da dediği gibi Allahım hakkınızda hayırlısını versin..
Bunun için dua edin sadece..

ustune gıttıkce sogur senden mınnete bınıyor erkekler bu durumda

kesinlikle kafasını toplamasına izin ver bırak biraz yokluğunu görsün sonrasında iyi bi anda yazarsın herşey halledilir bence

hiç mesaj atma o okadar emindirki kaybetmiyeceğinden hergünde yazmanız onun egosunu tatmin eder emin olduklarına dahada emin olur bi 2 gün dene yazma o zaten hergün yazan nasıl bi anda yazmıyo diye düşünecek ve merak edicek bişeylermi bitiyor diye ozaman dönecek ama engel olmalısın kendine bişilerle uğraş kitap oku dua et ama yazma.

Bazi durumlarda bunun cok zor oldugunu biliyorum.ama lutfen arama sorma.arayip sorman derdine cozum olmaz.degerini dusurme..

Bazi durumlarda bunun cok zor oldugunu biliyorum.ama lutfen arama sorma.arayip sorman derdine cozum olmaz.degerini dusurme..

bırak arama cnm eğer hep telin elindeyse tabiki kndine hakim olman çokkk zorr.. telini kapat ver annene-arkadaşına-ablana vs.. hatta pini bile değiştirsinler engel ol kndine hatta bi süre snra belki o seni arayacak ulaşamayacak daha çok merak eder.. ayrıca snde düşün onu kaybederim diye düşünme gerçekten bi süre snra mantıken karar wereceksin ömür boyu mutsuzluk yerine şmdi en fazla 6 aylık bi ayrılık acısı.. bunları düşün dua et. Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…