Dert mi bilmem ama...evli,sözlü,nişanlı herkesin fikrini merak ediyorum..

larissa1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
2.222
170
123
öncelikle günaydın, yeni sözlendim ve kısa zaman sonra düğünüm olucak, sevdiğim adamla... aileme aşırı bağlı biriyim.ve bu aralar öyle bi strese girdim ki anlatamam :43: kendimi evliliğe hazır hissediyorum fakat onlardan ayrılmak çok zor geliyor, hele ki annemden..
çok merak ediyorum bu herkeste olan birşey mi? bu dönemde olması normal mi, alışıyor musunuz zamanla?

Son düzenleme:
Ben nişanlandıgımda boyle hıssetmedım hatta son 1 ay kalana kadar bısey yoktu
tam olarak son 3-4 gun kaldıgında cok kotu oldum hele kına ve dugun gunu aglamaktan kuaforde ne makyajım yapılabıldı ne bısey cocuk gıbı agladım kı 2.evliliğim bu benim
sonra alışıyorsun ama sen yeterkı mutlu ol evlendıgın yerde de uzuldugun sey annenle babanla aynı evde yasamayamak olsun onlarda zamanla alısır zaten

hayırlısı olsun buarda

Ben nişanlandıgımda boyle hıssetmedım hatta son 1 ay kalana kadar bısey yoktu
tam olarak son 3-4 gun kaldıgında cok kotu oldum hele kına ve dugun gunu aglamaktan kuaforde ne makyajım yapılabıldı ne bısey cocuk gıbı agladım kı 2.evliliğim bu benim
sonra alışıyorsun ama sen yeterkı mutlu ol evlendıgın yerde de uzuldugun sey annenle babanla aynı evde yasamayamak olsun onlarda zamanla alısır zaten

hayırlısı olsun buarda

canım cok tsk ederimmm.. :) umarım bende bunu en kısa zamanda atlatırım, şimdiden böyleyim kına ve düğünü hiç düşünemiyorum :50:

günaydın
ben evlenirken öyle hissetmedim çünkü zaten işim gereği ayrı oturuyordum fakat her anneme tatile gidişimde eve dönmek zor geliyor

Back
X