• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert mi bilmiyorum ama üzgünüm hem de açım:)

hiç bir şeyi kolay kolay unutmayan biri olarak seni anlıyorum. ama eşini de anlıyorum bazı insanlar unutkan oluyor. benim annem bakkala ekmek almaya gider, sütle gelirdi. eşim de unutur bazı şeyleri. her insan aynı değil ki. işten geç çıkmış, yorulmuştur, unutmuştur insanlık hali.

gidip alayım dediğinde, "evet canım açım sana zahmet alıp gelsene" deseydin keşke. eminim eşin gider alırdı. ama şimdi senin bir hataya sinirlendiğini zannediyor. erkekler fazla eleştiriye gelemez. uzatmamalısın.

arkadaslar bugün ben işyerinde nöbetciydim.aksam da sevmediğim bi yemek vardı onu yememek için eşime dedim ki bana 1-2 tane poğaça al o da tamam dedi.nöbette olunca aksamları yanıma gelir.neyse o da işten gec cıktı evde yemeğini yedi felan sonra yanıma geldi ama eli boş gelmiş ben farkettim hemen ama bişey demedim.15 dk sonra aklına geldi sana poğaca alacaktım ama unuttum dedi.benim de cok zoruma gitti altı üstü bi poğaça istedim tamam unutabilir ama unutmamalıydı.gidip alacağım dedi ama ben göndermedim.belki yanlış ama insan annesinin babasının kardesinin açlğına nasıl dayanamaz ve unutmaz unutmaması lazımdı bi poğaçayı almadı çok zoruma gitti.belki yanlıs ama beni umursamıyomus gibi hissettım unutmak bahane değil unutmamalıydın dıye sıtem ettım ve gitti her ne kadar kızsamda gittikten sonra getirebilirdi getirmedi çünkü be yemem artık dedim.off bu beklenilerim öldürecek beni hem beklenilerim boşa cıkıyor.

.))) bende çekirdek istemiştim 3 gün sonra hatırlayıp getirmişti bende sormamıştım tekrar hatırladığında da çok unutkan olduğunu biraz daha dikkat etmesi gerektiğini önerip güle oynaya çitlemiştik.. her seferinde aynı tepkiyi gören erkekler alışkanlık haline getiriyorlar bunu bazı dawranışlarını yenmek istiyorsan eğer görmezlikten gelmeyi bil arkadaşım olmamış gibi dawran yeri geldiğinde de hatırlat benden sana tawsiye..

canım erkeklere gore sen bıseyı ıstemıyorum dedıysen ıstemıyorsundur, adamı gondermedıysen ıstemedıgın ıcın gondermemıssındır altında, aslında ıstıyorda bana sıtem edıyor dur gııdıp alayım dıyen erkek bınde bırdır,, düz mantık yanı, o yuzden kendınede onada artık sitem etme, bıseyı ıstersen ıstıyorum unuttuysan gıdıp alırmısın dıyeceksın daha fazla beklentın olmasın

arkadaslar bugün ben işyerinde nöbetciydim.aksam da sevmediğim bi yemek vardı onu yememek için eşime dedim ki bana 1-2 tane poğaça al o da tamam dedi.nöbette olunca aksamları yanıma gelir.neyse o da işten gec cıktı evde yemeğini yedi felan sonra yanıma geldi ama eli boş gelmiş ben farkettim hemen ama bişey demedim.15 dk sonra aklına geldi sana poğaca alacaktım ama unuttum dedi.benim de cok zoruma gitti altı üstü bi poğaça istedim tamam unutabilir ama unutmamalıydı.gidip alacağım dedi ama ben göndermedim.belki yanlış ama insan annesinin babasının kardesinin açlğına nasıl dayanamaz ve unutmaz unutmaması lazımdı bi poğaçayı almadı çok zoruma gitti.belki yanlıs ama beni umursamıyomus gibi hissettım unutmak bahane değil unutmamalıydın dıye sıtem ettım ve gitti her ne kadar kızsamda gittikten sonra getirebilirdi getirmedi çünkü be yemem artık dedim.off bu beklenilerim öldürecek beni hem beklenilerim boşa cıkıyor.

unutmuş olabilir

unutmak insana dair bişey;

gideyim alayım demiş, siz hemen alınganlık yapmışsınız

en ufak bir olumsuzlukta kendi ailesine olan tavırlarıyla kıyaslarsınız ömrü billah huzur bulamazsınız...

benden nacizane tavsiye olayları büyütmeyin;

mutluluk beklentilerinizle sınırlıdır...

açlıktan olsa gerek bu sinir...
bende karnım açken adam öldürebilirim o derece yani..:D

Bence çok şanslısınız bunu dert ettiğinize göre çok şükür büyük bi derdiniz yok :) insan bazen kendi açlığını unuyor yahu çok normal bence

Back
X