Böyle bi durumla karşılaştınız mı eş dost vs en azından bilgi paylaşımı olur diye umud etmiştim.Duygusal bi durum yok ama.kadında olabilirdi karşımdaki
Hangi sevgi? Adam bu kadar dağıldığına göre sevgilisini unutamıyor. Sizin aşkınızdan ölüp bitmiyor ki, siz niye kendinizi ortaya atıyorsunuz? Hayatla bağlantısı siz misiniz, siz olmayınca yemiyor içmiyor nefes almıyor mu? Sizden ayrılınca böyle çökmemiş, üstelik hemen gidip bir sevgili pardon "mal" bulmuş.Sevgi herşeyi iyileştirmez mi??
Selam kızlarkısa yazacağım ..iki sene evvel tanıştığım adam, bir yıllık eski ilişkisi yüzünden ağır travma yaşamış şimdi ise ben adamı eski ayarına döndürmeye çalışıyorum ..sık sık msj vss yazıyorum arada arama da var çok sık olmamakla birlikte .ama kendine inancı bitmiş .ne yapmam lazım? destek ekibi size güveniyoruma
Aranizda ciddiyete dönen durum yoksa hiç uğraşmayın.
İyi o zaman sana kolay gelsinKaybetmek çok kolayy bi elimin tersine bakar.ama ben bunu kazanmak istiyorum.maalesef çok bencil cvp geliyoo
Selam kızlarkısa yazacağım ..iki sene evvel tanıştığım adam, bir yıllık eski ilişkisi yüzünden ağır travma yaşamış şimdi ise ben adamı eski ayarına döndürmeye çalışıyorum ..sık sık msj vss yazıyorum arada arama da var çok sık olmamakla birlikte .ama kendine inancı bitmiş .ne yapmam lazım? destek ekibi size güveniyorum
Aynı kanıdayımDünyanın en gereksiz çabası. Ztn boşadir genelde adamın bir anda kendine geldiğini uzaktan izlemek ile biter. O şimdilik işime yarar birini bulamadım ama seninle idare ediyorum demek.
Tüm emeğin ve çabanı boşa çıkaracaktır,tecrübeyle sabitBöyle bi durumla karşılaştınız mı eş dost vs en azından bilgi paylaşımı olur diye umud etmiştim.
Milleti tedavi etmeye çalışmayı bırakın kendinize değer verin biraz. Ayrıca dipnot: böyle triplerdeki adamlar birisinden gerçekten hoşlandıktan sonra travmaları falan kalmaz. O travmalar herkese değildir bahane sunmak istediklerinedir.Selam kızlarkısa yazacağım ..iki sene evvel tanıştığım adam, bir yıllık eski ilişkisi yüzünden ağır travma yaşamış şimdi ise ben adamı eski ayarına döndürmeye çalışıyorum ..sık sık msj vss yazıyorum arada arama da var çok sık olmamakla birlikte .ama kendine inancı bitmiş .ne yapmam lazım? destek ekibi size güveniyorum
Siz ne yapsanız çaresiz. Onun hayatında ne olarak var olmak istiyorsunuz ona karar verin. Onun iyilestiricisi olarak mı yoksa sevdiği kişi olarak mıSelam kızlarkısa yazacağım ..iki sene evvel tanıştığım adam, bir yıllık eski ilişkisi yüzünden ağır travma yaşamış şimdi ise ben adamı eski ayarına döndürmeye çalışıyorum ..sık sık msj vss yazıyorum arada arama da var çok sık olmamakla birlikte .ama kendine inancı bitmiş .ne yapmam lazım? destek ekibi size güveniyorum
Selam kızlarkısa yazacağım ..iki sene evvel tanıştığım adam, bir yıllık eski ilişkisi yüzünden ağır travma yaşamış şimdi ise ben adamı eski ayarına döndürmeye çalışıyorum ..sık sık msj vss yazıyorum arada arama da var çok sık olmamakla birlikte .ama kendine inancı bitmiş .ne yapmam lazım? destek ekibi size güveniyorum
Çünkü artık kadınlar daha güçlü ve seçme şansları var. O buyukaanelerin travmalarını herkes sizin gibi devam ettirmek istemiyor.Herşey 2'taraflı olmak zorunda mıdır.babaanelerimiz ninelerimiz hepsi gönlünce mi yaşadı ..biz sanki yok etme kültürü oluşturduk gb.size sorduğum soruya bi'taneniz de "eğer kendine güveniyorsan devam et vs..gb motive edecek yanıt vermedi.herkes çok bencil cvp veriyosiz sanki hiiiç böyle yaşamamış ğbsiniz tuhaf sanki hepinizin ilişkisi muazzam el üstündeymiş gb
psikiyatr mısınız? Değiseniz size ne, hayatınıza zorluk katmak dışında hiçbirşey yapmazSelam kızlarkısa yazacağım ..iki sene evvel tanıştığım adam, bir yıllık eski ilişkisi yüzünden ağır travma yaşamış şimdi ise ben adamı eski ayarına döndürmeye çalışıyorum ..sık sık msj vss yazıyorum arada arama da var çok sık olmamakla birlikte .ama kendine inancı bitmiş .ne yapmam lazım? destek ekibi size güveniyorum
Laf.Depresif bacım yok 1 senedir böylee..kendinden bıkmışş .sırf bir mal" hayatını alt üst etti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?