Dert mi değil mi ?

Sevgi herşeyi iyileştirmez mi??
Hangi sevgi? Adam bu kadar dağıldığına göre sevgilisini unutamıyor. Sizin aşkınızdan ölüp bitmiyor ki, siz niye kendinizi ortaya atıyorsunuz? Hayatla bağlantısı siz misiniz, siz olmayınca yemiyor içmiyor nefes almıyor mu? Sizden ayrılınca böyle çökmemiş, üstelik hemen gidip bir sevgili pardon "mal" bulmuş.

Valla adamın tepesine kabus gibi çökmüşsünüz rahat bırakın. Ben seni düzeltirim ben sana bakarım ilgilenirim adı altında zorbalık yaptığınız. Bırakın da sevgiyi aşkı kimde istiyorsa onda bulsun.

psikologlara inanmayan aşırı kültürlü birini bulmuşsun bacım bence bırakma
yapış yakasına, unuttur o kadını. böyle kocayı nerede bulucan yoksa
o da bir süre sonra sevdiğine kavuşamayıp seni kabullenir mecbur.

Çok açık yazacağım. Eğer adam eski sevgilisine ciddi ciddi aşık olduysa bu kadar kısa sürede ağzınla kuş tutsan sana aşık olmayacak. Anca aradan yıllar geçmiş olması ve kafasında bitirmiş olması gerek ki yeni bir aşk olabilsin. Bazı insanlar hayatta bir defa aşık olur, bunu da hesap etmek gerek. Tabii yaşlarınız 20 lerin başında ise bu avantaj olur.

Eğer sevgi bana yeter, aşık olmasa da olur diyorsan o halde kendini çok kaptirmadan, çok ödün vermeden yasa ve gör derim.

Ha su anki tecrübeme gore ben bu işe girer miydim, hayır. Bol şans...

Bence seans olarak düşünüp ücret talep etmelisin. Sonuçta bir iş bu

Milleti tedavi etmeye çalışmayı bırakın kendinize değer verin biraz. Ayrıca dipnot: böyle triplerdeki adamlar birisinden gerçekten hoşlandıktan sonra travmaları falan kalmaz. O travmalar herkese değildir bahane sunmak istediklerinedir.

Siz ne yapsanız çaresiz. Onun hayatında ne olarak var olmak istiyorsunuz ona karar verin. Onun iyilestiricisi olarak mı yoksa sevdiği kişi olarak mı

Açıkçası birini gerçekten begenmediklerinde bunalr ağır travma yaşadım diye bişey uyduruyolar onu bil de boşa çabalama

Siz bu kişiyi azıcık toparlasanız bile ilk yapacağı şey, yeni biri ile yeni bir sayfa açmak olacaktır.

Çünkü siz o kişiye depresyonlu dönemlerini hatırlatıyor olacaksınız ve sizi gördükçe kaçmak isteyecek.

Adam sizi istese klasik travma bahanesini uydurmazdı. Bir de çabalıyorsunuz bunun için. Tebrikler, ayın aveli seçildiniz.

Çünkü artık kadınlar daha güçlü ve seçme şansları var. O buyukaanelerin travmalarını herkes sizin gibi devam ettirmek istemiyor.

psikiyatr mısınız? Değiseniz size ne, hayatınıza zorluk katmak dışında hiçbirşey yapmaz

1 yılda ne yaşamış bu kadar da ağır travma geçirmiş? sanki sizle ciddi anlamda başlamamak için bahane ediyor gibi geldi bana da.

Depresif bacım yok 1 senedir böylee..kendinden bıkmışş .sırf bir mal" hayatını alt üst etti diye
Laf.
Sana karşı yeterince hissi yok, seninle olma isteği de yok, ıssız adam modunda mızırdanıyor işte, bahanesi de travmaları.
Kendine geldiği an köşede kalan sen olursun, sonra da kendini tekmelersin, hiç uğraşma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…