Dert mi değil mi ?

nuross

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
30
6
1
43
Selam kızlar🙋 kısa yazacağım ..iki sene evvel tanıştığım adam, bir yıllık eski ilişkisi yüzünden ağır travma yaşamış şimdi ise ben adamı eski ayarına döndürmeye çalışıyorum ..sık sık msj vss yazıyorum arada arama da var çok sık olmamakla birlikte .ama kendine inancı bitmiş .ne yapmam lazım? destek ekibi size güveniyorum

Selam kızlar🙋 kısa yazacağım ..iki sene evvel tanıştığım adam, bir yıllık eski ilişkisi yüzünden ağır travma yaşamış şimdi ise ben adamı eski ayarına döndürmeye çalışıyorum ..sık sık msj vss yazıyorum arada arama da var çok sık olmamakla birlikte .ama kendine inancı bitmiş .ne yapmam lazım? destek ekibi size güveniyorum

Siz neden terapi etmeye çalışıyosunuz ki? Adama vurgun musunuz yoksa tamamen hayırseverlikten mi :KK48:

Siz ozguvenini kazandirirsiniz o baskasina yonelir.

Sizi ilgilendirmez

en yakın arkadaşıma bunun aynısı oldu,adamın sevgilisi varmış çok sevmiş 4 yıllık ilişki sonucunda evlenme teklif etmiş sonra kız ara verelim deyip nişanlanmış baskasıyla,sonrada evlenmiş,bu baya dağılmış kafayı bozmuştu,sonra arkadaşımla tanıştılar arkadaşım baya sevdi 5 sene kadar fln çıktılar en son muhabbetlerini duydum şok oldum aradan yıllar geçmiş hala buna eski sevgilisini anlatıyordu,dedim kızım manyakmısın eski sevgilsini niye dinliyosun ayrılsana,yok biz seviyoruz birbirimizi fln,sonra adam buna ben evlenmeyi düsunmüyorum belki 40 yaşıma gelince evlenirim fln demiş,zar zor bu ayrıldı adam bir kez bile aramadı,aradan bir sene geçti geçen nette düğün fotosunu gördüm çok aşığım fln yazmış,olan arkadaşımın en güzel yıllarına oldu,aradaki şahıs herzaman yara bandı oluyor malesef,siz iyileştireceksiniz o gidecek

Depresif bacım yok 1 senedir böylee..kendinden bıkmışş .sırf bir mal" hayatını alt üst etti diye
Ayyy boşver başkasının bozduğunu sen ne düzelteceksin. Düzelsin gelsin çok istiyorsa.
İnsanlara bedava terapi vermeye gerek yok seansı olmuş 1800 tl 😂

Son düzenleme:
Ama bu eski flörtümm
o zaman hic ilgilendirmez zira exten olmaz, tum dengesizliklerini cekeceksiniz o sizi dengesizlestirecek sonra sizin erkeklere guveniniz kalmayacak o baska birini coktan bulmus olacak ama siz gercek askiniz bile ciksa karsiniza yorgun bir kalple kalacaksiniz ...Kadinlar sevkatlidir ama bunu hayvanlara ,diger kadinlara ve cocuklara yoneltin erkeklere sevkat gosterilmez ne kadar sevkat o kadar degersizlik

Back
X