Dert mi değil mi ?

Kaybetmek çok kolayy bi elimin tersine bakar.ama ben bunu kazanmak istiyorum.maalesef çok bencil cvp geliyoo:KK12:
ben tam anlayamadım siz bu adamdan hoşlanıyormusunuz yoksa arkadaş olarakmı yardım ediyorsunuz cvplarınız biraz celişkili

İşte arada kaldığım noktaa..teşekkür ederim :KK200:
Bu senn yaptigini ben yaptim gerckten sen ne istedgini falan unutuyosun o mutlu olsn onn hosuma gden seyi yapalm derken kendi sevdgin sylerden ve isteklerden vazgeciyorsun yapma elbet karsina cikacak duzgun biri

Kaybetmek çok kolayy bi elimin tersine bakar.ama ben bunu kazanmak istiyorum.maalesef çok bencil cvp geliyoo:KK12:
Her zaman aşktan emekten yanayım ama sizin durumunuzda kendine güvenmeyen insana güvenini kazandırırsınız vazgeçeceği ilk kişi siz olacaksınız bu bir gerçek , ben ömür boyu derdini çeker uğraşırım düzeltmeye çalışırım düzelmezse de duzelmesin derseniz benlik bir sorun yok hayat sizin 😬

Her zaman aşktan emekten yanayım ama sizin durumunuzda kendine güvenmeyen insana güvenini kazandırırsınız vazgeçeceği ilk kişi siz olacaksınız bu bir gerçek , ben ömür boyu derdini çeker uğraşırım düzeltmeye çalışırım düzelmezse de duzelmesin derseniz benlik bir sorun yok hayat sizin 😬
Sevgi herşeyi iyileştirmez mi??

Sevgi iyileştirir tek taraflı çaba bitirir
Herşey 2'taraflı olmak zorunda mıdır.babaanelerimiz ninelerimiz hepsi gönlünce mi yaşadı ..biz sanki yok etme kültürü oluşturduk gb.size sorduğum soruya bi'taneniz de "eğer kendine güveniyorsan devam et vs..gb motive edecek yanıt vermedi.herkes çok bencil cvp veriyo😔 siz sanki hiiiç böyle yaşamamış ğbsiniz tuhaf 🍃sanki hepinizin ilişkisi muazzam el üstündeymiş gb

Eski flörtüm demişsiniz.
Şunu hatırlayın: Eski flört zamanlarınızda ne oldu da flörtten ileriye gidemediniz? Sizin de onun da hayatınıza başkaları girmiş. Cevap tam olarak bu. Birbirinizi gerçekten sevseydiniz başkalarının girmesine izin vermezdiniz. Sizin hayatınıza okkalı bir Firdevs Yöreoğlu lazım: “Teslim olduğun adama bak! Ona karşı koyamayacak kadar güçsüz müsün sen? Yoksa saf mısın?

Bu senn yaptigini ben yaptim gerckten sen ne istedgini falan unutuyosun o mutlu olsn onn hosuma gden seyi yapalm derken kendi sevdgin sylerden ve isteklerden vazgeciyorsun yapma elbet karsina cikacak duzgun biri
Benimde kendimle direttiğim bu.size bu yüzden geldim

Herşey 2'taraflı olmak zorunda mıdır.babaanelerimiz ninelerimiz hepsi gönlünce mi yaşadı ..biz sanki yok etme kültürü oluşturduk gb.size sorduğum soruya bi'taneniz de "eğer kendine güveniyorsan devam et vs..gb motive edecek yanıt vermedi.herkes çok bencil cvp veriyo😔 siz sanki hiiiç böyle yaşamamış ğbsiniz tuhaf 🍃sanki hepinizin ilişkisi muazzam el üstündeymiş gb
Peki siz çabalaya durun o zaman,o da günün birinde bir aşk şarkının altına;"Yanındaki ile yaşlanır ama aklindakiyle ölürsün."yazar.Bu genellikle böyle oluyor.

Dediğim cümlede iliskimin el üstünde olduğunu yansıtan kelime nedir ? Ben size dedimki sevgi iyileştirir tek taraflı çaba bitirir , ben burda illa karşılık olsun demedim sadece siz sürekli karşı tarafa verirseniz öz benliğiniz değer duygunuzu kaybedeceksiniz hep kendinizden verceksiniz sizin sevdiginiz şeyler sizin duygu ve düşünceleriniz çok mu önemsiz ? Ben bir üst yorumumda ise dedimki kendinize güveniyorsaniz düzeltirim düzeltemesemde bir ömür boyu çekerim derseniz hayat sizin devam edin dedim yani sizi destekleyen bir cumlemde burada . Belki bu sitede bencil diyebilceginiz en son kişi benim bilmiyorum ama doğru tektir

Eski flörtüm demişsiniz.
Şunu hatırlayın: Eski flört zamanlarınızda ne oldu da flörtten ileriye gidemediniz? Sizin de onun da hayatınıza başkaları girmiş. Cevap tam olarak bu. Birbirinizi gerçekten sevseydiniz başkalarının girmesine izin vermezdiniz. Sizin hayatınıza okkalı bir Firdevs Yöreoğlu lazım: “Teslim olduğun adama bak! Ona karşı koyamayacak kadar güçsüz müsün sen? Yoksa saf mısın?
Lütfen dizi replikleriyle cvp verme..rica ederim çok banel.flörtlük nasıl sevme oluyo anlamadım.tanışma evresinde ayrı illerde olduğumz için o an farklı kişiler tercih edildi hepsi bu.sevgi yoktuu altını çiziyorm

Nineleriniz de mi elin adamını avutuyordu?

Back
X