Dert mi değil mi ?

Lütfen dizi replikleriyle cvp verme..rica ederim çok banel.flörtlük nasıl sevme oluyo anlamadım.tanışma evresinde ayrı illerde olduğumz için o an farklı kişiler tercih edildi hepsi bu.sevgi yoktuu altını çiziyorm
O zaman şöyle soralim, zamanında sizinle de konusup yine de yerinize başkasını tercih edenle niye görüşüyorsunuz?
Gurursuzluk değil de nedir bu?
Bence siz takintili olan tiplerdensiniz,
Hani vardir ya, karsi taraf istemez ama bu takintili tip ot gibi biter etrafinda

Belki yerinize birini tercih bile etmedi
Siz hic yoktunuz belki de:)
Hayalet gibi halâ pesindesiniz gibi..

Kitap okumanı şiddetle tavsiye ediyorum veyahut büyük nine dede varsa onlarla otur muhabbet et
😂 Size gülüyorum, dar görüşlü olmanın zararından dolayı ben size kitap okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum asıl . Sadece kendi düşüncenizi veya benzerini yazan onaylayan kişilere saygı duyuyorsunuz karşı bir görüş olunca pençeler yukarı neyse size psikiyatrist rolünüzle başarılar 💃🏻

Yorumsuzz çünkü anlamadan cvp veriyorsunuz görücü usulü diye bişey var sadece bunu bele düşünsen nedemek istidiğimi anlardın
İçinde olduğunuz durumun görücü usulü ile alakası yok. Eski flörtün psikoloğu olmaya çalışıyorsunuz, hani bu vesile ile bizden bişey olur mu diye bakıyorsunuz. Erkek yapsa bunu "Meriç" derdik mesela. Kendinizi avutma çabanız enteresan. Böyle umutsuzunu da görmemiştim.

Selam kızlar🙋 kısa yazacağım ..iki sene evvel tanıştığım adam, bir yıllık eski ilişkisi yüzünden ağır travma yaşamış şimdi ise ben adamı eski ayarına döndürmeye çalışıyorum ..sık sık msj vss yazıyorum arada arama da var çok sık olmamakla birlikte .ama kendine inancı bitmiş .ne yapmam lazım? destek ekibi size güveniyorum
Kör gözünü açınca kırdığı ilk şey bastonu olur...

Biz kitap okuyalım siz ansiklopedi 🤷🏻‍♀️

Mesajlarin yuzde doksan besinden farklı bir sey yazamayacagim. Dünyada adam mi kalmadi salin ipini gitsin

Zaten seze bencil demedimki o bi iki kişiden (bilinçli), sizsiniz :KK200:
Dediğim cümlede iliskimin el üstünde olduğunu yansıtan kelime nedir ? Ben size dedimki sevgi iyileştirir tek taraflı çaba bitirir , ben burda illa karşılık olsun demedim sadece siz sürekli karşı tarafa verirseniz öz benliğiniz değer duygunuzu kaybedeceksiniz hep kendinizden verceksiniz sizin sevdiginiz şeyler sizin duygu ve düşünceleriniz çok mu önemsiz ? Ben bir üst yorumumda ise dedimki kendinize güveniyorsaniz düzeltirim düzeltemesemde bir ömür boyu çekerim derseniz hayat sizin devam edin dedim yani sizi destekleyen bir cumlemde burada . Belki bu sitede bencil diyebilceginiz en son kişi benim bilmiyorum ama doğru tektir

O zaman şöyle soralim, zamanında sizinle de konusup yine de yerinize başkasını tercih edenle niye görüşüyorsunuz?
Gurursuzluk değil de nedir bu?
Bence siz takintili olan tiplerdensiniz,
Hani vardir ya, karsi taraf istemez ama bu takintili tip ot gibi biter etrafinda

Belki yerinize birini tercih bile etmedi
Siz hic yoktunuz belki de:)
Hayalet gibi halâ pesindesiniz gibi..
😂😂 İnanın öyle değilim çok rahatımdır ben.ozm daha net yazayım.ben ,karşımda kim olursa olsun elimi uzatan biriyimdir buda bana elini uzattı geri çevirmedim sadece o,şuan duygusal hiiç bişey yok en azından buna eminim sadece sunU diyebilir misin bana,kadın veyahut erkek travmatik bi sondan daha iyiye döner mi çünkü psikologlara asla inanmıo ve kendinin yaşam enerjisi yok mutsuz

Back
X