Çocuk Hastalıkları dert oldu :/

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Moralim çok bozuk . Bebeğim 12 gunluk oldu ama hala göbek bağı düşmedi.
Doğduğu günden beri hiç ellemedik te.
Korkuyorum sizce neden düşmüyor
Yarın Dr a götüreceğim ama yine de belki tecrübesi olan vardır dedim

Oglumun daha uzun surdu tentürdiyot ve gazlı bezle pansuman yaptk 18.gun dustu

15 güne kadar olabiliyormus bazıları kurumamistir daha bol bol verilen dezenfekte ilacını sürüp pansumanlayin bize batiodin vermişlerdi batikonun amca oğlu kurutucu etkisi olduğundan çabuk dustu

15 güne kadar olabiliyormus bazıları kurumamistir daha bol bol verilen dezenfekte ilacını sürüp pansumanlayin bize batiodin vermişlerdi batikonun amca oğlu kurutucu etkisi olduğundan çabuk dustu
Canim bize herhangi bişey vermediler ki.
Evde batikon var ama. Onunla pansuman ki yapsam. Nasıl yapıcam onu da bilmiyorum tarif edebilir misin

Batikon olurmu bilmiyorum adı batiodin belki bebek için hafifletilmis bir türüdür batikonun canını yakasından korkarım sen yarın Ecz bebeğe uygun olanı al bence
Zaten birsey yok sargı bezi veriyolar inceçık ona dokuyosun üzerine kapatiyosun

Kuruması için birsey vermesi gerekirdi hastahane nin yada en azından söylemesi gerekirdimerak etme canım korkulacak bişey yok
Yarın al yap Allah'in izniyle iki üç güne duser

Yeni araştırmalara göre, sürmek icin herhangi bir şey verilmesine gerek yok. Bu düşme süresini etkilemez zaten. Yalnızca kuru ve temiz tutun. Göbek bağı düşmesinin gecikmesi sebepsiz veya pıhtılaşma sistemiyle ilgili birtakım eksikliklere bağlı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…