• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert sanmadigim derdim

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Bunca derdin arasinda bunu yazmak garip olucak ama basima boyle bisey gelicegini hic tahmin etmezdim kizlar mimar sinanda okuyorum son sinifim ve tabiki klasik yilbasi etkinligi bana ait bolumun yardimci baskaniyim christmas denince tabiki turuncu kabaklar geliyo akla ve inanin aramadigjm yer kalmadi heryerde yesil var istanbulda satildigini bildiginiz biyer varsa lutfen yazin

Bunca derdin arasinda bunu yazmak garip olucak ama basima boyle bisey gelicegini hic tahmin etmezdim kizlar mimar sinanda okuyorum son sinifim ve tabiki klasik yilbasi etkinligi bana ait bolumun yardimci baskaniyim christmas denince tabiki turuncu kabaklar geliyo akla ve inanin aramadigjm yer kalmadi heryerde yesil var istanbulda satildigini bildiginiz biyer varsa lutfen yazin

Yılbaşı kutlamakla christmas kutlamak arasında otuz bin fark var, haa hristiyansanız ve 24 aralıkta İsanın doğuşunu kutluyorsanız bilemem.

Bi de o bal kabakları cadılar bayramında oluyor.

Laf konuştu balkabağı demek geldi içimden kusura bakmayın :KK53:
Cadılar bayramında değilmiydi onlar ya

Şimdi christmas ya da yılbaşı vay efendim Hıristiyan mevzusuna giren çok olacak. Konunu editle bence..
Balkabaklarını keçeden evde yapabilirsin kolayca.. Bir internetten bak, biz yapmıştık.
Onun dışında Eminönü, tahtakale veya Şarkhan burada da olur yeniyıla yakın..
İnternette aliexpresste de vardır.
Fikrimi soracak olursan da X'mas'ın balkabağıyla alakası yok, cadılar bayramı ile karıştırıyorsun.
Noel baba, hediye çorapları, renkli şubuk baston şekerler daha ilintili olur veya ren geyikleri.
Kolay gelsin.

Cadilar bayrami bilmemne vesaire diyenlere hayir hristiyan degilim ama her okulda ozelliklede guzel sanatlarda boyle seylere yer veriliyo yilbasinda bilmeyenlere bilgilendiriyim yardimci olanlar icinde cok tesekkur ederiiim karsiya bakicam insallah bide

Konunuzu hiç anlamadım. Noktalama işareti kullansaydınız keşke...

yilbasi ve christmas ayri seyler bi kere..christmas 24 aralik aksami aile arasinda kutlanir..gelenege gore balik yenir,ozellikle kuzey ulkelerinde sazan baligi tercih edilir..hatta kimi aileler eve sans getirsin diye o aksam yiyecekleri baligi bikac gun evin kuvetini su doldurarak misafir eder..aksam dualar okunur sofraya oturulur oyle cilgin partilere filan akilmaz..
o sizin turuncu dediginiz kabaklarda ancak cadilar bayraminda kullanilir ne yilbasinda ne de christmas gecesi kullanilmaz.
yilbasinin renkleri kirmizi beyaz ve yesildir..rengeyigi figurlu seyler kullanabilirsiniz ki buda bir amerikan gelenegidir..

belki migros gibi büyük marketlere glir

Halloween mı Christmas mı ? Sanırım Hallowen demek istedin, halloween yakında çünkü ...

Konu sahibi turuncu bal kabağını nerden bulabilirim diye sorsan da..gereksiz mevzu uzamasa..

Ayrıca ömru hayatımda sadece filmlerde gördüm bal kabağını o şekilde..

Gorduklerım hep yeşil olanı..

Back
X