Merhaba, ufacık iki derdim var. Birincisi, saçlarım şu an açık kumral gibi bir renk, sıkıldım, bu haftasonu boyatmak istiyorum. Kış geliyor diye koyu tercih et diyorlar danıştığım kişiler ama, ben sarıya boyatmak istiyorum gözlerim ela yeşile çalıyor, koyu renk saç göz rengimi de kapatıyor öyle düşünüyorum. Buğday tenliyim heralde ya da beyaz, ikisinin arası birşey diyebilirim :) ve şu da var, kışın şapka kullanmayı çok severim salaş spor çok tatlı şapkalar var mutlaka takmak isteyeceğim ve takacağım, şunu düşünüyorum, mesela kırmızı şapka takmak istesem sarı saçla enteresan bi görüntü mü olur, hoş durmaz gibime geliyor siz ne dersiniz?
Bir diğer konu önümüzdeki hafta göz doktoruna gideceğim, muhtemelen gözlük verecek ama takmam biliyorum kendimi beni boğar sıkar. Siyah kalın çerçeveli birşey al okulda sadece derslerde tak diyorum bir yandan, diğer yandan renkli (mesela mavi) lens al onu kullan diyorum. Siz ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler, sevgilerle
Bir diğer konu önümüzdeki hafta göz doktoruna gideceğim, muhtemelen gözlük verecek ama takmam biliyorum kendimi beni boğar sıkar. Siyah kalın çerçeveli birşey al okulda sadece derslerde tak diyorum bir yandan, diğer yandan renkli (mesela mavi) lens al onu kullan diyorum. Siz ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler, sevgilerle