bir suredir biriyle birlikteyim. en bastan beri evlilikten bahsediyor ailesiyle tanistim kisada olsa, bu haftasonuda dayilariyla. sevgilimle ilgili cok fazla tereddutlerim var o sebepten bu siteye cok fazla takilir oldum herkonuyu okumaya calisiyorum son zamanlarda yogun olmama ragmen iliskimizi anlamaya cok fazla kafa patlatiyorum. nese asil mesele burda okudugum malesef uzucu yazilardanmi etkilendim bilmiyorum ama sevgilimin ablasi takildi kafama. yani zaten onla tereddutlerim varken birde ailesiyle sikinti yasamayi kaldiramam. ilk zamanlar oturduk bir yemek yedik ilk tanismaydi, sonra evine gittik cok ayakustuydu bir saat kadar oturup kalktik. muhabbetimiz bundan ibaret o hep cagiriyor ama sevgilimin zaten birsey yapmaya mecali olmadigindan gitmiyoruz (kackere gidelim dedim) gecen gun ablam sana cok bozuk aramiyosun diye dedi, hal hatir sormam lazimmis. ama bole bir muhabbet yok ki aramizda. nese ilk bulusmamizda sakalasirken (sevgilim cok sinirlidir) yegeni yuzce ona cok benziyormus bende aman huyu benzemesin dedim guldum ama sakalasiyorduk ve sinirli olmasindan bahsetmistik 2 sniye once. ablasi hemen ne varmis huunda benzesin tabi diye cikisti. ole kaldim :) haftasonuda bisi oldu iste sevgilim herseyi cok takar kafasina ablasida yaw nolcak bosver flaan dedi, sonra konu uzadi bende herseyi cok dert ediyor iste falan dedim baska konuda dondu bana o onemli etcek tabi napcak dedi:) ama normalde hossohbet falan biri. benim hakkimda ne dediklerini soylemiyor sevgilim daha once konusu gecti kotu bisi olsa solerim ama bunlari solemem simarirsin dedi. yengesinin biride benim hakkimda bisi demis goz vardir onda dikkat et kendine su siralar diyor ama ne dediklerini solemiyor. simdi neden anlattin bunu diceksin. bilemiyorum kafam karisti nasil davranacagimi sasirdim kafam takildi dikkat etmem lazimmi acaba. sevmedilermi beni ya da ne bilim klasik abla tavirlarimi anlamadim sadece tecrubeli birilerinin yorumuna ihtiyac duydum :26: