• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert sayilmaz sadece korktum sanirim okuduklarimdan.

yani bilemiyorum ole bir samimiyetimiz olmadi sadce tanisma ama ara ablam bekliyor diyor bende aramak istemiyorum ne konuscam ne dicem ki :26: ama bekliyor iyice bozulmaya baslamis diyor aramamamda kotu olcakmis gibi :26:

Sende kendi baskınlığını kur..

Uygun gördüğüm zaman ararım hayatım, şu aşamada aramam doğru olmaz diye düşünüyorum de..

Kadın kardeşine laf söyletmiyor, sen ararsan sanki sevgilinle aranız açılacakmış gibi geliyor bana..

Konuşmalarından bi sözünü cımbızla alıp çekecekmiş gibi :26:

bence nabzına göre şerbeti vermelisin...herkesin aile yapısı farklıdır..senin önemsemediğin şeyi sevgilin çok önemseyebilir....senin sevgilin senin kardeşlerinin hal hatırını soruyorsa sende onun kardeşlerinin hal hatırını sor..eğer o yapmıyorsa senden böyle bir beklenti içinde olmaları anlamsız...

bence nabzına göre şerbeti vermelisin...herkesin aile yapısı farklıdır..senin önemsemediğin şeyi sevgilin çok önemseyebilir....senin sevgilin senin kardeşlerinin hal hatırını soruyorsa sende onun kardeşlerinin hal hatırını sor..eğer o yapmıyorsa senden böyle bir beklenti içinde olmaları anlamsız...

ben henuz ailemle tanistirmadim baslarda istedi ama nedense beklemek istedim. once kendim tanisip emin olmak istedim. ama 3. kisilerin bu durumda araya girmesine pek sicak bakmiyorum dedigine gore herhalde o da arayip sormazdi gibi:26: birde simdi aklima geldi acaba daha once bu konuda sikintimi yasadi o yuzdenmi bole 3. kisileri pek sokmaktan hoslanmam diyor bak aklima takildi :63:

ilişkiniz kaç aylık ? Ablasının ve sizin yaşınız kaç ?

Bana sorarsan arama..

Arama gibi bir zorunluluğun yok şu aşamada..

Bende bi görümceyim ama kardeşim değil,abim evli..

Sana bir örnek vereyim; Yengem annemi halini hatrını sormak için aramaz telefonla, hatta kandilini bile kutlamadı ama yüz yüze geldiklerinde gayet güzel anlaşıyorlar..Hiç bir problemimiz yok..

Ben tavır yapamaz mıyım kendi ailesi ile uzun uzun telefonlaşırken,benim annemi haftada bir bile aramıyor diye ? Ama bugüne kadar bir kere bile ne abime ne kendisine lafı dahi açılmadı..

Ne gerek var ki ? İçinden gelmesi lazım..

Aksine çok güzel anlaşıyoruz, kardeş gibiyiz..

Küçük erkek kardeşimde var..Kız arkadaşı olsa ve ben kız beni aramıyor diye '' bozulacak'' kadar çok görüşmek istesem, arada sırada telefonlaşmak istesem kardeşimi doldurur tarzda yapmam bunu..

Alırım telefonu elime ararım..Arada sırada konuşalım telefonlaşalım derim..Ne var bunda ?

Biz evli gelinimize dahi konusunu yapmazken senin henüz samimi olmadığın görümcen kardeşini kullanarak üzerinde baskı kurmaya çalışıyor..

Bence biraz dikkatli ol..:44:

8 ayimiz bitti. ben 27, ablasida 40 falan sanirim o civarlarda. yorumalriniz icin saolun cidden ben bu kadar cok yonlu bakkmamistim bu isin bole sonuclari olabilecegini dusunmemistim inanin bakis acimi cok genisletiyorsunuz :26: gerci bu durum beni daha cok korkutmaya basladi ama yinede secenekleri ogrenmek iyi.

Hayatta en nefret ettiğim şey beni niye aramıyorsun diyen insanlar, çok istiyorsan sen ararsın niye benden bekliyorsun. O seni sık sık arıyor da sen onu hiç aramıyorsan ayıp ediyorsun ama ablası durduk yere beni aramıyor diye triplere giriyorsa kendi bilir. İnsan sevdiği, samimi olduğu, sesini duyunca mutlu olduğu insanı sık sık arar, diğerleri zorunluluğa girer. Ayrıca müstakbel gelin görümceyi, kaynanayı arıcak diye birşey yok herşey karşılıklı.

Konu sahibi 2. üyelikten artık burada olamayacağı için konu yorumlara kapatılmıştır.

Back
X