Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende sizin gibi düşünmüyorum.kendimi kocam dışında kimse icin maceraya atamam kaldı ki bu düşüncelerin kocamdan gelmediğini biliyorum.ona bunu söyletenler akrabasinin gittigi doktoru öğrenecez diye beni oyalayanlar.allah bildigi gibi yapsin onları
Bende sizin gibi düşünmüyorum.kendimi kocam dışında kimse icin maceraya atamam kaldı ki bu düşüncelerin kocamdan gelmediğini biliyorum.ona bunu söyletenler akrabasinin gittigi doktoru öğrenecez diye beni oyalayanlar.allah bildigi gibi yapsin onları
Tatlım dr un kim İstanbul da olsam ben ucuz dr a götürürdüm seni Allah yardımcın olsun başına gelmeyen bilmez benimkilerde elimde be varsa aldılar o ilAçlar vs ne kadar pAhalı rapor çıkarırsın olmazsa üniversite hastaneleri yapıyor onlara güvenme
Bana da aa bizim Zaman'ımızda öğle değildi dr a gidip para harcıyorsun diyorlar allahtan olurmuş ama hastayım tAkip lazım herşey Allah tan ama çaresine bakacaksın verme paranı
Boşver kimseye kendimi kanıtlamaya gerek yok başına gelmeyen bilemez bazılarının kalbi kararmış