Dert yok, Sohbet var.... :)

bence sen işi savcılığa bırakmazdın , kendi işini kendin halledersin

ani bir hareketle elinden bıçağı alır sağ böbreğini sökerdin

ahahha beni kan tutar kanka ama şey yapabilirdim. Sol dizimi kırar elinden bıcağı düşürür, kafasını mutfak tezgahına sürterek kıvılcım cıkarabilirdim

evet,bir de anlamadığım böyel sıkıntılı evliliklerde kadın ne hikmetse korunuyor ama hamile kalabiliyor...

hamile kalmak ne kolaymış,bir ben beceremiyorum galiba

ben de 1,5 yıldır korunuyorum ben de beceremiyorum galiba

hepsi kk da ilk gecede hamile kalanlar, hap artı kondomla korunup hamile kalanlar

biz beceriksiziz yavru

bence sen işi savcılığa bırakmazdın , kendi işini kendin halledersin

ani bir hareketle elinden bıçağı alır sağ böbreğini sökerdin

senin yorumunu bekliyodum vira

ahahha beni kan tutar kanka ama şey yapabilirdim. Sol dizimi kırar elinden bıcağı düşürür, kafasını mutfak tezgahına sürterek kıvılcım cıkarabilirdim

off offf yaparsın valla

ben de 1,5 yıldır korunuyorum ben de beceremiyorum galiba

hepsi kk da ilk gecede hamile kalanlar, hap artı kondomla korunup hamile kalanlar

biz beceriksiziz yavru

bende fake konu açıcam tüplerimi bağlattım ama hamileyim,6 tane çocukum var,eşim çalışmıyor,kayınvalidem beni ezikliyor diye

senin yorumunu bekliyodum vira
off offf yaparsın valla
bende fake konu açıcam tüplerimi bağlattım ama hamileyim,6 tane çocukum var,eşim çalışmıyor,kayınvalidem beni ezikliyor diye

ahahha nore senden de iyi yazar olurmuş fake oyunlarımızdan birinde kullanabiliriz bu hikayeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…