Dert yok, Sohbet var.... :)

giderken çok üzüldüm diyordu,aklıma geldi valla :44:

Aslında hayatta en korktuğum ikilemlerden biridir. Seni üzen, terkeden, aldatan eski eş hastalandığında yanında olmalı mıyım, sırtımı mı dönmeliyim?

noreee ben iyiyim canım sen nasılsın

saraykedisi kimler üzdü seni böyle

iyiyim bende ablacım sağol...

Aslında hayatta en korktuğum ikilemlerden biridir. Seni üzen, terkeden, aldatan eski eş hastalandığında yanında olmalı mıyım, sırtımı mı dönmeliyim?

düşünüyorum....(yani eski eşim olmasın tabi de :1: )

böyle kaza falan geçirse ben duramaz,giderdim herhalde :31:

dranasın boşanacağından hiç emin değildim.. açıkçası şaşırmıştım..
aldatılmak, kabullenmek veya kabullenmemek kolay değil hiçbirisi..
bana öyle geliyor ki kalbinin sesini dinliyor şu anda dranas..

düşünüyorum....(yani eski eşim olmasın tabi de :1: )

böyle kaza falan geçirse ben duramaz,giderdim herhalde :31:

Ben de giderdim. Çilekeş türk kadını işte. Gerçi canım çok yandıysa, yanıyorum dese bir bardak su da vermem o ayrı :1:

dranasın boşanacağından hiç emin değildim.. açıkçası şaşırmıştım..
aldatılmak, kabullenmek veya kabullenmemek kolay değil hiçbirisi..
bana öyle geliyor ki kalbinin sesini dinliyor şu anda dranas..

Eğer kantar lütfen boşanmayalım deseydi, biraz da çaba harcasaydı boşanmayacaktı

haftasonu geldiklerinde elti
"ne kadar gerizekalı bir yerde oturuyorsunuz?" diyerek sinirli sinirli girdi içeri..
kapalı otoparktan bloğa geçişi bulamamışlar..

otopark zaten site sakinleri için.. açığa park etseydin..
ben onun evinde kendimi parçalarım bebeği var diye.
o da gelin ben de gelin birbirimize destek olmalıyız o mahcup olmasın diye ben yaptıkça yaparken
bize geldiğinde tek başıma kalakaldım.. üstelik kendi annesi k.validem ilgilenebilirdi bebekle..

pazar günü de abimlerde gelinin suratı beş karıştı.. abimle kavga mı etmişti, depresyona mı girdi nedir bilmem
ama eşim bir daha sen arayıp geliyoruz demeyeceksin, yengen seni abin de beni aramadan gerçekten bir davet olmadan
ayak basmam dedi.. eşim o kadar haklı ki..annem de kinlenme diyor.. iyi mi oldu yani?

Elti hanım saraylarda falanmı oturuyor da böyle bir laf söyleme cesaretinde bulunuyorr,terbiyesizlik yapmış haddini bildirseydin sende canım ya..Bide yardımmda etmemiş kendini bişey zannedior demekki sende gidince totonu bile kaldırma yapsın kendisiii

Eşin haklı ne kadar kavgalıda olsalar msafir varken belli edilmez sorunlar..

abla kantar kaza geçirmişti,dranas bakıodu ona

Ciddi bişeyi yoktur umarımmm ..

Gerizekalı derken? deseydin keşke. Deli oluyorum böyle insanlara. Onların sahip olduğu herşey mükemmel dizayn edilmiş, hayatlarını kolaylaştırıyor.

Sizin gelin için eşin haklı kedi. Kinlenme tabi ama tavrını belli et

Kantar kaza yapmış, Dranas da onunla ilgilenio

İnşallah cnm

Öyleymiş ya koşturuyordur şimdi dranasta..

noreee ben iyiyim canım sen nasılsın

saraykedisi kimler üzdü seni böyle

ya ellere karışmak dedikleri şey ne kadar doğruymuş ablacım..
elti gelin görümce off hepsi ayrı bir dert.

ben cevap vermedim ama içeri giriyordu kapıdaydım mutfağa geçtim üstünü başını çıkardı milletle görüştü ondan sonra hoşgeldin dedim.
o da şaşkınlığımdan.. ben böyle bir şey olsa eşimle bulamadık diyelim çıkışı girişi her neyse, amaaan ne salak yermiş derim gülerim..
evlerine gittiğim kişiye de ya hiç söylemem geçişi bulamadık diye, söylesem de biraz karışık geldi geçişi bulamadık filan derim yani..
ben surat yapmam yapamam, hele de evime gelmiş..
ama bir süre görüşmeyi, evine gitmeyi, tekrar davet etmeyi düşünmüyorum.. biraz içimin soğuması lazım..

gelinle zaten mesafeliyiz.. anneme gider gelirler saygısızlığı olmamıştır. ama 5 yıl olacak evleneli abim ben 10 kere ya gittim ya gitmedim abime..
ben 7 ay oldu evleneli.. 1 yıl da nişanlı kaldım. hiç yemeğe davet etmedi.. ben onları ramazanda davet ettim annemlerle, yazlıktaydılar gelmediler.
bayramdan sonra geldiler.

bu mesafe biraz kırılsın dedim, yeğenim var yabancı gibi tanımıyor beni.. üzülüyorum.
görümcemin kızı da beni sayıklıyor.. beni görünce benden başkasına gitmiyor.. dokunuyor bana, kendi öz yeğenim beni görünce kaçıyor..

ya ellere karışmak dedikleri şey ne kadar doğruymuş ablacım..
elti gelin görümce off hepsi ayrı bir dert.

ben cevap vermedim ama içeri giriyordu kapıdaydım mutfağa geçtim üstünü başını çıkardı milletle görüştü ondan sonra hoşgeldin dedim.
o da şaşkınlığımdan.. ben böyle bir şey olsa eşimle bulamadık diyelim çıkışı girişi her neyse, amaaan ne salak yermiş derim gülerim..
evlerine gittiğim kişiye de ya hiç söylemem geçişi bulamadık diye, söylesem de biraz karışık geldi geçişi bulamadık filan derim yani..
ben surat yapmam yapamam, hele de evime gelmiş..
ama bir süre görüşmeyi, evine gitmeyi, tekrar davet etmeyi düşünmüyorum.. biraz içimin soğuması lazım..

gelinle zaten mesafeliyiz.. anneme gider gelirler saygısızlığı olmamıştır. ama 5 yıl olacak evleneli abim ben 10 kere ya gittim ya gitmedim abime..
ben 7 ay oldu evleneli.. 1 yıl da nişanlı kaldım. hiç yemeğe davet etmedi.. ben onları ramazanda davet ettim annemlerle, yazlıktaydılar gelmediler.
bayramdan sonra geldiler.

bu mesafe biraz kırılsın dedim, yeğenim var yabancı gibi tanımıyor beni.. üzülüyorum.
görümcemin kızı da beni sayıklıyor.. beni görünce benden başkasına gitmiyor.. dokunuyor bana, kendi öz yeğenim beni görünce kaçıyor..

herşey bir yana kedicim,yeğeninin sana uzak olması burdu içimi,kendimi yerine koydumda bir an .....

kızlar şu eşi ve kuzeni konusu hala devam sonunda yorum yaptı konu sahibi ama şoktayım yani bu soğukkanlılık :53:

Ben başka bi ekşındayım :D orası daha heyecanlı :D

bazen, çok net bir şekilde görünen manzarayı algılamak idrak etmek istemeyebilirsin..
sen gözlerini kaparsan göremezsin zaten.

nişanlılık çok berbat bir psikoloji..
belki uydurmadır bilmiyorum ama gerçek de olabilir..
konu sahibi bu gerçeği kabullenmekte kararsız.. kabullenirse yapması gereken belli çünkü.

Back
X