Dert yok, Sohbet var.... :)

insanlar hayatından memnun,buraya konu açıp insanlar ilgilenince hoşlarına gidiyor sanki,

sanki özel hayatlarında bulamadıkları ilgiyi burada bulacaklarını düşünüyorlar
:31:

bazen, çok net bir şekilde görünen manzarayı algılamak idrak etmek istemeyebilirsin..
sen gözlerini kaparsan göremezsin zaten.

nişanlılık çok berbat bir psikoloji..
belki uydurmadır bilmiyorum ama gerçek de olabilir..
konu sahibi bu gerçeği kabullenmekte kararsız.. kabullenirse yapması gereken belli çünkü.

Ben yaşadığım olayı öğrendiğimde şoka girmiştim, çok kolay gözyaşı dökebildiğim halde tek damla akmadı gözlerimden. Elimi yüzümü yıkayıp güne normal bi şekilde devam etmiştim. Sanki ben değildim onları yaşayan :S

bazen, çok net bir şekilde görünen manzarayı algılamak idrak etmek istemeyebilirsin..
Sen gözlerini kaparsan göremezsin zaten.

Nişanlılık çok berbat bir psikoloji..
Belki uydurmadır bilmiyorum ama gerçek de olabilir..
Konu sahibi bu gerçeği kabullenmekte kararsız.. Kabullenirse yapması gereken belli çünkü.

yapması gereken de yapmak istemediğiyse şayet,vurdumduymaz olması normal

sen gözlerini kaparsan göremezsin zaten.

nişanlılık çok berbat bir psikoloji..
belki uydurmadır bilmiyorum ama gerçek de olabilir..
konu sahibi bu gerçeği kabullenmekte kararsız.. kabullenirse yapması gereken belli çünkü.

kesinlikle haklısın kedi... 1 nişanlılık berabat bi psikoloji gerçekten 2. si de kabul etmek istemiyo bence de gerçeği çünkü dediğin gibi yapması gereken belli o durumda aksi halde kendine olan saygısını yitirecek ya da onun için toplum insanlar ne der daha önemlidir belki...zor.

bu konuda ekşın nedir anlamadım :26:

Tabi birinin Dranası aratmaması lazım :1:

Konusahibini eşi aldatıyo, ama bu boşanmamakta kararlı. Üyenin biri gelip buna yorum yapıo güya feministce. O da üyeyi tenhada kıstırıyo(falcı topiğinde) içinde kalanları kusuyo. Meğer konusahibinin iki üyeliği varmıi kafası karışınca yanlış sayfadan yazmış :1: Simdi de o benim arkadaşım, yazmamı istedi falan dio :D

Tabi birinin Dranası aratmaması lazım :1:

Konusahibini eşi aldatıyo, ama bu boşanmamakta kararlı. Üyenin biri gelip buna yorum yapıo güya feministce. O da üyeyi tenhada kıstırıyo(falcı topiğinde) içinde kalanları kusuyo. Meğer konusahibinin iki üyeliği varmıi kafası karışınca yanlış sayfadan yazmış :1: Simdi de o benim arkadaşım, yazmamı istedi falan dio :D

tamam tamam,ama gecekondudan bahsediyorduk en son, o konuda da ekşın yoktu alla alla :19:

Back
X