Dert yok, Sohbet var.... :)

daha cikamadim... 10 dk daha... saat 5 olsa ciksam daha ii olcak.. ama aslinda burada kimse takmiyor da.. ama ne bileim yine de...

27 yil 10 gündür bu hayattayim...

in time i ileyeniniz oldu mu? hani herkes 25 yasina kadar yasayabiliyor... geri sayim oluyor. cok ilginc olurdu. ama cok da kötü. ölecegin zamani biliyorsun..

yapabildigin herseyi yapar misin yoksa hicbirsey yapmadan koyverir misin?

ben kesinlikle koyverenlerden olurum

alkolik olurum, eroinman olurum, ne bileyim bir şekilde kendimi sürekli uyuşturur, sonumun gelmesini beklerim

Gizmo beni ürkütüyosun :18: Herkes gidince topikte tek başıma kalıcam dikkatini cekerim

ben kesinlikle koyverenlerden olurum

alkolik olurum, eroinman olurum, ne bileyim bir şekilde kendimi sürekli uyuşturur, sonumun gelmesini beklerim

Ben de birileri beni daha fazla sevsin de gözüm acık gitmeyeyim diye huni kafamda herkese kendimi öpptürüyor olurdum

Gidenler güle güle gitsin, benim cıkışım bir insanın iki dudağının arasında :92:

bu bilinçaltı denilen şey hep enteresan gelmiştir bana....

günlük hayatta bazı şeyleri düşünmüyormuşsun gibi gelir ama rüyalar açığa çıkarır sanki...(gerçi bu aralar bununla yatıp kalmıyorum ya neyse )

rüyamda bir erkek çocuğu, daha doğrusu bebek vardı kucağımda,ona banyo yaptırmışım çok tatlıydı,minnacık

günaydın canım..
ne güzel rüyaa.. su görmek iyidir derler.. hayırlara vesile olsun inşallah..

ben de bütün gün söyledim ve sabah uyanır uyanmaz söylemeye başladım...
"arafilli farozli arafilli farozli mahallenun mastisi mahallenun mastisi"
vallahi uyuzluk olsun diye demiyorum.. yanlış anlaşılma olmasın.. paso söyledim hakikaten..

takıldı galiba

günaydın kızlar

norecim hayır olsun gündüz niyetine inşallah güzel bir rüya görmüşsün

ben bu aralar acayip yoğunum çok stresli geçiyo günler sabaha yataktan zor kaldırdı eşim kazıdı hatta her yerim ağrıyo şu gün de bi geçsin cumartesiyi bi göreyim Allahın izniyle.... akşama da misafirlerim var he bu arada 12 kişi k.validemin akrabaları... gelmek istiyolardı ne zamandır cuma gecesi yorgunluğunda aradan çıkarayım dedim... bana sabır ve enerji dileyin kızlar

günaydın fıstık..

Al benden de o kadar...acaba diyorum işe 3 gün gelmesem, işe davet çıkarır sonrada o davete cevap vermezsem işten çıkarırlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…