ben kaçtım kızlar
kendinize cici bakınız
ben ve apandistim umarım yarın tekrar birlikte oluruz
bebeği doğmuş, 3 günlükken vefat etmiş
noree sen okuma
iyi akşamlar kızlaar
daha cikamadim... 10 dk daha... saat 5 olsa ciksam daha ii olcak.. ama aslinda burada kimse takmiyor da.. ama ne bileim yine de...
yarin haftanin son günü.... ne cabuk geciyor zaman...
27 yil 10 gündür bu hayattayim...
in time i ileyeniniz oldu mu? hani herkes 25 yasina kadar yasayabiliyor... geri sayim oluyor. cok ilginc olurdu. ama cok da kötü. ölecegin zamani biliyorsun..
yapabildigin herseyi yapar misin yoksa hicbirsey yapmadan koyverir misin?
27 yil 10 gündür bu hayattayim...
in time i ileyeniniz oldu mu? hani herkes 25 yasina kadar yasayabiliyor... geri sayim oluyor. cok ilginc olurdu. ama cok da kötü. ölecegin zamani biliyorsun..
yapabildigin herseyi yapar misin yoksa hicbirsey yapmadan koyverir misin?
ben kesinlikle koyverenlerden olurum
alkolik olurum, eroinman olurum, ne bileyim bir şekilde kendimi sürekli uyuşturur, sonumun gelmesini beklerim
bebeği doğmuş, 3 günlükken vefat etmiş
noree sen okuma
ben kesinlikle koyverenlerden olurum
alkolik olurum, eroinman olurum, ne bileyim bir şekilde kendimi sürekli uyuşturur, sonumun gelmesini beklerim
bu bilinçaltı denilen şey hep enteresan gelmiştir bana....
günlük hayatta bazı şeyleri düşünmüyormuşsun gibi gelir ama rüyalar açığa çıkarır sanki...(gerçi bu aralar bununla yatıp kalmıyorum ya neyse)
rüyamda bir erkek çocuğu, daha doğrusu bebek vardı kucağımda,ona banyo yaptırmışımçok tatlıydı,minnacık
günaydın canım..
ne güzel rüyaa.. su görmek iyidir derler.. hayırlara vesile olsun inşallah..
ben de bütün gün söyledim ve sabah uyanır uyanmaz söylemeye başladım...
"arafilli farozli arafilli farozli mahallenun mastisi mahallenun mastisi"
vallahi uyuzluk olsun diye demiyorum.. yanlış anlaşılma olmasın.. paso söyledim hakikaten..
günaydın kızlar
Norecim hayır olsun gündüz niyetine inşallah güzel bir rüya görmüşsün
Ben bu aralar acayip yoğunum çok stresli geçiyo günler sabaha yataktan zor kaldırdı eşim kazıdı hatta her yerim ağrıyo şu gün de bi geçsin cumartesiyi bi göreyim allahın izniyle.... Akşama da misafirlerim var he bu arada 12 kişi k.validemin akrabaları... Gelmek istiyolardı ne zamandır cuma gecesi yorgunluğunda aradan çıkarayım dedim... Bana sabır ve enerji dileyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?