Dert yok, Sohbet var.... :)

günaydınlar canlarım,

@noree hayır olsun inşallah, Rabbim sana evlatların en güzelini, en sağlıklısını versin.. hatta ikiz verin bir avazda 2 tanesi de aradan çıksın

@kedişim günaydın, güne enerjik başlamışsın gece cam açık uyumuşuz, sabah bir uyandım her tarafım tutulmuş.. ben hiç enerjik değilim

Günaydın

Çok kocaman büsbüyük sinirliyim Taksiciyle birbirimize girdik. Ezicekti beni hayvan. Bi de cıktı yüzsüz arabadan, küfürlerle üstüme yürüdü.Yetişmeseler dövecek. Ağzına tükürdüğüm.

günaydın asude....sübhaneke dinimiz amin....ikiz mi????neden olmasın

günaydın fıstık..

Al benden de o kadar...acaba diyorum işe 3 gün gelmesem, işe davet çıkarır sonrada o davete cevap vermezsem işten çıkarırlar mı

evimden o kadar zor ayrıldım ki bu sabah lanet olası hafta sonları aynı güzellikte olmuyo ne uyku ne ev ya böyle bi güneş doğuyo içeri sıcaaak falan derken işte yine geç kaldım evimle konuşuyorum bu stres beni pek iyi yerlere götürmüyo anlayacağınız aman evde oturmakta iyi değil ya benim için evde oturmak k.v ile daha çok beraber olmak reddetmek için bahaneler bulamamk demek sevgi yumağıyız da biraz

geçmiş olsun kuzum....çarpaydın ağzına bi tane

yaa trafik katillerle dolu elmayra herkes bi agresif özellikle sabahları çok geçmiş olsun canım ya sakinleşmeye çalış

topluca gidip linç edelim o terbiyesiz adam müsvettesini

neyse muhtar unut gitsin..

h.sonları da inadına uyku tutmaz adamı

bende aynı dertten çalışıyorum canım....kv kv kv kv kv kv

geçmiş olsun kuzum....çarpaydın ağzına bi tane

yaa trafik katillerle dolu elmayra herkes bi agresif özellikle sabahları çok geçmiş olsun canım ya sakinleşmeye çalış

topluca gidip linç edelim o terbiyesiz adam müsvettesini

neyse muhtar unut gitsin..

Unutamıyorum magandayı. Hem küfrediyo hem üzerime yürüyo, sen kimsin ki küfrediyosun! Bütün tunus cad ni ayağa kaldırdım, yırttım kendimi

Rezillik dizboyu. Pofff sakinleşmem lazım

muhtar plakasını alsaydın keşke şikayet etseydik teker teker arayıp ankaradaki kızlar görürüdü küfrün çıktığı yeri

muhtar plakasını alsaydın keşke şikayet etseydik teker teker arayıp ankaradaki kızlar görürüdü küfrün çıktığı yeri

Plakasını hatırlamıyorum ama durağın ismini gördüm, TŞOF a yazıcam, trafiğe yazıcam. Ben ona yapacağımı biliyorum

Unutamıyorum magandayı. Hem küfrediyo hem üzerime yürüyo, sen kimsin ki küfrediyosun! Bütün tunus cad ni ayağa kaldırdım, yırttım kendimi

Rezillik dizboyu. Pofff sakinleşmem lazım

sen ne rezil olacakmışsın? çok da iyi yapmışsın.. fiziksel gücünü kendisinden güçsüz birine kullanan, ağzı bozuk terbiyesiz maganda rezil.. inşallah kamyoncunun biri ona ....................... (+25)

sen ne rezil olacakmışsın? çok da iyi yapmışsın.. fiziksel gücünü kendisinden güçsüz birine kullanan, ağzı bozuk terbiyesiz maganda rezil.. inşallah kamyoncunun biri ona ....................... (+25)

Bence de "inşallah kamyoncunun biri ona ....................... (+25)" amin

Neyse sabah sabah sizi de germeyeyim.

@nore; rüyana bayıldım kuzu İnş, diyelim.

Plakasını hatırlamıyorum ama durağın ismini gördüm, TŞOF a yazıcam, trafiğe yazıcam. Ben ona yapacağımı biliyorum

artık affetmiyolar böyle şeyleri hele bide o taksi şöförü bide duraklıysa yani... mutlaka şikayet et yanına bırakma denyonun ! beni de geçen sabah bi minibüs sıkıştırdı peşinden gittim o sinirle takip ettim gittiği yere kadar aldım plakasını aradım en yakın polis merkezin şikayet ettim adresine gitmiştir ceza... relkşgjdfşgujdşklfsjgsçkşlf herif!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…