- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
günaydınlar canlarım,
@noree hayır olsun inşallah, rabbim sana evlatların en güzelini, en sağlıklısını versin.. Hatta ikiz verin bir avazda 2 tanesi de aradan çıksın
@kedişim günaydın, güne enerjik başlamışsınGece cam açık uyumuşuz, sabah bir uyandım her tarafım tutulmuş.. Ben hiç enerjik değilim
günaydın fıstık..
Al benden de o kadar...acaba diyorum işe 3 gün gelmesem, işe davet çıkarır sonrada o davete cevap vermezsem işten çıkarırlar mı
Günaydın
Çok kocaman büsbüyük sinirliyimTaksiciyle birbirimize girdik. Ezicekti beni hayvan. Bi de cıktı yüzsüz arabadan, küfürlerle üstüme yürüdü.Yetişmeseler dövecek. Ağzına tükürdüğüm.
Günaydın
Çok kocaman büsbüyük sinirliyimTaksiciyle birbirimize girdik. Ezicekti beni hayvan. Bi de cıktı yüzsüz arabadan, küfürlerle üstüme yürüdü.Yetişmeseler dövecek. Ağzına tükürdüğüm.
Günaydın
evimden o kadar zor ayrıldım ki bu sabah lanet olası hafta sonları aynı güzellikte olmuyo ne uyku ne ev yaböyle bi güneş doğuyo içeri sıcaaak falan derken işte yine geç kaldım evimle konuşuyorum bu stres beni pek iyi yerlere götürmüyo anlayacağınız aman evde oturmakta iyi değil ya benim için evde oturmak k.v ile daha çok beraber olmak reddetmek için bahaneler bulamamk demek sevgi yumağıyız da biraz
h.sonları da inadına uyku tutmaz adamı
bende aynı dertten çalışıyorum canım....kv kv kv kv kv kv
geçmiş olsun kuzum....çarpaydın ağzına bi tane
yaa trafik katillerle dolu elmayra herkes bi agresif özellikle sabahları çok geçmiş olsun canım ya sakinleşmeye çalış
topluca gidip linç edelim o terbiyesiz adam müsvettesini
neyse muhtar unut gitsin..
bize tatil lazım canım sonra işe devam
muhtar plakasını alsaydın keşke şikayet etseydik teker teker arayıp ankaradaki kızlar görürüdü küfrün çıktığı yeri
Unutamıyorum magandayı. Hem küfrediyo hem üzerime yürüyo, sen kimsin ki küfrediyosun! Bütün tunus cad ni ayağa kaldırdım, yırttım kendimi
Rezillik dizboyu. Pofff sakinleşmem lazım
sen ne rezil olacakmışsın? çok da iyi yapmışsın.. fiziksel gücünü kendisinden güçsüz birine kullanan, ağzı bozuk terbiyesiz maganda rezil.. inşallah kamyoncunun biri ona ....................... (+25)
Neyse sabah sabah sizi de germeyeyim.
@nore; rüyana bayıldım kuzuİnş, diyelim.
Günaydın...
Elo çok geçmiş olsun kuzum.. Artık sinirlenme bak bütün günün kötü geçecek
Plakasını hatırlamıyorum ama durağın ismini gördüm, TŞOF a yazıcam, trafiğe yazıcam. Ben ona yapacağımı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?