Dert yok, Sohbet var.... :)

Ne kadar gizlemeye çalışsam da beceremiyorum demek oynamayı. Yani iyi bişey söyledin. Teşekkürü bir borç biliyorum.
(Bir omuz ver vuralım öldürücü darbeyi, makamı da kırışırız)

ben muhtar yardımcılığı görevi yaptım, görevimden azlolundum, siyasi yasağım var.. yani yardımcın atayamazsın beni, yasaklıyım..

ama dersen ki asude sen bana yardım et, ben muhtar olayım, sana da döner sermayeden 3 5 kuruş koklatırım, o zamansa varım ..

benim de var

pata beni acık acık tehdit etti yaa makamında gözüm var didi

Çenebaz olduğunuz kadar dedikoducusunuz muhtar hanım. Hemen ispitlediniz yani eksik olmayın.
Ama şu var ki ben o açık tehdidi mail yoluyla yapmıştım. Yani topicte görünen kısmı da uyuşuyorsa senkronu tutturmuşum demektir.
Tehdit de etsem aynı, inceden inceden yürüsem de aynı. Sonuç: Oynamayı beceremeyen ve niyetini her durumda belli eden bir Patafix...
Ama "Patafix" nickimden de anlaşılacağı üzere, hayatlarınıza Uhu gibi yapışmam, kolayca sıyrılabilirsiniz benden.
"Sevmiyorum" diye fısıldayın yeter... Şiirsel konuştum yine di mi, kanımda var napim

ben üstüme alınmadım zaten....

doldurtcam gamzelerimi o kaaa yani

kimsenin haddine değil müdahele etmek gizemcim,
sadece csi ın hastalık durumu gibi önemli konular varken,
ne bileyim o ortalıktan kaybolmuşken bunu görmemezlikten gelmek ve bu duruma kıyasla kendimce sıradan bulduğum
bir konuyu sakız gibi uzatmak baydı beni.

+14654213156451321654641

+14654213156451321654641

tmm.. ama ben gelip giden kk üyesiyim suan.. gecmisle ani ayni anda acip hem okuyup hem yorum yapiyorum...

noreecimm, insallah bebislerinde olur

ayy koptummmm

Özel sağlık sigortasından benim kavağa mesaj gitmiş
alkol kullanıyormusunuz? sorusunu
boş bırakmıştık zamanında

alkol bağımlısı muamelesi görecekmiş

acil güncelleme istemişler

pis alkolik

ben nazlanmayı bilmiyorum ondan mı acep
bundan sonra yarım saatte bir
ayyy patladı galibaaaa
diye alarım alarım mı versem acep

ben nazlanmayı bilmiyorum ondan mı acep
bundan sonra yarım saatte bir
ayyy patladı galibaaaa
diye alarım alarım mı versem acep

tabi ki de öyle yapacaksın hayatım, hiç işi bilmiyorsun.
bak pataya bir diş(!) için kaç gündür canımızı çıkardı

la_edri iyi ki geldin. Kendimi cok yalnız hissediyordum güzel oldu

la_edri iyi ki geldin. Kendimi cok yalnız hissediyordum güzel oldu

muhtar biraz daha azmedersen, la_edriye ilk mesajını bizim topicte yazdırmayı başaracağına inanmıyorum

(ben gazımı vereyim de, devirmezler falan, muhtar kalırsın, torpilim kaybolmasın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…