muhtar biraz daha azmedersen, la_edriye ilk mesajını bizim topicte yazdırmayı başaracağına inanmıyorum
(ben gazımı vereyim de, devirmezler falan, muhtar kalırsın, torpilim kaybolmasın)
biraz problemli heran giremiyorsun... bakim sorunu yine galiba
ben kacar... iyi haftasonlari..
öpüyorum
ahahha onu kendime kanka yapıcam, eğer topiğe yazarsa pro kart bile alırım
sevgili la_edri,
prokartın bir cazibesi var mı bilmiyorum; ama viracochayı koltuktan edip muhtarın kankalığına terfi etmek paha biçilemez bişey..
ha belki 2 kankası olacaktır.. kuma gibi.. olsun o da bir değer.. sana qanqa der, viraya panpa; sırt sırta verir geçinir gidersiniz..
ben olsam bunun için 1 değil 50 mesaj yazardım. hem muhtarın kankası olurdum; hem özel mesaj atma hakkı alırdım (özel mesaj için 50 mesaj mıydı, 25 miydi bilemedim, neyse muhtar beni aydınlatsın :S)
ahahahha viracocha benim ölümüne kankam :13: Ama la_edri bana yazarsa kanka yardımcılığına getirilebilir kendisi
kırmızı olunca 10 dk yı beklemiyosun100 ü de beklemiyosun hemen özelden msjlaşmaya başlardık
kızım la_edrinin üyeliğini hackleteceksin bana, bu kadar cazip gösterme
ha dersen ki, pro-kart 35tl, hackletmek daha çok para gerektirir, onda haklı olursun, bişi diyemem
ahahahah la_edrinin dili çözer ve ilk msjını bize attırırsak sana sarı kürk alıcamparası neyse aramızda toplar veririz
aa o sarı çok cici ya, isterim ben ondan
kaç günde konuşturmalıyım? yoksa süre limitsiz mi?
bu hafta icinde konuşturursan sarı olursunben konuşturursam kazenin yerine gecerim ama
6 oldu hadi git sen bana laf yetiştirme ben daha buralıyım (la edri yi kapma cabasındaki üye :))
aaaa
muhtarın topicinden kovduğu ilk üye olarak tarihe geçezeemm
"kızlar hepiniz mesaiye kalsanız da tatlı tatlı yazışsak" diye gizmo, duy bunları..
taam gittim ben
iyi akşamlar, iyi tatiller
sevgili topik sakinleri...hafta sonu geldi catti...her ne kadar dinlenecegim icin sevinsem de sizin özleminiz hafif basmayack bunu bilmenizi isterim...
haftaya görüsmek dilegiyle sevgiyle kalin sizi seviyorum can dostlarim
Selammm iyi hafta sonları hanımlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?