Dert yok, Sohbet var.... :)

muhtar biraz daha azmedersen, la_edriye ilk mesajını bizim topicte yazdırmayı başaracağına inanmıyorum

(ben gazımı vereyim de, devirmezler falan, muhtar kalırsın, torpilim kaybolmasın)

ahahha onu kendime kanka yapıcam, eğer topiğe yazarsa pro kart bile alırım

Son düzenleme:
ahahha onu kendime kanka yapıcam, eğer topiğe yazarsa pro kart bile alırım

sevgili la_edri,

prokartın bir cazibesi var mı bilmiyorum; ama viracochayı koltuktan edip muhtarın kankalığına terfi etmek paha biçilemez bişey..

ha belki 2 kankası olacaktır.. kuma gibi.. olsun o da bir değer.. sana qanqa der, viraya panpa; sırt sırta verir geçinir gidersiniz..

ben olsam bunun için 1 değil 50 mesaj yazardım. hem muhtarın kankası olurdum; hem özel mesaj atma hakkı alırdım (özel mesaj için 50 mesaj mıydı, 25 miydi bilemedim, neyse muhtar beni aydınlatsın :S)

ahahahha viracocha benim ölümüne kankam :13: Ama la_edri bana yazarsa kanka yardımcılığına getirilebilir kendisi

kırmızı olunca 10 dk yı beklemiyosun 100 ü de beklemiyosun hemen özelden msjlaşmaya başlardık

kızım la_edrinin üyeliğini hackleteceksin bana, bu kadar cazip gösterme

ha dersen ki, pro-kart 35tl, hackletmek daha çok para gerektirir, onda haklı olursun, bişi diyemem

kızım la_edrinin üyeliğini hackleteceksin bana, bu kadar cazip gösterme

ha dersen ki, pro-kart 35tl, hackletmek daha çok para gerektirir, onda haklı olursun, bişi diyemem

ahahahah la_edrinin dili çözer ve ilk msjını bize attırırsak sana sarı kürk alıcam parası neyse aramızda toplar veririz

aa o sarı çok cici ya, isterim ben ondan

kaç günde konuşturmalıyım? yoksa süre limitsiz mi?

bu hafta icinde konuşturursan sarı olursun ben konuşturursam kazenin yerine gecerim ama

6 oldu hadi git sen bana laf yetiştirme ben daha buralıyım (la edri yi kapma cabasındaki üye :))

bu hafta icinde konuşturursan sarı olursun ben konuşturursam kazenin yerine gecerim ama

6 oldu hadi git sen bana laf yetiştirme ben daha buralıyım (la edri yi kapma cabasındaki üye :))

aaaa

muhtarın topicinden kovduğu ilk üye olarak tarihe geçezeemm

"kızlar hepiniz mesaiye kalsanız da tatlı tatlı yazışsak" diye gizmo, duy bunları..

taam gittim ben

iyi akşamlar, iyi tatiller

sevgili topik sakinleri...hafta sonu geldi catti...her ne kadar dinlenecegim icin sevinsem de sizin özleminiz hafif basmayack bunu bilmenizi isterim...

haftaya görüsmek dilegiyle sevgiyle kalin sizi seviyorum can dostlarim

aaaa

muhtarın topicinden kovduğu ilk üye olarak tarihe geçezeemm

"kızlar hepiniz mesaiye kalsanız da tatlı tatlı yazışsak" diye gizmo, duy bunları..

taam gittim ben

iyi akşamlar, iyi tatiller

İyi tatiller.

La_edri nasılsın? Cok canım sıkılıyo konuşalım mı?

sevgili topik sakinleri...hafta sonu geldi catti...her ne kadar dinlenecegim icin sevinsem de sizin özleminiz hafif basmayack bunu bilmenizi isterim...

haftaya görüsmek dilegiyle sevgiyle kalin sizi seviyorum can dostlarim

Ptesi buluşuruz inş, tatilin keyfini cıkar. Öpüldün

@la_edri; herkes gidici sen kalıcısın bak gördün mü? Aslında iyi iki arkadaş olabiliriz, arkadaş listemi temizleyip sadece seni eklerim olmaz mı? Hadi konuş

merhaba.. daha öncede uğramıstım bu topiğe, csi yi koklaya koklaya bulmustum adresi sonra işlerimin yogunlugundan cok giremedim..

biliyorum beni tanımıyorsunuz ama, içim kör düğüm bu akşam.. yüreğim kor gibi.. ne olur biriniz gelin de azcık laflayalım , düşündüm düşündüm aklıma burası geldi..

günyadınlar...

15 dakikalık yolu 1 saatte geldim...ama çok mutluyum..3 saatte gelmişliğimde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…