hadi ya :S
minnak bi ufo alalım sana topikçe para billeyip (billemek=toplamak, biriktirmek)
herkese günaydın...
sonunda buraya da kar yağdııııı:119: cumartesi çok güzeldi özellikle ama bugün de yağıyo akşam dönüş için şimdiden tırsıyorum ama olsuuun çok güzel hava
elmayraa
bdvden yeni bi kelime kattım lügatıma: "canışım"
la_edri senin canışın olsun
canışım, kulağa kıpraşım katan bir kelime. Eğer laedri benim canışım olursa dünyalar benim olur
BDV bizi aştı geliştirdi, hayat üniversitesinden mezun etmek üzere
(kaynak: canışı cinsel ihtiyaçlarını karşılasın diye nikah tarihini öne almayı düşünen bdv müdavimi)
bdv sonsuz bir derya, bizler küçük birer sandal..
ahahha öyle bi konu mu varkacırmışım
ben de kendime tokiden ev bakıyorumaz okuyayım da lügatim genişlesin
ben de "eminevim" diye birşey varmış ona bakıyordum ki, bu konuyu buldum, ufkum genişledi
ne kadar anlayışlı güzel nişanlılar var.. benim canışım nişanlılık süreci uzayınca ne kaa mağdur olmuştur kim bilir mazide..
Eminevim bir süre benim beynimi bulandırdı ama vazgectim, hesap yaptığın zaman sakat iş, titan saadet zincirine dönebilir
Benim nişanlım canışım da 3 yıl bekledi
ay ne kaa vijdansızsın nasıl o kadar sene mağdur ettin
gerçi seninkinin yaşı küçükmüş.. onun canışı 32 yaşındaymış.. bekleyemezmiş..
(kaynak: canışı cinsel ihtiyaçlarını karşılasın diye nikah tarihini öne almayı düşünen bdv müdavimi)
bdv sonsuz bir derya, bizler küçük birer sandal..
Günaydın kızlar :)
"bdv sonsuz bir derya, bizler küçük birer sandal" tuttum bu sözü
ne kadar yaratıcınız bayılıyorum size ..buradaki cevherleri toplasam kitap yazabilirim
Günaydın kızlar :)
"bdv sonsuz bir derya, bizler küçük birer sandal" tuttum bu sözü
ne kadar yaratıcınız bayılıyorum size ..buradaki cevherleri toplasam kitap yazabilirim
topicimiz tüm yaratıcı mesajlarıyla emir ve görüşlerinize hazırdır efenim
ara ara sizi takip etmek beni dinlendiriyor,bdv akıllara zarar bir yer,beynim duruyor bazan inanın
ara ara sizi takip etmek beni dinlendiriyor,bdv akıllara zarar bir yer,beynim duruyor bazan inanın
Allah yardımcın olsun, ben muneye sağ kol müdürü olunca sana destek olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?