Dert yok, Sohbet var.... :)

hadi ya :S

minnak bi ufo alalım sana topikçe para billeyip (billemek=toplamak, biriktirmek)

Aslında haklısın, ayakımın altına minnak bi ufo alabilirim.

herkese günaydın...
sonunda buraya da kar yağdııııı:119: cumartesi çok güzeldi özellikle ama bugün de yağıyo akşam dönüş için şimdiden tırsıyorum ama olsuuun çok güzel hava

Günaydın...

elmayraa

bdvden yeni bi kelime kattım lügatıma: "canışım"

la_edri senin canışın olsun

elmayraa

bdvden yeni bi kelime kattım lügatıma: "canışım"

la_edri senin canışın olsun

canışım, kulağa kıpraşım katan bir kelime. Eğer laedri benim canışım olursa dünyalar benim olur

BDV bizi aştı geliştirdi, hayat üniversitesinden mezun etmek üzere

canışım, kulağa kıpraşım katan bir kelime. Eğer laedri benim canışım olursa dünyalar benim olur

BDV bizi aştı geliştirdi, hayat üniversitesinden mezun etmek üzere

(kaynak: canışı cinsel ihtiyaçlarını karşılasın diye nikah tarihini öne almayı düşünen bdv müdavimi)

bdv sonsuz bir derya, bizler küçük birer sandal..

(kaynak: canışı cinsel ihtiyaçlarını karşılasın diye nikah tarihini öne almayı düşünen bdv müdavimi)

ahahha öyle bi konu mu var kacırmışım

ben de kendime tokiden ev bakıyorum az okuyayım da lügatim genişlesin

ahahha öyle bi konu mu var kacırmışım

ben de kendime tokiden ev bakıyorum az okuyayım da lügatim genişlesin

ben de "eminevim" diye birşey varmış ona bakıyordum ki, bu konuyu buldum, ufkum genişledi

ne kadar anlayışlı güzel nişanlılar var.. benim canışım nişanlılık süreci uzayınca ne kaa mağdur olmuştur kim bilir mazide..

Başımıza taş yağacak şeyinin peşinden koşmak deyimi

Eminevim bir süre benim beynimi bulandırdı ama vazgectim, hesap yaptığın zaman sakat iş, titan saadet zincirine dönebilir

Benim nişanlım canışım da 3 yıl bekledi

Eminevim bir süre benim beynimi bulandırdı ama vazgectim, hesap yaptığın zaman sakat iş, titan saadet zincirine dönebilir

Benim nişanlım canışım da 3 yıl bekledi

ay ne kaa vijdansızsın nasıl o kadar sene mağdur ettin

gerçi seninkinin yaşı küçükmüş.. onun canışı 32 yaşındaymış.. bekleyemezmiş..

ay ne kaa vijdansızsın nasıl o kadar sene mağdur ettin

gerçi seninkinin yaşı küçükmüş.. onun canışı 32 yaşındaymış.. bekleyemezmiş..

Gözünü ben actım onun

Neyse pata da geldi +25 konuşmalarımız başlar biliyosun kendisi cok sever böyle şeyleri

Günaydın kızlar :)

"bdv sonsuz bir derya, bizler küçük birer sandal" tuttum bu sözü

ne kadar yaratıcınız bayılıyorum size ..buradaki cevherleri toplasam kitap yazabilirim

ne kadar yaratıcınız bayılıyorum size ..buradaki cevherleri toplasam kitap yazabilirim

topicimiz tüm yaratıcı mesajlarıyla emir ve görüşlerinize hazırdır efenim

Son düzenleme:

Ben de hemen üstüme alınıyorum Madamiks, burdaki üyelerin sahibiyim ben

İnan BDV bizden daha yaratıcı Canışlarım

topicimiz tüm yaratıcı mesajlarıyla emir ve görüşlerinize hazırdır efenim

Poff 7000. mesajımda şampanya patlacaktım, bunun şerefine kendime alman pastası alayım bari öğlen

ara ara sizi takip etmek beni dinlendiriyor,bdv akıllara zarar bir yer,beynim duruyor bazan inanın

ara ara sizi takip etmek beni dinlendiriyor,bdv akıllara zarar bir yer,beynim duruyor bazan inanın

bdv nin vahşi bir cazibesi var..

bir yandan yoruyor.. konuları içselleştirmek, konu sahibinin üzüntüsüyle üzülmek, kötü gelişmelerle üzülmeye devam etmek vs..

ama bir yandan da doğallığı ve kazandırdığı deneyimlerle cezbediyor, bağımlılık yapıyor..

sigara gibi.. keyfi ve zararı yek vücutta barındırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…