ciddi misin :) hadi gel birlikte yürütelim dert topiğini..istek yap mune'ciğime ..ben onay veririm sana
elo mesajina cevap geldimi kuzu?
Gözünü ben actım onun
Neyse pata da geldi +25 konuşmalarımız başlarbiliyosun kendisi cok sever böyle şeyleri
29 ocakta ankaralı kadınlar buluşuomuş, sizi terkedip onlarla buluşcam, yeni canışlar bulucam kendime
Gerçi munenin bundan haberi yok ama olsunSenin desteğini bilmek güzel
Calısıomuş nore, yoğun olduğu icin giremiyorum dedi.
Csi yeni gitti işe. Ağrısı varmış birazcık. Toplantıya girecekmiş, sanırım o da gelemeyecek
Ayıp yaa. İnsanın adı çıkmayagörsün arkadaş. CaMış olsam daha iyiydi +25'le anılmaktan
Muhtarın la_edri ile başlayan yeni kanka arayışları, 29 Ocak buluşması ile hız kazandı.. Alternatifleri bir kişiden, onlarca kişiye çıkan muhtarın, bu kez yeni canışını bulacağı öngörülüyor..
bilgi icin tesekkürler canisim
Muhtarın la_edri ile başlayan yeni kanka arayışları, 29 Ocak buluşması ile hız kazandı.. Alternatifleri bir kişiden, onlarca kişiye çıkan muhtarın, bu kez yeni canışını bulacağı öngörülüyor..
CaN(m)ışsın senncanısıııııı canısıııııııııııı
asude ya senden cok iyi radyo-haber spikeri olur
canışım allah canını almasın, spikerler sunuyo sadece, yazı metnini onlar mı yazıyo
almasin canisim tabi...sen her isini kendin yapanlardansin...yorum sunum hepsi senden...
benim vurgularımda sıkıntı varmış, diksiyon eğitmeni öyle dedi, ders almalıymışım..
ben de ben vurgularımlan mutluyum, kendinize başka finansal kaynak bulun LÜTFEN dedim
lütfeni vurgulayarak söyledim ki ne kaa kibar olduğumu görsün
Sırnaşma istemiyom
harciyorlar seni
bırak harcasınlar bozuk para diye..
(arabesk stayla)
Sigara içerken yakalandım başım dertte :S
Sigara içerken yakalandım başım dertte :S
nayir nolamaz....harcatmam seni ellere
nerde ictinki?
kime nerede nasıl yakalandın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?