Dert yok, Sohbet var.... :)

ciddi misin :) hadi gel birlikte yürütelim dert topiğini..istek yap mune'ciğime ..ben onay veririm sana

Gerçi munenin bundan haberi yok ama olsun Senin desteğini bilmek güzel

elo mesajina cevap geldimi kuzu?

Calısıomuş nore, yoğun olduğu icin giremiyorum dedi.

Csi yeni gitti işe. Ağrısı varmış birazcık. Toplantıya girecekmiş, sanırım o da gelemeyecek

29 ocakta ankaralı kadınlar buluşuomuş, sizi terkedip onlarla buluşcam, yeni canışlar bulucam kendime

29 ocakta ankaralı kadınlar buluşuomuş, sizi terkedip onlarla buluşcam, yeni canışlar bulucam kendime

Muhtarın la_edri ile başlayan yeni kanka arayışları, 29 Ocak buluşması ile hız kazandı.. Alternatifleri bir kişiden, onlarca kişiye çıkan muhtarın, bu kez yeni canışını bulacağı öngörülüyor..

Son düzenleme:

bilgi icin tesekkürler canisim

Ayıp yaa. İnsanın adı çıkmayagörsün arkadaş. CaMış olsam daha iyiydi +25'le anılmaktan

CaN(m)ışsın senn canısıııııı canısıııııııııııı

ahahaha bana canışım deyin artık herkesin canışıyım ben

bilgi icin tesekkürler canisim

asude ya senden cok iyi radyo-haber spikeri olur

almasin canisim tabi...sen her isini kendin yapanlardansin...yorum sunum hepsi senden...

benim vurgularımda sıkıntı varmış, diksiyon eğitmeni öyle dedi, ders almalıymışım..

ben de ben vurgularımlan mutluyum, kendinize başka finansal kaynak bulun LÜTFEN dedim

lütfeni vurgulayarak söyledim ki ne kaa kibar olduğumu görsün

harciyorlar seni

Sigara içerken yakalandım başım dertte :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…