Dert yok, Sohbet var.... :)

Kimse yoktu yaa, at koşturdum bugün

hepsinin sahibi benim , patenti bende dedim

Bismillahirrahmanirrahim
''kemikleri, eti, bağırsağı ve kan damarlarını toplayan deri nasıl insanın görünümünü katlanılır hale getiriyorsa, ruhun ajitasyonu ve ihtirası da kibirle kaplanmıştır. kibir, ruhu kaplayan deridir.."
Sadakallahulazim, amin.

İncil eski ahit mi bu

Ürkütme beniiiiiii :18:

kibirlilerrrrrr algılarım kapalı canışım benim altmetinle acıklama bağa bugün

umurumda değilsiniz ama alınmayın ,

Allah rızası için cevap verdim

Ayhhhh sizin seviyenizi inimiiciim

@ elmayra,

bugün bizim seviyemize inmen mümkün değil zaten...

asil kadınlar yere inmez

tabi kızım bu karda kışta koca yataktan atılır mı atacaksan yazın at

ay ben canışımı hiç bir yerlere atamam..

sorunlarımızı konuşarak çözeriz..

yalnız bir sorunumuzu konuşarak çözememiştik, onu da bdvde konu açtıktan 3 saat sonra konuşarak çözdük zati..

göz bebeyim (kalp)

kız (bilincli yazılmıştır) benim idolümsün yeminle. kociş dediğin dizinin dibinde olur insanın. kışın da sıcak su torbası niyetine kullanılır

kız (bilincli yazılmıştır) benim idolümsün yeminle. kociş dediğin dizinin dibinde olur insanın. kışın da sıcak su torbası niyetine kullanılır

sağol bebeyim

biliyorsun biz birbirimize "aşk" diye hitap ederiz, "farzet ki o burayı okuyacak" olsun, "günlük" topici olsun, herkeslerin özendiği bir sevda bizimkisi.. kk ya mâl olmuş bir sevda.. (mâl, mal değil..)

ay özledim canışımı mesaj atayım..

kızlar yazacağım mesajı buraya da yazayım ki size de feyz olsun.. belki siz de kocişlerinizi mutlu etmek istersiniz..

"aşkitom nbr nslsn bn sni özlmkle meşglm cnmn içi, hytmın aşkı, ss, sçs, sçççs, sssçs, sçsçsçsç, sçssss"

Biliyorum biliyorum, geçende senin aşk hikayelerim de actığın aşk hikayenizi okumuştum tatlışım, kaç günlerdir kendime gelemedim inan olsun.

Size özenip ben de kocişe AŞK dedim, o da bana HÖST dedi olsun, bişekilde yola geleceyini düşünüyorum

hangi konuda?

:26:

Ya onu bırakıp gidersemmiş, zaten ben olgun erkekleri beğeniyormuşum. Nore kim Csi kim. Neden sürekli KKdasın?

Geçen gün telefonuma bi hatırlatma yaptım, bu ne sen benden ne gizliosun vs vs

Ben de cvbı yapıştırdım; "eğer bir gün başkasına aşık olursam senin yaptığını yapmam, takar koluma basar giderim, üçlü ilişkilerdeki adrenalini benim vicudum kaldırmaz"

Küstü Ama ben yine de yataktan atmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…