sağol bebeyim
biliyorsun biz birbirimize "aşk" diye hitap ederiz, "farzet ki o burayı okuyacak" olsun, "günlük" topici olsun, herkeslerin özendiği bir sevda bizimkisi.. kk ya mâl olmuş bir sevda.. (mâl, mal değil..)
ay özledim canışımı mesaj atayım..
kızlar yazacağım mesajı buraya da yazayım ki size de feyz olsun.. belki siz de kocişlerinizi mutlu etmek istersiniz..
"aşkitom nbr nslsn bn sni özlmkle meşglm cnmn içi, hytmın aşkı, ss, sçs, sçççs, sssçs, sçsçsçsç, sçssss"
Ya onu bırakıp gidersemmiş, zaten ben olgun erkekleri beğeniyormuşum. Nore kim Csi kim. Neden sürekli KKdasın?
Geçen gün telefonuma bi hatırlatma yaptım, bu ne sen benden ne gizliosun vs vs
Ben de cvbı yapıştırdım; "eğer bir gün başkasına aşık olursam senin yaptığını yapmam, takar koluma basar giderim, üçlü ilişkilerdeki adrenalini benim vicudum kaldırmaz"
KüstüAma ben yine de yataktan atmadım
seni seviyorum
seni cok seviyorum
seni cok cok cok seviyorum
seni seveni sen de cok sev
seni cok seven cok sevgili cok sevdigin cok
seni cok seviyom seviyom seviyom seviyommmm
Kız iyi ki yazdın ben de saatlerdin çözmeye calısıodum, gugıla yazdım cıkmadı
Ben de şimdi, L koltuğumda, battaniyemin altında, yanımda kahve elimde pc kadın programı eşliğinde yatıyor olmak isterdim
ohhh sefam olsun
sağol bebeyim
biliyorsun biz birbirimize "aşk" diye hitap ederiz, "farzet ki o burayı okuyacak" olsun, "günlük" topici olsun, herkeslerin özendiği bir sevda bizimkisi.. kk ya mâl olmuş bir sevda.. (mâl, mal değil..)
ay özledim canışımı mesaj atayım..
kızlar yazacağım mesajı buraya da yazayım ki size de feyz olsun.. belki siz de kocişlerinizi mutlu etmek istersiniz..
"aşkitom nbr nslsn bn sni özlmkle meşglm cnmn içi, hytmın aşkı, ss, sçs, sçççs, sssçs, sçsçsçsç, sçssss"
Biliyorum biliyorum, geçende senin aşk hikayelerim de actığın aşk hikayenizi okumuştum tatlışım, kaç günlerdir kendime gelemedim inan olsun.
Size özenip ben de kocişe AŞK dedim, o da bana HÖST dedi olsun, bişekilde yola geleceyini düşünüyorum
Karamelam özelden birşey yazıyorum ilgilenirmisin.
merhaba kızlarr :)
napıyorsunuz bakalım bzm topıktekı kızların ıslerı var yanlız kaldım bnıde alın aranıza
seni seviyorum
seni cok seviyorum
seni cok cok cok seviyorum
seni seveni sen de cok sev
seni cok seven cok sevgili cok sevdigin cok
seni cok seviyom seviyom seviyom seviyommmm
Ya onu bırakıp gidersemmiş, zaten ben olgun erkekleri beğeniyormuşum. Nore kim Csi kim. Neden sürekli KKdasın?
Geçen gün telefonuma bi hatırlatma yaptım, bu ne sen benden ne gizliosun vs vs
Ben de cvbı yapıştırdım; "eğer bir gün başkasına aşık olursam senin yaptığını yapmam, takar koluma basar giderim, üçlü ilişkilerdeki adrenalini benim vicudum kaldırmaz"
KüstüAma ben yine de yataktan atmadım
yalniscam arkadas, en sondan bir öncekinde anlam mana kaymasina sebep vermis... tikandim kaldim...
benim bu ordünaryüs proförüs beynim yetismedi.
Mesaja ne gerek vargelsin eve bir bakışla anlatırımmm meramımı
gizemim, canışım, gül yüzlüm
emeyine sağlık, yüreyine sağlık bebeyim
ss
kızım sen ayarlarını bana sakla, paşayı narahat etme
olsun bebeyim olduğu kadar..
birgün benim kadar aşık olursan, orada ne yazdığını sen de anlayabilecek kıvama geleceksin..
ablacım sen benim idolümsün, tşk, syg
sizin topic neresi?
aslında yok geldik ve bak arayıp bulduk seni özge hanımmerhaba kızlarr :)
napıyorsunuz bakalım bzm topıktekı kızların ıslerı var yanlız kaldım bnıde alın aranıza
vaaaaaaay reklamlardasın afferin kısarkadas arayanların dert ortagı olanların topıgı cnm
ask ne yaaaa??? bana önce onu bi anlatin....
nasıl anlatılır ki bu ulvi duygu..
ah minel aşk..
"kimi zaman selaleden denize dokulen bir su gibi ozgur hissettiren, kimi zaman dustan kuvete akan su misali mahkumiyet hissettiren duygu."
anlayabildin mi biraz bebeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?