Dert yok, Sohbet var.... :)

gizemcim bunun cevabı "dünya bir toz bulutuydu" dan başlıyor malesef...

hayir... bence bu bizim ülkemizle, gelismemis ülkelerle alakali bir durum.... avrupada olmuyor mu oluyor, ama cok daha az...

3 erkek hakim, tecavüze egilimli demisler ya 13 yasindaki bir cocuk icin... bu nasil bir mantik.. nasil bir vicdan...

erkekler bebkliklerinden itibaren pohpohlaniyorlar... kimse buna itiraz etmiyor... birkac saat önce diger topic de de gördük... kadin erkegin mali...

evlenene kadar babasinin, abisinin, kardesinin, sonra da kocasinin.... ama bunu yine biz kadinlar yapiyoruz... karsi cikan o kadar az ki... sesimiz yetmiyor...

Canımcım buradayım biraz dışarı çıktım hava aldım düşündüm
sonra geldim bilkentliyi aradım yanımdaki kız lavaboya gitmişti
Ona her şeyi açıkca söyledim
Çok özür diledi sadece arkadaş olmak istemiştim ama bekleyeceğim dedi
Beni ne için bekleyeceksin ki dedim ben yakın bir zamanda nakil yaptırıp memleketime döneceğim dedim
Hayatımda yeni birini asla istemiyorum dedim en azından arkadaş oluruz birbirimizi tanırız dedi bunun için bile beklerim dedi
Cep telefonunu da istemiyorum ama kendini hazır hissettiğinde beni bir kere olsun bile araman yeterli dedi
Sizce pot kırmadım değil mi

[
bence gayet güzel konuşmuşsun canım...

Son düzenleme:

aaaa

adam bildiğin kör kütük aşık olmuş ayol tövbe yarabbiiiiimmmmmm

dranasım iyi yapmışsın canım kuzum..

şu boşanma olayı gerçekleşirse, cesur ve büyük bir adım atarız

gayet güzel yapmışın canım.
kesinlikle pot falan değil
olması gerekeni, çok güzel cümlelerle iletmişin bilkentliye....

bunu baska kimseye söyledin mi?? eger söylemediysen, ama esin birdahaki konusmanizda bununla ilgili bir imada yorumda bulunursa, bilkentlinin de maskesi düsmüs olur....

canım ülkelerin gelişmişlik-gelişmemişlik durumları insanların suçudur,
biz haremde hangi hatunu halvete alsam diye düşünen bir neslin evlatları olmaktan cumhuriyet kadını olmaya yeni yeni geldik.
avrupa fransız devrimini,sanayi devrimini yaşadı. laikliği,demokrasiyi sindirdi.
biz sindiremedik daha. kes-kopyala- yapıştır yaptık.
cübbeli ahmet hoca diye bi adamın tv programı yaptığı bi ülkede yaşıyoruz...

%50 desem sana ne ifade eder dicem ama, o da topiği kitler diye demedim varsay...

@ SweetSeptember

suan icin bir-iki günde gelisip kalkinamayiz... hersey icin zamana ihtiyac var...

ama en azindan su kahrolasi yasalari daha agir hale getirseler.....

oooffff ooffffff..............

dranascım adam sana abayı yakmış
ama konuşmakla iyi yapmışsın, umutlanmasın durduk yere

dranas canım benim...

resminden de gördüğümüz üzre sen birçok erkeğin beğenebileceği güzellikte bir kadınsın (içinde bir o kadar güzel buna eminim)

bilkentlinin de ilgisini çekmen gayet doğal...

önce eşinle olan şu davan bir sonuçlansın,sonrasında hakettiğin sevgi ve ilgiyi (bu bilkentli olur yada tamamen farklı bir insan)

yaşayacaksın buna inanıyorum...birazcık zaman lazım sana sadece...sonrası çok çok çookkk daha güzel olacak

eğitim derken okul okumaktan bahsetmediğimi biliyorsun değil mi canım

her türlü egitim....

bilimsel, ahlaki, insani... anne baba terbiyesi...

Rabbim hepimizi, özellikle de kiz cocuklarini korusun bu s.sizlerden....

hos erkek cocuguna bile sarkabilecek kadar adileri de var ya....

zamanında dünyanın en büyük devletlerinden biri olan Osmanlı Devletini böyle mi yorumluyorsunuz SweetSeptember? bu mu sizin cumhuriyet kadını olarak Türklüğe bakışınız? Bu milletin tarihi sadece 1923'den sonrası mı? tarihi muhteşem yüzyıl dizisinden mi öğrendiniz allasen? ondan önce kıtalara hükmeden atalarımızın kemiklerini sızlatmaktan men ederim sizi..

Türkün Türkten başka dostu yok diyen halt yesin.. Türk bile Türkün dostu değil..

Son düzenleme:

ben erkeklerin zihniyetinden bahsetmiştim asude, kadına bakıştan ve toplumdaki yerinden.
cumhuriyeti erkeklerin uçkur düşünceleriyle açıklamayacak kadar bilgim var, çok şükür.

[

bence gayet güzel konuşmuşsun canım...

aaaa

adam bildiğin kör kütük aşık olmuş ayol tövbe yarabbiiiiimmmmmm

dranasım iyi yapmışsın canım kuzum..

şu boşanma olayı gerçekleşirse, cesur ve büyük bir adım atarız

gayet güzel yapmışın canım.
kesinlikle pot falan değil
olması gerekeni, çok güzel cümlelerle iletmişin bilkentliye....

bunu baska kimseye söyledin mi?? eger söylemediysen, ama esin birdahaki konusmanizda bununla ilgili bir imada yorumda bulunursa, bilkentlinin de maskesi düsmüs olur....

Aşık mı oldu bilmiyorum ama bu konuşmadan sonra bir daha aramaz diye ümit ediyorum
uzaktan uzağa bakışmayı tercih ediyorum

iste en büyük problem de burada.... güc göstergesi....

kitalara hükmetmenin mantigini aciklamak istedi sweetseptember....

ha kitaya hükmetmissin ha kadina...

her ikisinde de bireylerin özgürlüklerini kendi gücünü ispatlamak icin kisitliyorsun. yok sayiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…