Dert yok, Sohbet var.... :)

dranascım adam sana abayı yakmış
ama konuşmakla iyi yapmışsın, umutlanmasın durduk yere

Bu adam gerçekten elisini sallasa ellisi bunun hiç sevgilisi olmadı mı hiç böyle birini nasıl boş bıraktılar anlayamadım ya bu beceriksiz beceriksiz olsa bile birinin bunu kapmış olması gerekiyordu

tşk ededrim ama inan o da çok yakışıklı biri üstelik elit biri bu yaşına rağmen sürekli okumuş biri iyi bir yerde çalışıyor bana göre onu beğenmeyecek kız yok o yüzden biraz şaşkınım
zaten zaman dedim adam beklerim diyor

Dert topiği olmuş yine, çilekeş, mağrur, eğitimli türk kadınları,

size hande yenerden havaalanı şarkısını armağan ediyorum

ben hazırlanıyorum kızlar yavaştan.
akşam bir girer ce eeeee derim kızın ödevlerinden, pardon ödevlerimden fırsat bulabilirsem
4.sınıf annesi olmaktan nefrret ediyorum!!!!

not: öpmeyi unutmuşum sizi.. öptüm pek tabii ki

Son düzenleme:
ben hazırlanıyorum kızlar yavaştan.
akşam bir girer ce eeeee derim kızın ödevlerinden, pardon ödevlerimden forsat bulabilirsem
4.sınıf annesi olmaktan nefrret ediyorum!!!!

sana da iyi akşamlar canım bakımlı kocanı bol bol öp

İyi akşamlar tatlım....

iyi aksamlar.... benim daha cikmama 1.5 saat var :))

dimtis dimtis dimtis.... bak konu sahibesi olmayinca böyle oluyor....

konunu öksüz yetim birakma...

Topiği açmadan önce canım sıkılıyordu şimdi de işlerden başımı kaldıramıyorum

bende birazdan kacicam yani yarim saate kadar...bugün özel söförüm yok kendim gidicem yolda hic cekilmiyor....bugün is asiri coktu....dogru dürüst takip edemedim...karnimda tuhaf bi agri var neden bilmiyorum....

bende birazdan kacicam yani yarim saate kadar...bugün özel söförüm yok kendim gidicem yolda hic cekilmiyor....bugün is asiri coktu....dogru dürüst takip edemedim...karnimda tuhaf bi agri var neden bilmiyorum....

Küs mü şoför bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…