Dert yok, Sohbet var.... :)

kızlar şu pro olayı hakkında detay veririmisiniz biraz?
kolay mı almak?
hemen aktif oluyor mu?

+ ları - leri nedir?

tahmin ettiğim tip çıktı, bi süredir dikkatimi çekiyodu zaten ama takip edilcek kadar mühim mi onu anlamadım

en önemli sorun şu hiç gitmeyen 1 adet sabit ziyaretçi.
bu kadar dikkatle hiç bir kayıtsız üye geyik topiğini okumaz (bence)

Ben de yalvara yalvara high level e yükseldim ben ezik kullanıcıyım D:

diğerlerinde sayfayı acıyorlar ama yazamyıorlar, üyelik girişinde görüntülenemiyor.

tahmin ettiğim tip çıktı, bi süredir dikkatimi çekiyodu zaten ama takip edilcek kadar mühim mi onu anlamadım

Tatlım, bi kac nokta var kafama takılan. Çözeyim aydınlatıcam :d

birinin kocası pardon kocişi olabilir mi?

(csi senin işkolik kavaklan benim işkolik potuk olamaz..)

ivit bizimkiler otomatik elendi.
ama ben kociş olduğunu düşünmüyorum...
hiç bir kocişin full time pc sinde kadinlarlulubu sayfasını açık bırakacağına da inanmıyorum.

ben de sweetim....
bak bazen 2-3 oluyor ama çok kısa süreli.
1 adet ise mütemadiyen sabit!

s/he is the one bebeğim

bizim asker eşleri topiinde de çok oluyo böyle tipler, hele bir de şehit haberi faalan varsa pek bi sansasyonel oluyoruz. 10 tane ziyaretçi kovalamışlığım var.
garip hayal dünyası olan arkidişler var tabi

kızlar şu pro olayı hakkında detay veririmisiniz biraz?
kolay mı almak?
hemen aktif oluyor mu?

+ ları - leri nedir?

- eksileri cebinden para ödüyon

+ artıları mesajda bekleme süren hiç yok +18 e konu açıp yazabşliyorsun belirli topiklerden indirim kazanıyorsun mesela tatil planları gibi.

Alması kolay ya önceden kapıdan kurye getiriyordu parayı verip alıyordun o kalkmış herhalde şimdi kredi kartı yada posta çekiyle alabiliyormuşsun..

Müracaat ettikten en fazla 1 hafta sonra filan alıyorsun kartını birde barkot numarası veriyorlar sana o nmuaraya göre takip ediyorsun tabi evde bulunmadığın zaman ptt ye gidip oradan alıyorsun

Benim paşa da acık olsa bile okumaz. Zaten ne yaptığımı biliyo :S ELENDİ! :d

benimki yine canimi sikmayi basardi...adami hal hatir sormak icin aradim...telefonu acip ne var ne oldu demez mi...bende sinirlendim karsiligini verdim suratima kapadi...yok yok bu adam olmayacak...

artik dayanamiyorum...

hmmm hangi saatlerde acep?
ben pek dikkat etmemişim deee

Ağsudemle bu muhabbeti yaparen 0 oldu bir anda.

benimki yine canimi sikmayi basardi...adami hal hatir sormak icin aradim...telefonu acip ne var ne oldu demez mi...bende sinirlendim karsiligini verdim suratima kapadi...yok yok bu adam olmayacak...

artik dayanamiyorum...

Niye siz durduk yerde huzurunuzu bozuyorsunuz? Nereye gidecek bu durum?

ivit bizimkiler otomatik elendi.
ama ben kociş olduğunu düşünmüyorum...
hiç bir kocişin full time pc sinde kadinlarlulubu sayfasını açık bırakacağına da inanmıyorum.

Benim paşa da acık olsa bile okumaz. Zaten ne yaptığımı biliyo :S ELENDİ! :d

sweetinki dağ başında, olamaz

kedişinkinin işi gereği (sanırım) olamaz

onlar da elendi

noree ninki olabilir

aynı iş yerinde çalışıolarmış ya, adam pcyi açık bulduğunda tespit etmiş, sonra da takipliyor olabilir

yok be kızlar şaka yapıyorum

buradaki üyelerden birisidir o

hem sohbetimizi merak edip çatlıyodur, hem de nicki gözüksün istemiyodur..

artik dayanamiyorum...

canim belki ters bir zamana denk geldi. yine de kabalik etmis ama, üzerinde durma bosver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…