- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
gördüm bombam merci..
evet sizin bu casper olayınıza da sinir oluyorum!
bilmiyorum ama iyiye gitmedigi kesin...dün annemi aramis konusmak icin mi diye aklima geldi nedense(aramasindan daha dogal birsey olmasada)
daha önce öyle yapmisti o son büyük olayda....
cok asiri ters...dün kendi kendime karar almistim randevuya kadar biraz daha sicak davranayim diye ama yine dibe vurdu vurdurdu...
yaninda patronu varmis ama insan gibi anlat demi ben insanim insan anlarim
Biz de mi alsak? :26:
@ elmayra
ağsudem mi dedin sen bağaa
yirim
@csi
ya boşver okusun nasiplensin ziyaretçimiz kendini geliştirsin biraz
@lal
kocişi (koca değil kociş) adam yerine koyup ararsan öyle olur, bak ben tüm gün aramıyorum, kendisi arıyor, niye aramıyosun unutuyosun beni falan diye.. halbusem arasam şımarıyor.. kaçan kovalanır, eski, iğrenç; ama geçerli bir taktiktir bencemmm
@tüm kızlar
bu topic bana çok iyi geliyor.. allah bozmasın.. potuk bile bendeki değişimi fark etti de nedenini çözemiyor
canim purtakalin agaci bi site var. oradaki tarifleri seviyorum ben. basit pratik...
eee sen gir, ben girerim ki anında.
malum koca yok bende....
Bu potuk lafı nerden çıktı kızlar bunu bana kocam söylerdi potuğum derdi
Bu arada artık kocam demek istemiyorum leş diyeceğim
ben koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gizemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben akşam hep burdayım. 21 den sonra giriyorum. sen de cocuk far diye girmezsin sanıyordum
canim purtakalin agaci bi site var. oradaki tarifleri seviyorum ben. basit pratik...
bana da bana da, hele evde yalnız olunca pek bi sıkılıyordum, adama sarıyordum, sarmak istiyordum, ama bulamıyordum daartık konuşma ihtiyacımı dertleşme içgüdülerimi bastırmış olarak eve gittiğim için sarmıyorum ona da
ben koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gizemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
link vermek yasak ya ondan böyle evirip cevireyim dedim :)
ben de yaklaşık o saatlerde giriyorum canım...
kızın yemeği, ödevi bitiyor,
freeeeeeeeeeeeeeeeeedooooooooooooooooooommmmmmmmmm
cesur yürek mode on
canım ayı yavrusu demek olduğunu biliyorum
buraya bir kız derdini yazmıştı, annesi ona "potuk yaradılışlısın sen" demiş de hayata küsmüş
ben benimkine öküz demek istiyorum ağır kaçıyor, ayı desem o da ağır, en iyisi potuk diyeyim.. yavruluk bir durumu yok da, maksat kulağa hoş gelsin
ama sen istersen kullanmam kuzucuğum
bir derdim vara takılmaktan kurumuştuk valla
baksana kadıncağızın derdine: eşi konu sahibine ilk gecesinde sorunlar yaşatmış, kadını travmaya sokmuş, vajinismus etmiş; sonra eşi aynı hataya düşmesin diye yeni evlenen arkadaşını uyarınca, bizim konu sahibi eşinden nefret etmiş.. vay efendim onlar güzel bir ilk gece geçirecekmiş de bizimkinin çektiğini çekmeyecekmiş diye..
leş deme sen yine de canım boşver.
ex de
malum, ölü anlamına da geliyor nasılsa....
ben kaçtım kızlar, evden, cepten herbiryerden girerim.
bir derdim vara takılmaktan kurumuştuk valla
baksana kadıncağızın derdine: eşi konu sahibine ilk gecesinde sorunlar yaşatmış, kadını travmaya sokmuş, vajinismus etmiş; sonra eşi aynı hataya düşmesin diye yeni evlenen arkadaşını uyarınca, bizim konu sahibi eşinden nefret etmiş.. vay efendim onlar güzel bir ilk gece geçirecekmiş de bizimkinin çektiğini çekmeyecekmiş diye..
Ya kuzular bana bir akıl verin bilkentli arabistan'dan geldi görüşmek istiyor çok kararsızım aslında sadece oturup bir kahve içebiliriz arkadaşça ama yine de kararsızım
Ya kuzular bana bir akıl verin bilkentli arabistan'dan geldi görüşmek istiyor çok kararsızım aslında sadece oturup bir kahve içebiliriz arkadaşça ama yine de kararsızım
dranasım az kaldı, şu süreci bi atlatın.
kahve içmezse ölmez ya birazcık daha beklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?