Dert yok, Sohbet var.... :)

:)Cidden nasıldı fuar, çok özendim sana

fuara ilk olarak 10. salondan girdik.baktık ortalık tenha sakin iyi güzel dedik ama 10-7 arası salonlarda sadece resim sergisi vardı.

neyse biraz sanatsal resimlere bakıp kültürümü yükselttim

sonra asıl kitapların sergilendiği salonlara bir geçtik ki ortalık resmen çarşamba pazarı gibi kalabalık, çocukların gürültüsünden sağa sola koşturmalarından kafam bir dünya oldu.

kitaplarda %20 ila %70 arasında indirim vardı.ama %70 indirim olan kitaba pek rastlamadım genelde %20 civarında indirim vardı.

5-6 tane kitap aldım geldim.

Aman aman bi indirim de yokmuş. Neyse soyut resimlere bakınmışsındır sen

herkese iyi aksamlar diliyorum....yine canim sikkin...yine ayni konu yine ayni tartisma...

Isten ciktim dayanamdim yine esimi aradim...tartistik....bana güvenmiyomus beyefendi...ben bu evlilik icin hic bisey yapmamisim...bu para meselesi cözülmedikce olmazmis....vs vs kafam allak bullak....

lalcim
bu konu kolay kolay kapanmayacak
ya 24'üne kadar bir şekilde susacaksın, duymayacaksın

ya da kangren olan bu organı keseceksin

Aman aman bi indirim de yokmuş. Neyse soyut resimlere bakınmışsındır sen

zaten 1-2 tane kitap için o yol çekilmez.

ama seçenek çok olunca da hangisini alacağını şaşırıyor insan.

ben de önceden alacağım kitapları belirlemediğim için döndüm dolaştım durdum biraz terledim içeride.

dışarısı da buz gibi olduğu içim şifayı kaptım gibi.

şu an kulaklarımdan ateş fışkırıyor resmen.

lalcim
bu konu kolay kolay kapanmayacak
ya 24'üne kadar bir şekilde susacaksın, duymayacaksın

ya da kangren olan bu organı keseceksin

olmuyor canim ben deniyorum ama izin vermiyor...sence o bana bütün bunlari derken ben ne yapmaliyim?susup oturmaliyim...yapamiyorum iste...bu danismanda ise yaramayacak sanirim...

lalcim,
eşinin çözüm önerisi ne?
ne olacakmış?
evlilik=kayınvalide kayınpeder kayın.. vs tayfasına gelin hanımın parasını yedirmek miymiş?

lalcim,
eşinin çözüm önerisi ne?
ne olacakmış?
evlilik=kayınvalide kayınpeder kayın.. vs tayfasına gelin hanımın parasını yedirmek miymiş?

onu da sordum ben sana bu parayi verdigimde hersey cözülecekmi dedim...lafi döndürdü...tam anlamiyla cevap vermedi....o zaman karisma hakkim olacak mi dedim...aileme ben para mi veriyorum dedi...o kadar tutarsiz konusuyor ki...annenle babanla konus diyor....sadece bir hafta mutlu olmus evliligi boyunca benimle o bir haftayi unutamiyormus ama geri kalan zaman hep mutsuz gecmis...

Son zamanlarda gödermiyor ama burdakilere borc olarak dahi olsa vermeye kalktiginda bisey söylesem hemen kuduruyor....

canım tek sorun senin kazandığın parayı ona vermemen mi?
güvenmediğini mi düşünüyor?

güvendiğini hissetitirsen diyeceğim ama güveniyor musun emin değilim....

sweetim sence düzelecek mi sorun parayı lal eşine verdiğinde???

sweetim sence düzelecek mi sorun parayı lal eşine verdiğinde???

düzelmeyecek, düzelmediğini ikisi de görecek.o zaman gerçek sorunun bu olmadığını eşi de anlayacak belki.
lali suçlamaktan başka bi çözümü yok kendisinin.

Son düzenleme:
düzelmeyecek, düzelmediğini ikisi de görecek.o zaman gerçek sorunun bu olmadığını eşi de anlayacak belki.
lali suçlamaktan başka bi çözümü yok kendisinin.

işte tam da bu sebepten, lal kendini daha da fazla ezik ve mutsuz hissetmesin diye
ben parayı vermesin
ve bir dönem ayrı yaşasınlar diyorum

canim bugün güvensem yarin o güveni sarsiyor....

Örnegin bu olaylar yasandiktan sonra birlikte karar almistik abisigile huzursuz oldugumuzu söyleyip uygun bi dille vermeyecektik...para istediler ben vermeyelim dedim bizimki kiyameti kopardi....vay efendim bu zamana kadar hep ben istedigim icin vermisiz bi kez de onun hatirina verecekmisiz....hep ben verdirmisim(ki ben engel olmadiysam kiyamadigim icindi)adi sen verdirdine ciktim....

Aksam konustuktan sonra mesaj attim....bu garantin yok dedigini ben unutmuyormusum sürekli basina kalkiyormusum ki o konuyu actiginda dile getiriyorum sadeceac davani bitsin o zaman yeter diye...biliyorum bunu demis olmam dogru degil ama beni caresiz birakiyor....

işte tam da bu sebepten, lal kendini daha da fazla ezik ve mutsuz hissetmesin diye
ben parayı vermesin
ve bir dönem ayrı yaşasınlar diyorum

onu da denemişlerdi sanırım:26:
ayrı da yapamamışlardı...
bu adamın ailesinden kurtulmak lazım sanırım onların gazıyla oluyor diye korkuyorum

lal csi haklı bi süre ayrı yaşamanız lazım. Bırak sürünsün. Bir iki gün değil. Epey sürünmesi lazım. Boşanacağınızı falan düşünmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…