Dert yok, Sohbet var.... :)

canim belki ters bir zamana denk geldi. yine de kabalik etmis ama, üzerinde durma bosver...

bu sekilde davranmasi gerekmez yinede

@lal

kocişi (koca değil kociş) adam yerine koyup ararsan öyle olur, bak ben tüm gün aramıyorum, kendisi arıyor, niye aramıyosun unutuyosun beni falan diye.. halbusem arasam şımarıyor.. kaçan kovalanır, eski, iğrenç; ama geçerli bir taktiktir bencemmm

haklisin ama benimki de bi ümit iste belki adam olur diye...

@tüm kızlar

bu topic bana çok iyi geliyor.. allah bozmasın.. potuk bile bendeki değişimi fark etti de nedenini çözemiyor [/QUOTE]

Bu potuk lafı nerden çıktı kızlar bunu bana kocam söylerdi potuğum derdi
Bu arada artık kocam demek istemiyorum leş diyeceğim

aynen bana da cok iyi geliyor isimi bile yapamiyorum yakinda fircayi yicem....

Niye böyle yapıyor eşin ya belkide canı filan mı sıkkındı acaba yada başka bişey mi var hiç canını sıkma canım üzülme lütfen

valla üzülme de nereye kadar gider bu byöle...

[/QUOTE]

kızlar ben de kaçıyorum

sabah 9 dedimiydi, güzel topicimizdeyim inşallah

hepiğizi gözlerinizden öperim canlarım

@dranas

resmi boşanma gerçekleşene kadar lütfen görüşme bilkentli ile -detaylar yarın-

@elmayra

i love youu babyyy i love youu nanananana

sacmalamis, kendisi basitlesmis. sen takma. sinirden ne dedigini, ne yaptigini bilmiyor.

bence hala hazmedemiyor senin bu güclü kararli durusunu

Öyle ama söyledikleri beni kırıyor sonuçta ben senin beş yıllık hayat arkadaşındım bu kadar çirkinleşmeye gerek var mı?

Öyle ama söyledikleri beni kırıyor sonuçta ben senin beş yıllık hayat arkadaşındım bu kadar çirkinleşmeye gerek var mı?

daha da cirkinlesebilir.. sen herseye hazirlikli ol..

belki de onu en iyi bu sürecte taniyacaksin ve ileride kararini gözden gecirdiginde yasananlar seni daha da güclendirecek. herseyi cok daha rahat gerinde birakabileceksin.

evet..

sevgiliyi, eşi birlikteyken değil ayrılırken tanırsın

daha da cirkinlesebilir.. sen herseye hazirlikli ol..

belki de onu en iyi bu sürecte taniyacaksin ve ileride kararini gözden gecirdiginde yasananlar seni daha da güclendirecek. herseyi cok daha rahat gerinde birakabileceksin.

ara ara sinirlerimi bozuyor canım bana bugün basit kadınsın dedi

zaten insanları ya kavgada, ya içki masasında, ya da tatilde tanırmışsın.
ne kadar doğru bir laf.
kurduğu bu cümle onun kendi kompleksinin, kendi eksiklerinin, kendi problemlerinin dışa vurumu.
sen onun basit demesi ile basit oldun mu?
tabii ki hayır canım benim

beklenilen tepkilerdi bunlar.
siz çok sessiz sakin ilerliyordunuz, olması gereken tartışmaları bence yeni yeni yaşayacaksınız.

senden tek ricam; lütfen bu dönemde maksimum çaba göstererek onun eline en ufak bir koz bile geçmesine izin verme.

Dün bu topikte bir zeka küpü arkadaş dolaşıyordu hatta csi yi topiğine davet etmişti.. Rüyamda onunla aynı sehirde hatta aynı semtte yaşadıgımı öğreniyorum nasıl olduysa samimi oluyorum kendimi evine davet ettiriyorum veeee öğrenci kimliğini soruyorum kimlik fln yok tabi ortada sonra onu mutfaga yollayıp evinden kaçıp kkda anlatıyorum tüm yaptıklarımı

allahım sen bana akıl fikir ihsan eyle bu ne ki böyle rüyama girdi

töbe estğ
iyimisin canm sen
ay ne güldüm yaaa

abla değilim böyle rüyalar görüp iyi olduğumu söyleyemem yani
bide aklımda fikrimde yok yani çok ta ilgilenmedim hey allahım ne diyimki ben bana
ruhuma el fatiha beni de kaybettik

@dranas ağzı bozuk kantar basit bi insan arıyorsa aynaya baksın lütfen. Sinirlerimizi zıplatmasın, canlı bomba olur imha ederim onu

@csi buralardasın görüyorum seni

Ankarada kar yağıyor lapa lapa 7 de ancak evde olabildim. Dün gece evde olmadığım icin mutfağın ağzına mıcılmış Yemek yapmaktan vazgecip tost yaptım paşama

Sonra da buzluktan yaprak sarması cıkarıp pişirdim, ıspanağımı koydum pişiyor. Yeter da, duş alıcam mecalim kalmadı.

ara ara sinirlerimi bozuyor canım bana bugün basit kadınsın dedi

amerikan mı o ne demek kuzu

canım filmlerde falan görmüşsündür bu amerikalıların bi futbolu var ya, iri yarı adamlar, kasklar takıyorlar birbirlerinin üzerine çıkarak topu kapmaya çalışıyolar. b.kentin takımı da kartallardı. ordan hatırlıyorum. heep zengin tiplerdi, bizim okula maça gelirlerdi. yenerdi bizimkiler çatır çatır

senin bu ex-koca beni iyice sinir etmeye başladı, efendi efendi tasını tarağını alsın gitsin.
insanlar boşanma aşamasında acayip çirkinleşiyorlar, dün de konuştuk. o yüzden daha da dikkatli ol canım.
ama güçlü de ol. öyle onun bi lafıyla sinirlenmek yok, nein!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…