ahahah esmer bombayım bennn yakıştı yakıştı
Bak duygusal olaraktan ben gitmeni istemiyorumAma alternatifleri gözönünde bulundurmalısın....
Her iki ihitimali de değerlendirelim hadi;
İşten cıktın. Oyanalanacak birşeyler mutlaka bulursun. Çevren var, olmadı kursa mursa gidersin, iki ay da keyif cattın diyelim sonra ne olacak? Sizin bütün sülale cevrenizde kapıyı acmasan bacadan damlıcaklar, şimdi calıstıgın icin biraz işin dışındalar, işten cıkınca iyice tepene çöreklenirler diye düşünüyorum.... Ayrıntıları sen daha iyi değerlendirebilirsin haliyle. Şuanda çalıştığımız icin evde olmak bize cazip geliyor ama inan kazın ayağı öyle değil. Biz haftaici evde olmak istiyoruz. Yani calıştığımız saatlerde; "ahhh keşke evde olsaydım" gibi. Ama haftasonu gecmek bilmiyor bana. Haftanın yedi günü evde olup sürekli evhanımı modunda dolaşmak istemezdim doğrusu. Kendi paramı kazanmak, kendime bir dünya yaratmak daha tatlı geliyor bana.
İşten cıkmazsan. Aynı düzenle devam edersin. BU arada senin karaböcük tüp bebeğe olumlu yaklaşırsa masraflarınız da artacak. Çalışırken onu ikna etmen daha kolay olur gibi geliyor bana, evdeyken bunu söylediğinde dırdır yapıyormuşsun gibi algılama ihtimali kuvvetli. Klasik erkek tepkisidir bu; akşama kadar evde oturup bunları kuruyorsun işte. Bir de Allah bir bebek nasip ederse, üc beş kuruş para atarsın onun geleceği icin. E burda bizimle oyalanıyorsun da... Sinirlenince az cok kafamızı dağıtıyoruz.....
Benim aklıma gelenler bunlar şimdilik. Sen düşün iyice olur mu, istersen bi hafta izin alıp değerlendir. COk radikal bir karar olacak. Karaböcük başka yerd calısmana hoş bakmayacak bir de dimi.
Nurişşş c.tesi şu saate kadar çalışmasan eminim çıkmazsın 2 gün sana yeter artar bile. Bencede iyice düşün tart. Tüp bebek masrafıda çok oluyor(tanıdığımız yaptırmıştı oradan biliyorum) maddi açıdanda yarar sağlayacağını düşünüyorum. yaş kaç bu arada
Bizdede söylerler.Hayırlısı ne ise o olsun nuriş üzülme sakın.
harikasın.....
ben de bu iki ihtimali düşündüğümde aynı sonuçlara varıyorum...
istifa vermemin akabinde mutluydum,evde olacaktım işlerimi koşturmadan yaptıracaktım..kendime daha fazla vakit ayırabilecektim...
ama bunlar benim hüsnü kuruntularım sadece...biliyorum ki böyle olmayacak...
tamam ev işlerini rahat rahat yapacağım,daha fazla uyuyacağım...
ama ekstra olarak kaynanamın dırdırlarını gündüz hatta uyanık olduğu bütün o saatler boyunca duyacağım (bize gel,yardım et vs gibi)
kaynanamla da bitse iyi tabi,bir sürü insan işte,neyse...
ve her ay aldığım maaşım olmayacak artık...
hakkını yemeyeyim eşim beni hiçbirşeyden eksik bırakmaz,ama ben ondan para isteyemem ki...kaldı ki babamdan bile isteyemiyordum...
işte bu da ayrılmamın negatif bir yönü...
başka iş konusuna gelince;daha istifa ettiğim günün akşamında eşim bırakırsan başka işe girme dedi...(sebep kıskançlık)
bütün bunları düşününce ayrılmamak en doğrusu tabi....
bir de siz varsınız tabi,sizi unutamam
selam kızlar,
sonudaaa attım benim ramboyu eve, şimdi mışıl mışıl uyuyor yorulmuş napsın.
fırsat buldukça takip edeceğim sizleri ,kendinize çok iyi bakın. bi kaç hafta servis dışıyım
selam kızlar,
fırsat buldukça takip edeceğim sizleri ,kendinize çok iyi bakın. bi kaç hafta servis dışıyım
selam kızlar,
pazartesi günü burayı şereflendirilecek topic sakinlerine sorulur...
ben de kıskanç bir eşim olsun istiyorum...( aklından zorun mu var demeyin...evet var)
benim ki ben kıskandığımı hayatta belli etmem diyor..
ağır ağabey ya...
kıskanmadığı gibi hayatta da iltifat etmez...
hayatta demiyeyim..çok nadir eder..
birşeyler yapmam lazım...
gözün aydın sweetcim
kesinlikle aklından zorun var sevo
kısakanç koca zordur,bence yat kalk haline şükret
canlarım hepinize koocuman günaydın
efsane geri döndü
gözün aydın sweetcim
kesinlikle aklından zorun var sevo
kısakanç koca zordur,bence yat kalk haline şükret
günaydınlaaar..
hiç başladığımız gibi tam kadro olamıyoruz..
ama olsun gözünaydın sweetcim..
asude'm tahliye oldu mu?
Günaydın hepinize kızlar...
Sweet gözün aydın.
Asu Hoşgeldin.
efsane geri döndü
günaydınlar..
asude nihayet. hooooşgeldin
Nurişşş günaydın iyi bak benmi yazmışım
efsane geri döndü
@sweet
gözün aydın yavruumm, gitmeyeydin eyiydi, sana özel ihtimamlı davranacaktım da neyse, bol bol hasret giderin sevdiceğinle
arada gel selam ver ama, özleriz
@kate
kate tatlım, kıskanç bir koca hiç ama hiç hoş birşey değil.. inan ki değil.. haline şükretmelisin.. iltifata gelince, bir yolu varsa ben de öğrenmek isterim tabii :)
@noree
noreecim elmayranın yorumlarına katılıyorum, işten ayrılma üzerinde biraz daha düşünebilirsin.. bizim kurumda tüp bebek tedavisi gören (hatta yıllarca) bir sürü kişi var.. kurumsal bir yer olduğu halde izin olayları bir şekilde ayarlanıyor.. sana da anlayış göstereceklerdir.. 2 gram fazla uyuyayım, daha az yorulayım diye kaynana ve sülalesinin dırdırı ile uğraşma derim..
@sevo
merci canım hoşbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?