Dert yok, Sohbet var.... :)

kedicim ben biras cinsim sanirim.. karanlik oldumu uyku bastiriyor.. yazin gec yatim gunesin iyicene belirginlesmesiyle uyanirim ve hiiic yorgunluk hissetmem.. ama kisin.. pofffffffff... sabah gunesi gormessem uyanamiyorum.. 7.30 gibi gunes iyicene odama giriyor.. ama dun spor yaptiydim, onun da yorgunlugu vardi..

bir de pazartesi sendromu var

ama onun disinda 11 de yatip 7 de kalkmaya calisirim

canım kedicim teşekkür ederim

ben zaten bekarken de babamdan para falan isteyemezdim...ilk evlendiğimde iş bulamadığımdan ötürü 6 ay çalışamadım,

benim için çok zordu...eşim o zamandan beri maaşını elime verir benden harçlık alırdı ama ben yapamıyordum işte...

mesele sadece alışveriş yapmak falan değil tabi birşeyler ortaya koymak,üretmek çok güzel...

ay allah korusun

ben hala bu devirde kaynana ile oturma meselesini anlayamıyorum..tamam bende dip dibeyim ama...

ay allah korusun

ben hala bu devirde kaynana ile oturma meselesini anlayamıyorum..tamam bende dip dibeyim ama...

ben isterdim yaa evim temiz cocuuma bakmış falan gerçi bnm kayınvalide benden şık, güzel, bakımlı olduu icin işime geliyor olabilir

Ama beynimi kavurma yapıp yerdi o ayrı mesele

ben isterdim yaa evim temiz cocuuma bakmış falan gerçi bnm kayınvalide benden şık, güzel, bakımlı olduu icin işime geliyor olabilir

valla ben çocuk yapınca, kayınvalideyi besleme olarak yanıma alacağım.. ver çocuğu baksın, temizliği yapsın, yemek yapsın..

insanlar bakıcı için ayrı, temizlik+yemek için ayrı insan tutuyor da anca üstesinden geliyor.. benim maaşım anca bunlara gider çocuum olsa.. onun yerine kayınavlideyi alıp beslemeyi düşünüyorum.. varsın cazgırlık yapsın.. he der geçerim.. nooolcek

valla ben burada kendimi çok da bir şey üretiyor gibi hissetmiyorum açıkçası.. bu ben ve işimle ilgili daha önce yazdığım ve tekrar etmeyeceğim mevzular
başlangıçta, birazcık kafa patlattık, kararlar mevzuat vs. şimdi onun rahatlığı içinde.. "copy-paste advocate"

Ben de aynı mantıktayım, cocuğa 600 tl ye bakıyolar, herhafta temizliğe kadın gelse 100*4=400 bu parayı sokağa atıcama kaynan dırdırı cekerim hem gözüm arkada da kalmaz en nihayetinde babaane olacak ama benimki de kontes, gelir ve bakarsa temelli bana yerleşmesinden korkuyorum :2:

huzur gibisi yok bence...

ve birisine asla gebe kalmamak gerek...

benim maaşım da tüm bunlara gidiyor..param kadar hükümdarım...

kimse de yaptığı iyilikleri dan dan kafama vurmuyor...

ay ciddi mi söylüyorsunuz siz yahu?

ekşi bizim sitede dolanıyor link vermeler falan

incelemeniz tavsiye; bize salak muamelesi cekiolar

ay demin şöööle kaldım size de anlatayım.
kazıklanıyormuyuz bilemedim...

sabah beri 1321354321 pastaneyle konuşup kataloglarına baktım vs vs vs, o sırada ofisteki yardımcı ablamız çay getirdi. ben iyi dileklerimi(!) sunuyorum, (divan 250 tl verdi bu arada,2 tane yaptıracağım için 400 tl ye indi ikisine saolsun), bizim abla ne dese beğenirsiniz.

csi hanım, ben geçen benim oğlana tat-bak'tan 20 kişilik pastayı 40 tl'ye yaptırdım, üstünde futbol sahası vardı demez mi?
böyle kaldım

şoklardayım, ben bir sigara içeyim.
yok artık vallahi billahi

biliyorum gırgıra vuruyosun işi,aksini düşünmek bile istemiyorum

Valla bazen düşünmüyo değilim; kaynanam titiz bir kadın, temizlemeden duramaz, yemek desen iki dk da sofralar donatır bebeğime de bakar, onunla avm carşı pazar gezip sohbet edebilirim amaaa cok konuşuyo, dünyanın merkezinde o var, herkes onunn vs vs. Bebeğim icin ona katlanabilirim bir süre :)

yok kreşe gidecek çağa geldi mi, korum kapıya beslemeyi

benim dünya güzeli (kaynana) öyle kafaya vuracak tiynette değil.. gerçekten misyon eder kendine onu bakmayı.. sadece biraz kuruntulu ve suratsız bir kadın, ama şahsen bakıcı+temizlikçi ye vereceğim parayı kendi ihtiyaçlarıma harcayıp, akşam 2-3 saat kadının dırdırını çekmeye razıyım şimdilik, ilerde ne olur bilemiyciim, bi deneyip görmek lasım

almayayım kalsın...gerçi alsam bile kaynanam bakmam diyor zaten

ki bende baktırmam o'na

sana kesinlikle katılıyorum kate...

param bitse bile vermem kayınvalideye..ki zaten bizimkiler yapmadıkları şeyleri bile yaptık diye övünürken aslaaaaa

tat bak hep uygun fiyatli.. lezzeti idare eder.. ama temizlik, titizlik konusunda bilmiyorum.. hos hepsi aynidir ya..

tat bak hep uygun fiyatli.. lezzeti idare eder.. ama temizlik, titizlik konusunda bilmiyorum.. hos hepsi aynidir ya..

uygun fiyatı anlarım,
20-30 tl arada farkeder anlarım.
40tl nerdeeeeee 140 tl nerde

kaldım böyle yemin ederim.
işkolik kavağın dediği gibi
bizde bu marka takıntısı oldukça
daha çoooooooooooooooooooook kazıklanırız biz.

her türk kadını gibi bu kadar ucuzsa vardır bir illeti diyorum.
kendimi kandırıyorum yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…