hay Allah iyiliğini versin Gizem.. haftaiçi 12'den önce uyuyamıyorum ve 6'da kalkıyorum cumartesi eşim çalışıyor ama mesaisi biraz daha geç başlıyor 7.30'da kalkıp eşimle kahvaltı edeyim diyorum.. pazar en geç 9'da kalkıyorum..
sabah 8'de zar zor çıkılmaz ki yataktan
noremu şimdiye kadar belirtmedim ama işe devam etmene çok sevindim..
alışveriş yaparken kendin için bir şey yaparken gönül rahatlığıyla yapmak var, bir de kocanın ağzına bakmak var..
hiç lüzumu yok bence.. çocuk için bırakanlar bile kopuyor çalışma disiplininden geri dönüş çok zor oluyor..
yaaa... bir de evde olsan her gunun boyle olcek...
sonra seni de gazete mansetlerinden okumayalim, antalyali 6 aylik gelin gibi.. cildiran gelin kaynanasini bogarak oldurdu...
burayi okudukca aklima hirsizin hic mi sucu yok demek geliyor ama yine de baska bir cana kiymak
ay allah korusun
ben hala bu devirde kaynana ile oturma meselesini anlayamıyorum..tamam bende dip dibeyim ama...
ben isterdim yaa evim temiz cocuuma bakmış falangerçi bnm kayınvalide benden şık, güzel, bakımlı olduu icin işime geliyor olabilir
Ama beynimi kavurma yapıp yerdi o ayrı mesele
canım kedicim teşekkür ederim
ben zaten bekarken de babamdan para falan isteyemezdim...ilk evlendiğimde iş bulamadığımdan ötürü 6 ay çalışamadım,
benim için çok zordu...eşim o zamandan beri maaşını elime verir benden harçlık alırdı ama ben yapamıyordum işte...
mesele sadece alışveriş yapmak falan değil tabi birşeyler ortaya koymak,üretmek çok güzel...
valla ben çocuk yapınca, kayınvalideyi besleme olarak yanıma alacağım.. ver çocuğu baksın, temizliği yapsın, yemek yapsın..
insanlar bakıcı için ayrı, temizlik+yemek için ayrı insan tutuyor da anca üstesinden geliyor.. benim maaşım anca bunlara gider çocuum olsa.. onun yerine kayınavlideyi alıp beslemeyi düşünüyorum.. varsın cazgırlık yapsın.. he der geçerim.. nooolcek
valla ben çocuk yapınca, kayınvalideyi besleme olarak yanıma alacağım.. ver çocuğu baksın, temizliği yapsın, yemek yapsın..
insanlar bakıcı için ayrı, temizlik+yemek için ayrı insan tutuyor da anca üstesinden geliyor.. benim maaşım anca bunlara gider çocuum olsa.. onun yerine kayınavlideyi alıp beslemeyi düşünüyorum.. varsın cazgırlık yapsın.. he der geçerim.. nooolcek
Ben de aynı mantıktayım, cocuğa 600 tl ye bakıyolar, herhafta temizliğe kadın gelse 100*4=400bu parayı sokağa atıcama kaynan dırdırı cekerim hem gözüm arkada da kalmaz en nihayetinde babaane olacak ama benimki de kontes, gelir ve bakarsa temelli bana yerleşmesinden korkuyorum :2:
ben isterdim yaa evim temiz cocuuma bakmış falangerçi bnm kayınvalide benden şık, güzel, bakımlı olduu icin işime geliyor olabilir
ekşi bizim sitede dolanıyorlink vermeler falan
incelemeniz tavsiye; bize salak muamelesi cekiolar
biliyorum gırgıra vuruyosun işi,aksini düşünmek bile istemiyorum
Ben de aynı mantıktayım, cocuğa 600 tl ye bakıyolar, herhafta temizliğe kadın gelse 100*4=400bu parayı sokağa atıcama kaynan dırdırı cekerim hem gözüm arkada da kalmaz en nihayetinde babaane olacak ama benimki de kontes, gelir ve bakarsa temelli bana yerleşmesinden korkuyorum :2:
huzur gibisi yok bence...
ve birisine asla gebe kalmamak gerek...
benim maaşım da tüm bunlara gidiyor..param kadar hükümdarım...
kimse de yaptığı iyilikleri dan dan kafama vurmuyor...
huzur gibisi yok bence...
ve birisine asla gebe kalmamak gerek...
benim maaşım da tüm bunlara gidiyor..param kadar hükümdarım...
kimse de yaptığı iyilikleri dan dan kafama vurmuyor...
nereyi inceleyelim ?
ay demin şöööle kaldım size de anlatayım.
kazıklanıyormuyuz bilemedim...
sabah beri 1321354321 pastaneyle konuşup kataloglarına baktım vs vs vs, o sırada ofisteki yardımcı ablamız çay getirdi. ben iyi dileklerimi(!) sunuyorum, (divan 250 tl verdi bu arada,2 tane yaptıracağım için 400 tl ye indi ikisine saolsun), bizim abla ne dese beğenirsiniz.
csi hanım, ben geçen benim oğlana tat-bak'tan 20 kişilik pastayı 40 tl'ye yaptırdım, üstünde futbol sahası vardı demez mi?
böyle kaldım
şoklardayım, ben bir sigara içeyim.
yok artık vallahi billahi
yok kreşe gidecek çağa geldi mi, korum kapıya beslemeyi
almayayım kalsın...gerçi alsam bile kaynanam bakmam diyor zaten
ki bende baktırmam o'na
tat bak hep uygun fiyatli.. lezzeti idare eder.. ama temizlik, titizlik konusunda bilmiyorum.. hos hepsi aynidir ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?