Dert yok, Sohbet var.... :)

sana katiliyorum canim...

cogu erkek dengeyi saglayamiyor...

ben eskiden böylemiydim...güzel güzel giyinirdim...babam bile biraz gec kalmama kizmazdi karismazdi...

simdi giyim konusu problem

kisin hava erken karardigi icin aksam saat 6 da bi arkadasla bi kafede kahve icmek problem

carsiya gitmek problem vs. vs.

bilmem...

belki de şımarıklık benimki..

yada csi'nin dediği gibi action arıyorum..

kaşınıyorum heheheh

nerde bu insanlar??

elmayra cadısı.. bdv la mı aldatıyosun bizi hain

csi bebeğim.. şu işkolik enişteyi taciz etmekten ve msn gruplarından fırsat bulup bize geler misin?

patafix.. sen hep yoğunsun bebeğim.. bişi diyemiyorum..

beti.. kızım bi cee yaptın kaçtın, oloor mu böyle

dranas.. tamam kuş öldü, allah rahmet eylesin, ama bizlen de ilgilen canım

noree.. işi bırakmaktan vazgeçtin ne güzel.. ama bu sefer de bizi bıraktın??

(kediş, kate ve lal, sizler yazdığınız için sizlere bişey demedim canlarım)

senin kanayan yaran da masum bebeğim, inan çok daha beterleri yaşanıyor ülkemizde, türk erkeğinin kıskanç fıtratı hasebiyle..

evet ama daha önceki yaşamına ve kendine yabancılaşıyorsun..

öyle geceleri gezen bi kız olmadım.. zaten üni.yi de ailemin yanında okudum. bir yere gideceksem abim bırakır gelir alırdı, çoğu zaman eşlik ederdi :) iyi anlaştığımız için sorun olmamıştır çünkü erkek arkadaşlarımla tanıştırırdım.. (sanki sayısı çokmuş gibi oldu böyle yazınca da yav utandım )

ailemin bana duyduğu güven.. bana verdiği o özgürlük.. babamın yapmadığını bana eşim yaptı ve yapıyor.. eş-dost akraba da şaşırıyor haliyle..
herkes taviz verdiğimi düşünüyor ben de bunu böyle algılanmasına daha çok bozuluyorum..

işimi serbest yürütmek istersem ne olacak, bu sınırlamaların bir anlamı kalacak mı? komik değil mi?

kuzenimin yanına gitmiştim şu kafeye ortak olduğundan beri her gün gelmemi istiyor
Valla koca güvercini limonla öldürdüm:26:

Hafta sonum kabus gibi geçti kızlar dün kantarla birlikteydik beni çok yordu
Tunayı dışarı çıkardım tam beş saat boyunca koşan bir çocuk ve ben hasta olmuş bir şekilde eve döndüm
ayrıntıları fırsat bulunca yazacağım

çok abartı gelmedi bana eşinin beklenti ve sınırları.. hani öyle özgürlük karşıtı, baskıcı, özgüven sarcısı hareketler değil benim gözümde bahsettiğin şeyler..

ama her insanın olayları algılaması farklı tabi.. senin için rahatsız edici bir durum..

ilerki aşamaları (kendine ait ofis açsan vs) ileriye bırak.. şimdiden tasalanmana hiç gerek yok..

burdayım cicim işlerim var birazcık...ee madem işe devam salmayayım dedim

aynı durum bizde de mevcut maalesef...rahmetli babam yada annecim karışmazdı bize,biz de sınırları bilir ona göre davranırdık...

giyim,arkadaşlar vs gibi şeyler de rahattık..

eşimin evlendikten sonra biraz düzeleceğini (kıskançlıklarının azalacağını) düşündüm,çünkü çoğu arkadaşımda bunu gördüm ama

bizim kara odunda ters tepti,kıskançlığın dozu artmaya başladı...

geçenlerde bundan bahsettim o'na...bunun dozunun artacağını bilsem evlenmezdim seninle dedim

hayirdir canim?gelismeleri bekliyoruz....

hayirdir canim?gelismeleri bekliyoruz....

Annem tunayı kreşe vermemi kabul etmedi en kısa zamanda gelecek
Pazar günü ablam teyzeme gitmişti sabah tuna baba diye ortalığı yıktı sabahın sekizinde babasını aradık beyefendi hastaymış ama geliyordum dedi
Geldi çok hastayım diye yakınıp durdu tunaya menemen yapmıştım kahvaltıya beyefendi peynir zeytini beğenmedi kantar menemen istedi ona da yaptım bir de nar portakal sıktım hastayım dediği için
Ihlamur istedi kaynattım tuna ıhlamur çaydanlığını devirdi saatlerce mutfak temizledim
Bunlar oynarken ben de evi süpürdüm bir yandan öğle saati geldi çorba ısıttım tunaya içirirken kantar acıktım dedi dolapta balık vardı kızarttım salata yaptım yedi
Sonra hep beraber dışarı çıktık tuna beş saat boyunca deli gibi koştu oynadı kantar hastayım diye çocuğun peşinde ben koşturdum eve geldik kantar evine gitti tunayı uyuttum mutfağa yemel yapmaya girdim işim bittiğinde saat on olmuştu ben hasta olmuş bir vaziyette behzatı izlerken yattığım yerde uyumuşum sabah işe sürüne sürüne geldim

Son düzenleme:
yemek olarak zıkkım versen sadece?

Orası öyle ama kızımın yanında her şey normalmiş gibi davranıyoruz mecburen

dranasim bu adama neden bu kadar anlayislisin?ya birak ne hali varsa görsün....hala neden herseyini dört dörtlük yapmaya calisiyorsun be canim...tamam ben tunanin yaninda tartisin demiyorum ama bu kadar müsama yi hak ediyormu sence kantar?birak portakalini kontes icirsin....

Sana geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum dranas. Eşinin hiçbirşey yokmuş gibi davranması şaşırtıcı. Tuna için yaptıklarına hiçbirşey diyemem annelik farklı birşey yeter ki üzülmesin diye nelere katlanıyor insanlar. Mahkeme ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…