sorma bebeyim ya, daha bu yazdığım diyalog ne ki, neler oldu neler..
garibim potuk da beni savunmaktan öldü..
bu sayede potuk in, en yakın arkadaş out
benimkisi Dranasınki gibi kontes olmadığından işe yarıyor...
zira beni aşırı entel dantel bulur..
kayınvalidesi kontes olanlar uygulamasın. duyurulur heheh
Keşke cok zengin olsaydık da evimize yatılı hizmetçi alsaydık, hayat paylaşınca güzelll lalalalalala diye gezerdik ortalıkta
sorma bebeyim ya, daha bu yazdığım diyalog ne ki, neler oldu neler..
garibim potuk da beni savunmaktan öldü..
bu sayede potuk in, en yakın arkadaş out
katecim arkadaş geldiğinde bizim saçlar nemli falandı, duş aldığımız belliydi, üşenmedi o konuda da laf soktu.. sanki bu gelecek diye istediğimizi yapamayacağız töbe yarebbim ona ne ya..
eet kediş, 1000 sayfa yapıcam dedim, iyicemene kuruttum topici
ahahahah nerene sürerler söle hadiacık acık konuşmanı istiyorum
Bak sen potuk yaradılışlıyaaaa yaradılışına ters ama nasıl da savunmuş karişini ahahahah
harikasın valla ne diyeyim,ben kaynanama uygulayabilirim ama telefonla konuşmuyoz,gelir 2 dk yukarı çıkar ve görür
ho hoytttttt nerde o şans
napalım kedicikkocişle bebişle idare ediyoruz pazarertesi rehavertiylen
topiğin selameti açısından,
susma hakkımı kullanıyorum
valla beni öyle bir yüceltti öyle bir yüceltti ki dedim bu kadar datlu bir adama potuk yaradılışlı dediğim için kendimden utanmalıyım..
kız elmayram sağa zahmet şu adamceğize yeni bir nick bul.. yaaazık.. öyle potuk motuk şeetmiim
Memleketten bir tanıdığım yargıtay'ın alımına başvuracaktı evraklarını bana gönderdi
Görevli memurla tartıştım hizmetli alımına başvuranlara böyle havalı havalı hareketler yanımdaki kızla konuşuyordum hanfendi lak lak yapmadan sırada ilerleyin demez mi
O sinirle adama ağzıma geleni saydım görevliler beni zorla dışarı çıkarmaya çalıştılar ben sakın bana dokunmayın diye bağırdım hala hırsımı alamadım kızlar
Hizmetli alımı için 5201 nolu sırayı aldım başvuranların hepsi üniversite mezunu yanımda konuştuğum kız modern diller mezunu ve hizmetli olmak için başvurdu:26:
ben de bebek odasını hayal etmeye başladım..
k.valideyle ilgili benim taktik en güzeli.. haftada bir zaten görüşüyoruz ben ekstra bir şey olmadıkça öylesine hiç aramam..o da beni aramaz. benimki de akşamları anasını pek aramaz da oldu da ararsa valideciğim sorar ne yediniz diye.. şansıma da hep doğru düzgün yemek yaptığım günlere denk geldi.. şaşırıyor validem..
Memleketten bir tanıdığım yargıtay'ın alımına başvuracaktı evraklarını bana gönderdi
Görevli memurla tartıştım hizmetli alımına başvuranlara böyle havalı havalı hareketler yanımdaki kızla konuşuyordum hanfendi lak lak yapmadan sırada ilerleyin demez mi
O sinirle adama ağzıma geleni saydım görevliler beni zorla dışarı çıkarmaya çalıştılar ben sakın bana dokunmayın diye bağırdım hala hırsımı alamadım kızlar
Hizmetli alımı için 5201 nolu sırayı aldım başvuranların hepsi üniversite mezunu yanımda konuştuğum kız modern diller mezunu ve hizmetli olmak için başvurdu:26:
ben de bebek odasını hayal etmeye başladım..
k.valideyle ilgili benim taktik en güzeli.. haftada bir zaten görüşüyoruz ben ekstra bir şey olmadıkça öylesine hiç aramam..o da beni aramaz. benimki de akşamları anasını pek aramaz da oldu da ararsa valideciğim sorar ne yediniz diye.. şansıma da hep doğru düzgün yemek yaptığım günlere denk geldi.. şaşırıyor validem..
harikasın valla ne diyeyim,ben kaynanama uygulayabilirim ama telefonla konuşmuyoz,gelir 2 dk yukarı çıkar ve görür
ho hoytttttt nerde o şans
bu son yazımdan sonra ben kaçayım en iyisi.
bu son yazımdan sonra ben kaçayım en iyisi.
niye, tam kıvama gelmiştin
olur mu kate, yeni yeni havaya giriyoruz
verdiğin tavsiyeyi kaynanayı ele geçirince üzerinde deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?