günaydın canım.
çanakkale güzeldir... bizim de yazlığımız var orda. çocukluğumun genç kızlığımın en güzel günleri orada geçmiştir.
çok severim, hem Ç.Kale'yi, hem Ç.Kaleliler'i
bir Gizem vardı hatırlarmısınız bilmem.
Hani geçen sene sınıf başk. yard. olmuştu, sınıfı azarlarken öğretmen videoya çekmişti, nette uzun süre gezindi o video, sonra Beyaz'a falan çıkmıştı.
Ölmüş o güzel çocuk....
Hem de şofbenden zehirlenerek.
2011 yılında, Doğu'nun ücra bir ilinde değil, Bursa'da; Türkiye'nin en iyi üni hastanelerinden birinin olduğu, yeşil Bursa'da...
kızıma dünden kızgındım zaten... anlatırım bir ara.
sabah giyiniyorduk, haberi gördüm TV'den.
"utan" dedim, "utan... yırtık botlarla, ıslak ayaklarla okula gitmeye çalışan, okumak isteyen küçücük bir kız çocuğu bak ölmüş, fakirlikten.... utan"
günaydın canım.
çanakkale güzeldir... bizim de yazlığımız var orda. çocukluğumun genç kızlığımın en güzel günleri orada geçmiştir.
Hani geçen sene sınıf başk. yard. olmuştu, sınıfı azarlarken öğretmen videoya çekmişti, nette uzun süre gezindi o video, sonra Beyaz'a falan çıkmıştı.
Ölmüş o güzel çocuk....
2011 yılında, Doğu'nun ücra bir ilinde değil, Bursa'da; Türkiye'nin en iyi üni hastanelerinden birinin olduğu, yeşil Bursa'da...
"utan" dedim, "utan... yırtık botlarla, ıslak ayaklarla okula gitmeye çalışan, okumak isteyen küçücük bir kız çocuğu bak ölmüş, fakirlikten.... utan"
günaydın canım.
Ölmüş o güzel çocuk....
ne oldu kuşşş :44:
Çok özledim Csi yaa, gelibolusundan ezinesine kadar burnumda tütüyor, oraya gitme vaktim gelmiş galiba rüyama girdiğine göre
Bahsettiğin yavruyu bilmiyordum, Allah rahmet eylesin, ecel gelince tanımıyor işte doğu batı. ama o kadar genc ki yüreğini sızlatıyor insanın
Evet bende gazetede okudum çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.Kıza o kadar yüklenmeseydin abla ya(
Duygusal dünyam karıştı noremÇok özlemişim o günleri.
Geçer birazdan
yemeğe gitmeyeceksen senin için neen büyük gün kuzum?
Yarın duruşma günü canım:26:
hadi kalk gidelim o halde.
önce Gelibolu'da asma yaprağında sardalya yiyelim, sonra Lapseki Çamlık'ta salıncakta sallanıp çiğdem çitleyelim, Şehitlikleri gezelim elimizde sıcacık kestanelerimizle, İskele'de çay-simit yapalım.
Hadi kalk....
not: bence biliyorsundur gizemi. görsen mutlaka hatırlarsın o videoyu...
az bile yaptım. benim sabrımı çok zorluyor bu aralar.
bugüne kadr dövmedim ama her an elimden bir kaza çıkıcak.
şimdiki ergenlikler de mi erken oluyor ne?
kızımı tanıyamıyorum...
ahhhhh ahhh...bende özlüyorum eskiyi...
şimdi gidiyorum geliyorum ama o kadar çok şey değişmiş ki...
ben burada mı yaşadım onca sene,onca sene bu sokaklarda mı yürüdüm diyorum kendi kendime...
dönsen de,gitsen de eskisi gibi olmuyor,zaman durmuyor ki durduğu yerde insan dursun
Kızlar dünkü amcasıyla evleneceğim adlı konuya ne oldu
Hepinize benden tuvalet kağıdı :) Burnumuzu sile sile oturalım
yemeğe gitmeyeceksen senin için neen büyük gün kuzum?
Yarın duruşma günü canım:26:
Dranas hakkında hayırlısı olsun canım
Kızlar dünkü amcasıyla evleneceğim adlı konuya ne oldu
az bile yaptım. benim sabrımı çok zorluyor bu aralar.
bugüne kadr dövmedim ama her an elimden bir kaza çıkıcak.
şimdiki ergenlikler de mi erken oluyor ne?
kızımı tanıyamıyorum...
Duruyo hala.....
Ağlatıcan beni yemin ederim. SOnra kordonda yürüyelim mi biraz amacsızca, iskele cafede iğrenc bir cay icer iki tavla da atarız, sonra feribota biner eceabata geceriz, kaleye de yürürüz. Pofff
yapma csi yaaa :26:
kaç yaşında kızın??
benim çocuğum yok ama küçük kardeşim 13 yaş küçük benden...
bugüne kadar olan bütün evrelerini gördüm,hele ki ergenlikte felaketti..
ama şimdi duruldu,zamanla oturur taşlar yerine..
gönder gelsin
Hepinize benden tuvalet kağıdı :) Burnumuzu sile sile oturalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?