Dert yok, Sohbet var.... :)

sorunlarla yüzleşmekten kaçan anne rol modeli hiç bana göre değil.
arkadaşının çocuğunun aynen senin de dediğin gibi muhtemelen var bir problemi, umarım en kısa sürede okul ile de görüşülerek çözülür.
ben eli sopalı anne olmak istemiyorum ama zorla o moda sokacak beni, kendimi tanıyamadım yemin ederim dün cırlarken.
öğretmenimiz de şaşırdı....
bizim kız 4'te. erken gitti okula. onun da etkisi var. sınıfın en küçüğü olunca, pek el bebek gül bebek oldu.
öğretmenimiz hep tolere etti kızı. "suçlu biziz " dedim dün öğretmenimize telde,
"gereksiz bir tepki bu csi hanım" dedi. "tüm derslerde aynı olsa ben de paniklerim ama sadece o derste varsa problem bir çözümü de olmalı " dedi.
ona da tekrarladım. derste başarısız olabilir, dersi anlamıyor olabilir, bunların hepsine varım.
ancak ödev yapmama gibi bir lüksü yok.
öğretmen haber gönderiyor düşünsenize.. takkk demiş onun da canına demek.

öyle oldu... sabah kalktim hazirlanip cikacaktim ama dengemi bulamadim resmen.. ben de geri girdim yataga.. saat 10 dan sonra doktor muaneye basliyor, o zaman gidecegim.

Günaydın

Çok hüzünlüyüm bugün, rüyamda çanakkaleyi teras katı evimi falan gördüm Çok karmaşık şeyler hissediyorum.

Hamiş; hayatımın en güzel 2 yılını gecirdim orda

ben bir kere gittim canakkaleye, o da kis vaktiydi, ona ragmen bayilmistim.. cok cok güssel bi yer.. gidin bi haftasonu, size de iyi gelir..

cok üzüldüm kiza.. parasizlik is te yaa.. pofffff

ihmal etme canım,baş ağırsı ihmale gelmez

cok nadir basim agrir, ama agridi mi da inailmaz kötüdür. böyle boynumu kirip atmak isterim basimi gövdemden... gözlerim, gözlerimin arkasi, boynum...

Selvi Boylum Al Yazmalım, ağsudeee baharımmm nirde! Parmak kaldır!

siniftaki bir iki havali arkadas varsa (erken olgunlasmis) onlar hocayi ti ye aliyorlarsa, kizin da onlara uymak istemis olabilir. ödev yapanlarla dalga gecenler vardir belki.. hani sirf hocayi sevip sevmemek degildir belki de...

yumak olduktan sonra sorunu çözmek olduğundan zorlaşıyor
problem olmadan henüz problemcikken el atmak kısa ve daha kolay.
öğretmen de erken haber vermeliymiş.
çocukların bu zamanlarda problem karşısındaki tutumu ilerisi için ebeveyne rehber olabilir,
zihninde problemi aşmasına engel olan pürüzü onarıp, kalıcılaşmamasını sağlamak gerekir.
bu gün bu soruna hiç yapmama eylemini gösterir
ileriki yaşlarında da karşılaştığı probleme kaçma davranışı gösterir. alıştırmıştır kendini.
yapmaktan neden kaçındığını bulup, orası ile ilgilenmek geniş bir çözüm olucaktır.

bu arada size cıs hanım diyesim geliyor,

Sen isteseydin bu evlilik sıradan bi şekilde yürürdü. Rolleri değiştiren sensin bunu unutma

Haklısın canım ama böyle de bir evlilik istemiyorum
Aslında çok fazla bir şey istemedim eşimi gerçekten çok severek evlendim ama bir kere bile sevildiğimi hissetmedim
Üstüne son bir yılda yaptıkları garip davranışlar bazıları şımarıklık yaptığımı düşünüyor

cıs de sen de o zaman, sorun değil...dün sordum kıza
"neden yapmadın ödevlerini"
"çok ödev veriyor öğretmen"
"iyi de 4 kişiymişsiniz siz, geri kalan 18'i nasıl yapıyor?"
cevap yok tabiii...

"doğru" dedim "tüm ödevlerini yapsan kim tv seyredecek".
tv de açılmayacak sömestre tatiline kadar.
babamız da inş artık şehrimize geri dönerse, bizim de sistemimiz oturacak.

öğretmende sorun olduğu kesin.
velilerin büyük çoğunluğu şikayetçiymiş o öğretmenden zaten.
ancak tüm suçu öğretmene yüklersem, sorunu görmezden geliyorum demektir, bu da hiç istediğim bişey değil.

kırık not getirsin, ödevi yanlışlarla dolu olsun, yemin ederim bu kadar kızmazdım.
benim kızdığım nokta, ödevini yapmaması.
tek bir sorumluluğu var yaaa. "ödev yapmak" onu da başaramadıktan sonra, ben kendimde ararım sorunu.
sorumluluk veremedim diye...

ne yaşadığını senden iyi kimse bilemez...

bırak kim ne düşünüyorsa düşünsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…