grev yapmış evladın csi.
zor gelen karşısında çözümü hiç yapmamak olarak görebiliyorlar.
arkadaşın kızın yaşlarında oğlu var, 3.sınıfta sanırım,
hiçbir ödevini yapmıyor.
ne zaman arasam oğlum ödevini yap, gel burayaaaa,,
yaz çabuk şurayı buraya,, hadi ooğluumm,, habire habire söyleniyor
iyiki arkadaşımın çocuğu değilim.
muhabbetine arıycaksam muhakkak oğlu okulda iken arıyorum,
streslere geliyorum işaret parmağı havada havada ödev ödev diye hayal ederken.
bir problemi olmasın gibisinden konuştum,, benim çocuğum okulun en mutlu çocuğu dedi.
peki dedim.
günaydınlar kızlar.
@kate ve dranas.... ne geldiyse başıma bu peynirli poğaça ve çikolatalı açmadan geldi
@gizemcikk...... çık dr a al istirahat. uzat ayaklarını... gel keyfim gel... yorulmuştur vücudun....
Günaydın
Çok hüzünlüyüm bugün, rüyamda çanakkaleyi teras katı evimi falan gördümÇok karmaşık şeyler hissediyorum.
Hamiş; hayatımın en güzel 2 yılını gecirdim orda
günaydın canım.
çanakkale güzeldir... bizim de yazlığımız var orda. çocukluğumun genç kızlığımın en güzel günleri orada geçmiştir.
çok severim, hem Ç.Kale'yi, hem Ç.Kaleliler'i
bir Gizem vardı hatırlarmısınız bilmem.
Hani geçen sene sınıf başk. yard. olmuştu, sınıfı azarlarken öğretmen videoya çekmişti, nette uzun süre gezindi o video, sonra Beyaz'a falan çıkmıştı.
Ölmüş o güzel çocuk....
Hem de şofbenden zehirlenerek.
2011 yılında, Doğu'nun ücra bir ilinde değil, Bursa'da; Türkiye'nin en iyi üni hastanelerinden birinin olduğu, yeşil Bursa'da...
kızıma dünden kızgındım zaten... anlatırım bir ara.
sabah giyiniyorduk, haberi gördüm TV'den.
"utan" dedim, "utan... yırtık botlarla, ıslak ayaklarla okula gitmeye çalışan, okumak isteyen küçücük bir kız çocuğu bak ölmüş, fakirlikten.... utan"
ihmal etme canım,baş ağırsı ihmale gelmez
Ben hep 21 yaşında kalmak isterdim
sorunlarla yüzleşmekten kaçan anne rol modeli hiç bana göre değil.
arkadaşının çocuğunun aynen senin de dediğin gibi muhtemelen var bir problemi, umarım en kısa sürede okul ile de görüşülerek çözülür.
ben eli sopalı anne olmak istemiyorum ama zorla o moda sokacak beni, kendimi tanıyamadım yemin ederim dün cırlarken.
öğretmenimiz de şaşırdı....
bizim kız 4'te. erken gitti okula. onun da etkisi var. sınıfın en küçüğü olunca, pek el bebek gül bebek oldu.
öğretmenimiz hep tolere etti kızı. "suçlu biziz " dedim dün öğretmenimize telde,
"gereksiz bir tepki bu csi hanım" dedi. "tüm derslerde aynı olsa ben de paniklerim ama sadece o derste varsa problem bir çözümü de olmalı " dedi.
ona da tekrarladım. derste başarısız olabilir, dersi anlamıyor olabilir, bunların hepsine varım.
ancak ödev yapmama gibi bir lüksü yok.
öğretmen haber gönderiyor düşünsenize.. takkk demiş onun da canına demek.
Selvi Boylum Al Yazmalım, ağsudeee baharımmm nirde! Parmak kaldır!
Hayatımın en güzel yılıydı
Ben hep 21 yaşında kalmak isterdim
ismi görünüyor ama bugün bize yüz vermiyor
asudeeee pabucu yarıııımmm,cevap verrrrrr
o yıl eşinle tanışmış olma ihtimalin yüzde kaç acaba
Ben de 20 yaşıma dönmek istiyorum kantarın benimle tanışmak için çabalaması karşısında elimin tersiyle itmek isterdim
Ben de 20 yaşıma dönmek istiyorum kantarın benimle tanışmak için çabalaması karşısında elimin tersiyle itmek isterdim
Ahahaha tekme tokat dalmak istiyorsun dimi ona suanda
Ama maalesef roller değişti :26:
sorunlarla yüzleşmekten kaçan anne rol modeli hiç bana göre değil.
arkadaşının çocuğunun aynen senin de dediğin gibi muhtemelen var bir problemi, umarım en kısa sürede okul ile de görüşülerek çözülür.
ben eli sopalı anne olmak istemiyorum ama zorla o moda sokacak beni, kendimi tanıyamadım yemin ederim dün cırlarken.
öğretmenimiz de şaşırdı....
bizim kız 4'te. erken gitti okula. onun da etkisi var. sınıfın en küçüğü olunca, pek el bebek gül bebek oldu.
öğretmenimiz hep tolere etti kızı. "suçlu biziz " dedim dün öğretmenimize telde,
"gereksiz bir tepki bu csi hanım" dedi. "tüm derslerde aynı olsa ben de paniklerim ama sadece o derste varsa problem bir çözümü de olmalı " dedi.
ona da tekrarladım. derste başarısız olabilir, dersi anlamıyor olabilir, bunların hepsine varım.
ancak ödev yapmama gibi bir lüksü yok.
öğretmen haber gönderiyor düşünsenize.. takkk demiş onun da canına demek.
Sen isteseydin bu evlilik sıradan bi şekilde yürürdü. Rolleri değiştiren sensin bunu unutma
Sen isteseydin bu evlilik sıradan bi şekilde yürürdü. Rolleri değiştiren sensin bunu unutma
yumak olduktan sonra sorunu çözmek olduğundan zorlaşıyor
problem olmadan henüz problemcikken el atmak kısa ve daha kolay.
öğretmen de erken haber vermeliymiş.
çocukların bu zamanlarda problem karşısındaki tutumu ilerisi için ebeveyne rehber olabilir,
zihninde problemi aşmasına engel olan pürüzü onarıp, kalıcılaşmamasını sağlamak gerekir.
bu gün bu soruna hiç yapmama eylemini gösterir
ileriki yaşlarında da karşılaştığı probleme kaçma davranışı gösterir. alıştırmıştır kendini.
yapmaktan neden kaçındığını bulup, orası ile ilgilenmek geniş bir çözüm olucaktır.
bu arada size cıs hanım diyesim geliyor,
Haklısın canım ama böyle de bir evlilik istemiyorum
Aslında çok fazla bir şey istemedim eşimi gerçekten çok severek evlendim ama bir kere bile sevildiğimi hissetmedim
Üstüne son bir yılda yaptıkları garip davranışlar bazıları şımarıklık yaptığımı düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?