- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Cok mücadele ettim mutfak dışında icmeyelim diye ama olmadı. İciyor.
biz hep dışardaydık bugüne kadar.
bu sene 40 yılda bir cimriliğim tuttu, dün pasta fiyatlarını falan da görünce, aklımca tutumluluk yapayım da evde olalım dedim.
"hatta size dedim ki kimbilir belki evde otururuz soranlara dışardayız derim" demiştim. aptala malum olurmuş, oldu....
bayılırım misafir ağırlamaya.
büyük yemek organizasyonları hep bizde olur.
o yüzden rahatlar.
biliyorlar csi ve eşi misafire de yemeğe içirmeye de bayılıyorlar.
iyi de yılbaşı bu....
ailesi alkol almaz, ben onların yanında hiç almadım.
hay allahım sen aklıma mukayyet ol...
tatlım evde içmesine müsaade etmesen? perdelere, koltuklara falan sinen kokusu, duvarlar.. babamdan biliyorum, ne yapsan çıkmıyor..
biz balkon, olmadı en fazla muftakta içiyoruz sadece.. (ki potuk günde 1 pakete yakın sigara içen bir insan evladı)
csi aslında eğlenceli olur bebeğim, bir concept dahilinde düşünülmesi hoş..
içkiyi de çaktırmadan içersin mutfakta falan, bişi olmasss
sigara içilen bir ev zaten her türlü temizliği zor olan evdir.. halıya gelene kadar ohooo..
perdeyi koltuğu geçtim duvara bile siner kokusu. ıyyy..
balkonu cam balkon yaptırdık, mutfakta da içirmem sigara içen doooooğru balkona.. küllük bile almadım ben eve
tatlım evde içmesine müsaade etmesen? perdelere, koltuklara falan sinen kokusu, duvarlar.. babamdan biliyorum, ne yapsan çıkmıyor..
biz balkon, olmadı en fazla muftakta içiyoruz sadece.. (ki potuk günde 1 pakete yakın sigara içen bir insan evladı)
çok geç...
abileri teklif etmiş, bu kabul etmiş.
neyi nasıl çeviricen ki artık?????
söylmek istediğim çok şey var da söyleyemiyorum
Hani halı nerde? Ben niye göremiyorum.
benim bütün halılar krem ağırlıklı ağustosta yıkattım altı aya dolmaz yine göndericem. Döke saca yer, kül düşürür
sagol canim.. amerikan konsoloslugundan yayinlanan listeyi buldum :)) burada üs'leri oldugundan ing bilen doktorlarin listesini yayinlamislar.. benim icin cok daha rahat oluyor..
diger türlü tazmanyaca konusuyorz..
evde sigara içiriyo musun kuzu?
mutfak dışında sigara içenin alnını karışlarım
Burası benim de evim diyor ama pc nin basından kalkıp mutfağa gitme alışkanlığı kazandıramadım, cok fazla müdahale etmiyorum doğruyu söylemek gerekirse, üvey anne ile bir odada yaşam alanı yarattığı icin kendine zamanında onu kırmak istemiyorum, varsın koksun, bir temizlik firması çözer olayı
oyy benim sevgi dolu elmayramm
ne kadan hassas düşünüyosun kuzum, maşallah ya
elmayra'm sanırım sen de içtiğin için onu anlayabiliyorsun.. ben anlayamıyorum ne yalan söyliyim..
sigara içenlere de kötü davranıyorum elimde olmadan..
sigaradan alınan zevki anlamadım anlamam mümkün değil.. çok net çok katı bir tutumum var beni herkes bilir..
babam da geldiğinde direkt balkona çıkıyor.
zaten bekarken de içirmezdim ona evin içinde.. mutfak balkonunun kapısında içer gelirdi.. şimdi kaytarıyormuş, gidince annem bi şey söyle be kızım içmesin der bana..
elmayra'm sanırım sen de içtiğin için onu anlayabiliyorsun.. ben anlayamıyorum ne yalan söyliyim..
sigara içenlere de kötü davranıyorum elimde olmadan..
sigaradan alınan zevki anlamadım anlamam mümkün değil.. çok net çok katı bir tutumum var beni herkes bilir..
babam da geldiğinde direkt balkona çıkıyor.
zaten bekarken de içirmezdim ona evin içinde.. mutfak balkonunun kapısında içer gelirdi.. şimdi kaytarıyormuş, gidince annem bi şey söyle be kızım içmesin der bana..
ben sigara kokusundan çok tiksiniyorum söz konusu eş olunca durum daha farklı
bizim evde gargara hiç eksik olmazdı eve sinmesini geçtim bir de sigara içen biriyle öpüşmek
şimdi sigara içen bayanlar bana kızacak ama sigara içen eş ile içmeyen eş arasındaki durum biraz sinir bozucu oluyor:26:
Bu sigara muhabbeti uzaaar gider, içenler neden içtiklerini kanıtlamak zorunda hissederler kendilerini, içmeyenler de bizlere 3. sınıf insan muamelesi yaparlar falan filan.
Ben mutluyum
daha özgür hissetmeleri için sigara içenlerin özgürlüğü kısıtlanarak, açık alanlarda bile yasak mı sigara?? yasak...
evimde içerim, içmek isteyene içiririm....
salonda hva temizleyici var.
sadece eğer kız uyanıksa, salondaysa içmeyiz... sadece o zaman.
yatak odasında içmeyiz, orada uyuduğumuz için.
arabada kız varsa içmeyiz, kız yoksa kış da olsa camı bilmemneyi açar, içeriz...
evim kokmaz.
herkes de şaşırır buna.
karı koca tiryakisiniz, gram kokmuyor der.
e o da takıntı işte... içerim, kokutmam, kül tablası bırakmam....
ben kimseye neden içmiyorsun demiyorum, kimse de bana neden içiyorsun ? demesin.
ben dr umun kalbini kırmışım bu sebepten....
daha özgür hissetmeleri için sigara içenlerin özgürlüğü kısıtlanarak, açık alanlarda bile yasak mı sigara?? yasak...
evimde içerim, içmek isteyene içiririm....
salonda hva temizleyici var.
sadece eğer kız uyanıksa, salondaysa içmeyiz... sadece o zaman.
yatak odasında içmeyiz, orada uyuduğumuz için.
arabada kız varsa içmeyiz, kız yoksa kış da olsa camı bilmemneyi açar, içeriz...
evim kokmaz.
herkes de şaşırır buna.
karı koca tiryakisiniz, gram kokmuyor der.
e o da takıntı işte... içerim, kokutmam, kül tablası bırakmam....
ben kimseye neden içmiyorsun demiyorum, kimse de bana neden içiyorsun ? demesin.
ben dr umun kalbini kırmışım bu sebepten....
evet canım, bizler karşılıklı içtiğimiz için kokuyu almamız çok zor
içen biri ile içmeyen biri evli olursa, o durumda zor olur
dava için konuştunuz mu kantarla? yarın bitiyo di mi? protokol falan sunuldu?
dranas'ım yarın tüm gün izinli misin? bizimle paylaşabilecek misin gelişmeleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?