**** gecesi mi
nasıl yani??yöresel yemekler falan yapıp yemek falan filan mı??
hııı güzel..
süperrr evet.
ben misafir olarak gitsem, epeyce eğlenebilirdim eminim...
sakin olmaya calis...onu baska fikirlerle kandirsan kanmazmi?
hangi acidan imkansiz canim....benim esimde dökerek yer o yüzden cesaret edemiyorum....
gelbe seiten den dene canim....
Hani halı nerde? Ben niye göremiyorum.
benim bütün halılar krem ağırlıklı ağustosta yıkattım altı aya dolmaz yine göndericem. Döke saca yer, kül düşürür
madem esinin abisi istemis ve de esin düzenliyor.. sen de misafir katilimci ol.. sonrasinda ev temizligi icin de biri gelsin yardima olmaz mi??
ne yemekleri sitiyor??
süper bir fikir, keşke olabilitesi olsa idi.
ben sana olacağı söyleyeyim....
gelirler, bir güzel yerler, içerler (yemelerine içmelerine lafım yok afiyet bal şeker olsun)
baş misafirimiz oturur, bütün gece boyunca onun bunun dedikodusunu yapar (iki sohbet bile edilemez)
biz gelinler geitr- götür, masa kur-kaldır, çay servisi, tatlı servisi deerken gece biter....
eşek kafam. paraya kıyıp dün rezervasyonu yaptırsaydım keşke.
bugün aradım yaptırıyorum rezervasyonu diye "aaaa böle böle bir prog vardı ben sana söylemedim mi" diyor.
duymuştum konuşmaları da ciddiye almamıştım ya
offff kafama edeyim ben
evde sigara içiriyo musun kuzu?
mutfak dışında sigara içenin alnını karışlarım
Cok mücadele ettim mutfak dışında icmeyelim diye ama olmadı. İciyor.
csi, bunu benim eşim söylese anlarım da seninkinin böyle bir organizasyona girişmesi çok ilginç..
ali nazik, patlıcan kebap, söğürme, kilis tava, simit kebabı,çiğ köfte, yuvarlama, lebeniye.. ohooooo bitmez..
çiğ köfte ve yuvarlamayı yapamıyorum henüz..
ben yılbaşında arkadaşlarla çıkalım istiyorum. misafir ağırlamak istemiyorum.. açıkçası aile ortamı istemiyorum.. bu özgürce geçireceğimiz ilk yılbaşımız olacak..
tahmin etmistim canim ama yine de denemeye deger diye düsündüm.. sen de olabildigince dene.. herseyi salona masaya cikarsaniz, birsey lazim oldugunda kimse git gel yapmak zorunda kalmas, hemen oradan alinir.. ama ne kadar olursa olsun, mutfak salon arasi mekik dokursun.. kirilan, dökülen, sacilan da ayrica olur... cok kötü olmus yaaa... böyle bi yer tutup orada düzenleseniz sira gecesini..
En sinir olduğum şey yılbaşı kutlamaları
Bu sene rahatım belki evde miskin miskin otururum
[/COLOR]906663]Bizimki de tuvalette içiyordu fayans araları sap sarı ex kocadan hatıra baktıkça hatırlarım
biz hep dışardaydık bugüne kadar.
bu sene 40 yılda bir cimriliğim tuttu, dün pasta fiyatlarını falan da görünce, aklımca tutumluluk yapayım da evde olalım dedim.
"hatta size dedim ki kimbilir belki evde otururuz soranlara dışardayız derim" demiştim. aptala malum olurmuş, oldu....
bayılırım misafir ağırlamaya.
büyük yemek organizasyonları hep bizde olur.
o yüzden rahatlar.
biliyorlar csi ve eşi misafire de yemeğe içirmeye de bayılıyorlar.
iyi de yılbaşı bu....
ailesi alkol almaz, ben onların yanında hiç almadım.
hay allahım sen aklıma mukayyet ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?