Dert yok, Sohbet var.... :)

yandım anammmm..

zaten bana sinir oldu bugün sigara mevzuundan.. bir de kafası bozuk enişteye benim beyimin memleketinin gecesini yapceklermiş..

oyyy oyyy ben nerelere gidem...

canim yeni bir kitaba falan mi basladin.. bu ne sorgulama böyle...

suan okudugum kitapta da böyle bir konu geciyordu. oradaki adama göre hepimiz min. 2 kisi barindiriyoruz icimizde. birbirlerine zit, birbirlerinden nefret eden 2 kisilik... ve cogumuz o ikinci kisiyi ne zaman yarattigimizi bilmiyoruz hatirlamiyoruz bile..

ondan sonra kendime baktim, dogru aslinda.. csi da daha önce söylemisti. maskelerimiz diye.. bu iki kisi sürekli özelliklerini degis tokus edip, yerine zamana göre maskeliyoruz..

gercekten de ben ne zaman o ikinci gizem i olusturdum acaba diye düsününce aklima gelen sey...

nese iste böyle..

simdi doktora gideyim.. öpüyorum hepinizi...

eline diline sağlık canım...

hiyyy.. çok utandım şimdi.. yazık oldu.. kusura bakma noooooluuur..

oooohhh ne güzel tamamladik 1000 i.. nice nice 1000 ler olsun.. bol bol güzel mi güzel paylasimlarimiz olsun...

pardon kuşa limonla naptın anlamadım canım yaa??? gerçekten ölmedi dimi???

evet canım limonla kuş öldürdüm ama bilerek değil
Kedi güvercini kapmaya çalışırken rastgele tezgahın üstünden limonu kaptım kediye atıp kuşu kurtarayım derken limon kuşun kafasına geldi ve doğal olarak öldü kedi de kuşu kaptı götürdü:26:

ben cikiyorum... aksama görüsürüz...

bakalim dr. ne diyecek???

geçmiş olsun canım.. önemli bir şey yoktur umarım..

bu aralar sürekli sorgulama içindeyim.. 21 yaşındaki halim, hayallerim, hayattan beklediklerim..28 yaşında ne kadarını gerçekleştirdim ne kadarını gerçekleştirmedim? kendimden ne verdim, kendime ne kattım? 30 ne kadar uzak geliyordu o zamanlar..

dönem dönem mutlu etmek istediğim insanlar olmuş.. kimi zaman kendi çıkarlarım için.. kimi zaman en ufak bir menfaat beklemeden..

hayatımı önce kendim için daha keyifli hale nasıl getirebilirim? önceliklerim ne?

vs.vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…