Dert yok, Sohbet var.... :)

bunun yanina ne gider? bu kadar ucuza kurtulmamalisin?

Ne istersen söyle alayım bebeyim, bana yap demeyin al deyinnnnnnnnnn.....

canım benim kistten dolayı o batmalar oluyor,birde yımırtalar büyüyünce batıyormuş...

umarım yımırta büyüyordur,kist büyümesinde :26:

Ovulasyon dönemim de değil aceba bnm kist mi ki, amann neyse cuma öğrenicem nasılsa. cumaya karar verdim bu arada.

doktora gitmem gerektiğinde bile stres oluyorum,o çataldan nefret ediyorum ,

en sonunda eve bi usg cihazı alcam kendi yımırtalıklarıma kendim bakıcam,büyürse de tedavi standart zaten yasmin,ginera vb

d.kontrol haplarından birini kullancam...kendi tohtorum olcam

Ne istersen söyle alayım bebeyim, bana yap demeyin al deyinnnnnnnnnn.....

Ovulasyon dönemim de değil aceba bnm kist mi ki, amann neyse cuma öğrenicem nasılsa. cumaya karar verdim bu arada.

hımmm ovulasyon dönemi değilse,kist yapıyor olabilir o batmaları...tabi inşallah değildir...

git git cuma git,bende çalışmazsam cumartesi gitsem iyi olur

ahahaha evlilik yıldönümünüzde bözük sana usg alsın

Şu hayıt tohumunu denedin mi norem. Güzel şeyler okudum forumda falan da

1000'i aşmışız hayırlı uğurlu olsun. Ağzımızın tadı hiç bozulmasın inşallah. :129:

kedi, kuş vs.. bunlar çiftlik hayvanı mı?

Koptum buna yaa koptummmm. Hiç birşey kaçmıyor gözünden pes.
Eyvah demiştim okuyunca, tehlike var. Neyse ki uzamadı

Bu arada şiirimsi yazın da gayet güzel olmuş. Gülümsetti. Eline sağlık...

ya elmayra o değilde bişey araştırdım ben,kırmızı eti çok yemek kiste neden oluyomuş...

yani kiste kırmızı et yiyen kadınlarda daha çok rastlanıyomuş :26:

ya elmayra o değilde bişey araştırdım ben,kırmızı eti çok yemek kiste neden oluyomuş...

yani kiste kırmızı et yiyen kadınlarda daha çok rastlanıyomuş :26:

Ben kendimi bildim bileli et manyağıyım bu sene oldu kist. Bilmiyorum ki, belki bir mantığı vardır sorazaam tohtora. Ama öyle olsaydı şunlaara bunlara vs dikkat et derdi.

alacagindan süphem yok bebeyim de buraya nasil göndereceksin onu düsünüyorum....

Hımmm o zaman şimdilik sevgilerimi göndereyim aldığı üc kuruş parayı kargoya vermeyelim bütcemi gümletmeyin

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/486232-yaramis.html

bak buraya yazmışlar yorumlar falan da var. Şimdi okudum ben de. Yımırtalara iyi geliyomuş

Şaka bir tarafa bitkisel kürlere inanırım

Ben kendimi bildim bileli et manyağıyım bu sene oldu kist. Bilmiyorum ki, belki bir mantığı vardır sorazaam tohtora. Ama öyle olsaydı şunlaara bunlara vs dikkat et derdi.

ben benim yakışıklıya (tohtora ) sordum bilgisi yokmuş,ama birçok yerde okudum,zaten çok yemem ama bir ara big mc yiyoduk çok..

offf bilmiyorum ki :26:

ben benim yakışıklıya (tohtora ) sordum bilgisi yokmuş,ama birçok yerde okudum,zaten çok yemem ama bir ara big mc yiyoduk çok..

offf bilmiyorum ki :26:

Amaan o kadar takarsan ota b.ka benim etobur halamın üctane oldu

Yediğimiz hormonlu şeylerin etkisi olabilir ama

ben ona kanarmiyim saniyorsun tabi sevginide gönder ama...

ne kadar alacagi belli mi?

750+60 (asgari gecim indirimi) prim ne kadar alır bilmiyorum. 1000 i bulmaz herhalde. Bereketli olsun inş.

Amaan o kadar takarsan ota b.ka benim etobur halamın üctane oldu

Yediğimiz hormonlu şeylerin etkisi olabilir ama

bence de yaaa...

psikoloji ile falan çok alakası var bunların..

benim kist babamı kaybettikten 2-3 ay sonra çıktı...

öncesinde hiçbirşeyim yoktu...

750+60 (asgari gecim indirimi) prim ne kadar alır bilmiyorum. 1000 i bulmaz herhalde. Bereketli olsun inş.

allah bereket versin canım benim....

şimdilik önemli olan ne kaaa kazandığı değil,sorumluluğunu bilsin,kararlı ve istikrarlı olsun inşşşşşşalllaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…