kizlar ya türkiyede lazer olayi yaygin mi aranizda giden varmì?
Ben de altı buçuk gibi çıkıp tiyatroya gidiyorum kızlar
Hocaya bugün gösterime girecek bir davet geldi ben de kuzenimle kendi adımı yazdırdım çalıştığım kurumu temsilen
kizlar ya türkiyede lazer olayi yaygin mi aranizda giden varmì?
Estafurullah kızmak benim haddime değil...Fakat yanlışmı anlaşıldım diye düşünmeye başladım bu topikte :26::26:
ben sen takılmazsın diye sana takıldım, geyikten anlıyorsun diye
alınacağını, kırılacağını bilsem söylemezdim
ben kol altı için gidiyorum canım
hem de nasıl her köşe başında var neredeyse....
Olmazmıı.. Bir ara adım başı lazer merkezleri vardı. Ben özel bölgeme ve koltuk altıma gitmiştim koltuk alıtunda faydasını gördüm özel bölgede maaalesef zaten o sıralarda hamile olduğumu öğrenip bırakmıştım.
herkes çıktı ben altı buçuğa kadar burdayım
bende birazdan cikicam....ama hic iyi degilim...midem bulaniyor basim agriyor.....babam almaya geliyor....
geçmiş olsun canım.. önemli bir şey yoktur umarım..
bu aralar sürekli sorgulama içindeyim.. 21 yaşındaki halim, hayallerim, hayattan beklediklerim..28 yaşında ne kadarını gerçekleştirdim ne kadarını gerçekleştirmedim? kendimden ne verdim, kendime ne kattım? 30 ne kadar uzak geliyordu o zamanlar..
dönem dönem mutlu etmek istediğim insanlar olmuş.. kimi zaman kendi çıkarlarım için.. kimi zaman en ufak bir menfaat beklemeden..
hayatımı önce kendim için daha keyifli hale nasıl getirebilirim? önceliklerim ne?
vs.vs.
ne oldu yahu niye sustunuz?
öyle geçmişe öykünen, ah ahh diyen bi insan değilim.. yaşadıklarımdan pişman da değilim büyük bir oranda..
ben yaşamadıklarımdan pişmanım..
Günaydınlarrrkeyifli sabahlar hatunlarr
kızlar günaydınız..
@kediş
varlığını beyan eden bişiler yaz bebeğim
@noree
günaydın tatlım
@küçük emrah smiley li arkadaş
yazdığın şey, anlaşılmayacak kadar kompleks ve grift mi? hmm.. oysa biz sadece güldürü unsuru taşımadığını düşünmüştük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?