Dert yok, Sohbet var.... :)

kizlar ya türkiyede lazer olayi yaygin mi aranizda giden varmì?

hem de nasıl her köşe başında var neredeyse....

Ben de altı buçuk gibi çıkıp tiyatroya gidiyorum kızlar
Hocaya bugün gösterime girecek bir davet geldi ben de kuzenimle kendi adımı yazdırdım çalıştığım kurumu temsilen

ahaha cıkarına uygun davranmışsın, güzel olmuş miss gibi olmuş :)

kizlar ya türkiyede lazer olayi yaygin mi aranizda giden varmì?

Olmazmıı.. Bir ara adım başı lazer merkezleri vardı. Ben özel bölgeme ve koltuk altıma gitmiştim koltuk alıtunda faydasını gördüm özel bölgede maaalesef zaten o sıralarda hamile olduğumu öğrenip bırakmıştım.

ben kol altı için gidiyorum canım

bende baslamayi düsünüyorum (tekrar) daha önce gittim ama yarida biraktim...

hem de nasıl her köşe başında var neredeyse....

hangi tür lazer peki ipl mi?

gidenler memnunmusunuz peki?

bende kaciyorum...

dranasim Allahim yardimcin olsun...gelismeleri bekliyoruz...Allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin...Allaha emanet ol canim...iyi haberlerini bekliyoruz...bizi merakta birakma....

sms geldi telime. kulağınız çınladı dedi.

: dedim okuyanın okuduğunu anlamaması eskaza gülememesi ile yazanın yazdığını yazması arasındaki bağlantıları 4dört benzerlikleri bulunuz dedim.

imza: gizlidengizliden alis diyarına 'dahil olma' 'aktivitesi' yapan milletten biri. .küçükemrahSimleyi.

öğlenden evvel bahsi geçen gizem kızı csi nin yakın çevresinden zannetmiştim
haberlerde duyunca hatırladım, izlemiştim beyaz show da.
inşallah ablası için hayati teklikesi yok denildiğini de duyarız. kritikmiş durumu.

sagol canim.. migren ya da tansiyon oynamistir dedi pek sevdigim doktorum.. nöroloji ye yolladi.. birini bulup ondan randevu alcam..

ahir zaman dediklerini yasiyoruz sanirim.. cok hizli ilerliyor hersey.. yarin haftanin ortasi, sonra bi bakacagiz cuma.. haftasonu - hafta basi derken.. önce 2011 i devircez sonra 2012 i yarilicaz falan filan..

ne oldu yahu niye sustunuz?

öyle geçmişe öykünen, ah ahh diyen bi insan değilim.. yaşadıklarımdan pişman da değilim büyük bir oranda..

ben yaşamadıklarımdan pişmanım..

yasanan yasanmistir, pismanlik duymamayi bilmek ne güzel..

benim cok ilginc bir beyin sistemim var. aci, kötü bir olay oldugunda onu ilk zamanlar yok sayiyorum, unutuyorum.. cooook sonra, cok gereksiz zamanlarda aklima geliyor. ve o zaman da yasandi bitti, düsünmenin bir manasi yok diyip gecistiriyorum.. ya bi gün hersey cok fena patlicak ya da böyle hayat boyu devam edecek, bilmiyorum..

böyle olunca yasadiklarimdan pismanlik duymadim hic.. yasayamadiklarima gelince.. himmm.. hic ailemin imkanlarindan fazlasini istemedim, bu yüzden de hic hayal kirikligim, üzüntüm olmadi.. kendi dünyamda kurdugum hayallere gelince, cok sükür hepsini gerceklestirdim.. suan en büyük hayalimi yasiyorum, insallah sonuna kadar en iyi sekilde tamamlarim da..

kızlar günaydınız..

@kediş

varlığını beyan eden bişiler yaz bebeğim

@noree

günaydın tatlım

Son düzenleme:
Günaydınlarrr keyifli sabahlar hatunlarr

günaydın ablacım

sana da günaydın bebeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…