Dert yok, Sohbet var.... :)

Sanırım kayınpederimi arıycam, gelsin alsın oğlunu. Alsın götürsün. Eğer ben bu hayatı tek başıma sürdürebiliyorsam ona ihtiyacım yok.

kayınpeder mi evlendirdi sizi ki onu muhatap alacaksın? muhatabın kocandır kuzucum.. gitmesini istiyorsan, kapıyı gösterirsin, gider.. koskoca adam..

ama asıl önemli şey, sen gitmesini mi istiyorsun, yoksa büyükler devreye girsin de işi çözsün mü istiyosun?

bu cümlen bile ne kadar manidar.. evlilikte kadın için kullanılır bu cümle.. elmayra, hiçbir acı da sonsuza dek sürmez emin ol..

ya çok sığ olacak ama, öyle bir geçer zaman ki'de süleyman demişti geçen hafta: "hiçbir şeyi vazgeçilmeyecek kadar çok istemeyeceksin, yoksa esiri olursun" tam olarak böyle değilse de mealen böyleydi..

kimse vazgeçilmez değildir, bunu anlamalı..

Çok alışmış rahatlığa eşin sırtını sana yaslamayı çok ta güzel öğrenmiş,ama nereya kadar ya hep senden gidiyor maddi ve manevi anlamda..İstediği kadar nah boşarsın desin seni kararlı görürse varya hiç bişi yapamaz inan,sorumluluk almayı bilecek en başta..Yoksa seni kaybedecek farkında değil bence,işin ciddiyetinde değil sanki...

asudeme katılıyorum burda; gözünü korkutucam derken (istemediğini bildiğimden söylüyorum) tamamen kaybedebilirsin onu..
kapıyı göster gerekiyorsa ama sakın büyükleri (ne senin ne onun tarafını) sokma devreye.

ayrıca zaten onlar bilmiyorlar mı durumu?
kayınpederin oğlunu tanımıyor mu?
bir şey söylemek istese şimdiye kadar yüzlerce defa söylemiş olmalı değil miydi?

Ben ona diyeceğim ki, cık git (ki gitmesini yürekten istiyorum) gitmeyecek. Kavga kıyamet birbirimize gireceğiz. Ben cantamı toplayacağım, bu sefer de kurum da bitecek hergün her dakika. Bu rezilliği göze alamam.

Onu bu hayatta durduracak tek kişi kayınpeder.

Evet gitmesini istiyorum. Bu adam 10 yıl sonra da aynı olacak. Büyükler devreye girse de bi b.k çözemezler cünkü. Adamın zihnine neyi sokacaklar ki. Kulağa cok sacma gelebilir ama o gelmeden hayat bana zindan olur burda

Hicbirsey söylemedi, bir kez bile siz nasıl idare ediyorsunuz bu cocuk aylardır işsiz demedi. Oğlum sen gerizekalımısın karının eline bakıyorsun demedi.

Aileleri işin icine sokmak fikri bile beni deli ediyor ama çözüm istemiyorum. Babasıyla gözdağı istemiyorum. Onu bu memleketten kazıyıp götürebilecek tek şahsiyet o. Çık git desem gitmeyecek, rezilliğin alasını yaşayacağım.

bundan nasıl emin oluyosun? çıkıp gitmeyeceğinden yani?

daha önce benzerini yaşadınız mı?

aldatma olayındaki tepkisinden bahsediyosan, o zaman kendini yüzde yüz hatalı olduğu için çıkıp gitmemiş, ya da senin peşini bırakmamıştır.

şu an durum farklı..

sen nasıl kendini haklı görüyosan, o da kendi dünyasında kendini haklı görüyor.

çık git dediğinde, gururu incinir, çıkar gider emin ol..

Ekim 1 de yaşadık. İki ay önce. Yani iyice laçlakaşmaya başlayacak. Ben ona ağzım dolu dolu cık git desem de gitmez. Hicbir yer burdaki rahatlığı vermez ona. Onun gücüne gitmiyor ki onu anladım ben. Ben akşama kadar yokum akşam da iki saat dırdırımı cekiverir olur biter. Benim gibi babasının evi yok. Onu sarıp sarmalayacak kimse yok. O yüzden gitmez. O yüzden gözyaşlarının arkasına sığınır, sarılır, yapışır, sülük tavırlarına tam gaz devam eder.

Gururun G si yok onda. Bu akşam deneyeyim isterseniz. Ha bu akşam ha cuma bişey değişmez. Olacakları ben tahmin edebiliyorum

o'nu alıştırdın diye sorarken kedinin yazdığını yazmak istemiştim canım aslında...

senin onu sahiplenmeni yanlış algılamış...tembelliği de cabası tabi..

asude ve csi'ye katılıyorum babasını falan araya sokmanın doğru olmayacağını düşünüyorum bende

bunları düşünmeyen adamdan hayır mı bekliyorsun canım????

elmayram,

eğer durum cidden böyleyse, o zaman sen çıkar gidersin.. zaten yalnız başına bir evde yaşamaktansa, anneciğin babacığın ve kardeşceğizinle çok daha mutlu olursun.. faturaydı, kira kontratıydı, üzerine ne varsa kapatırsın. var olan borçları da kendi kendine ödersin, sadakan olsun, bişe olmaz.. (ya da ona araba almış mıydınız? arabası varsa, satar onunla borçları kapatırsın vs)

ama mevzu gitme-gelme mevzusu değil.. önce uzun uzun düşün bakalım bir..

Ben ona cık git diyeceğim o da sacmalama yine başladın diyecek. Gitmeyecek ben dayanamayıp anneme gideceğim cıkışta onu kurumda bulacağım.

Rezillik cıkmasın diye alttan alacağım o beni ikna ettiğini zannedecek. Yaşanacak tüm pisliklere rağmen beni evi götürmeye cabalayacak falan filan.

Off midem bulanıor bunları yazarken bile :S

Haklısınız. Neyse kafanızı şişirdim sabah sabah. Ben sakin sakin düşüneyim bakalım :S

Haklısınız. Neyse kafanızı şişirdim sabah sabah. Ben sakin sakin düşüneyim bakalım :S

Afferim kafamızı şişirdiğini anlaman iyi olmuş.
Deminden beri söylemeye çalışmıştık da becerememiştik.
Zeki kadınsın, anladın hemen...

Elmayra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…