- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Sanırım kayınpederimi arıycam, gelsin alsın oğlunu. Alsın götürsün. Eğer ben bu hayatı tek başıma sürdürebiliyorsam ona ihtiyacım yok.
Tehdit ona sökmez ablam. Ben ona seni boşarım desem nah boşarsın der kaba tabirle. O kadar güveniyo bana. Ama güvendiği dağlara kar yağdırma zamanı geldi. Sanırım kayınpederimi arıycam, gelsin alsın oğlunu. Alsın götürsün. Eğer ben bu hayatı tek başıma sürdürebiliyorsam ona ihtiyacım yok.
Burada da erkek egemen bi sayı hakim. Müdürüm bile cırpınıyo yaa, cocugu daha iyi şartlarda bakılsın diye acaba eşim işten mi cıksa diyo.
Sizin yazdıklarınız beni üzmez, sıkmaz. Zaten o kadar kırgınım ki daha fazla kırılmam mümkün değil. Ben evin erkeğiyim, bütün sorumluluklar benim. O işten özgürrrce cıkıp evde yatma lüksüne sahip, oysa ben özel sektördeyken bile cıkmadım işimden hic. Herşeyin bilincindeydim.
Parasını gectim, sorumluluklarıyla karşıma gelseydi inan bu kadar kırılmazdım. Evet kovulabilir, patronuyla ters düşebilir. Ama aklım almıyo yaa, sevgim devam ediyor ama saygımı tamamen yitirdim.
Tehdit ona sökmez ablam. Ben ona seni boşarım desem nah boşarsın der kaba tabirle. O kadar güveniyo bana. Ama güvendiği dağlara kar yağdırma zamanı geldi. Sanırım kayınpederimi arıycam, gelsin alsın oğlunu. Alsın götürsün. Eğer ben bu hayatı tek başıma sürdürebiliyorsam ona ihtiyacım yok.
kayınpeder mi evlendirdi sizi ki onu muhatap alacaksın? muhatabın kocandır kuzucum.. gitmesini istiyorsan, kapıyı gösterirsin, gider.. koskoca adam..
ama asıl önemli şey, sen gitmesini mi istiyorsun, yoksa büyükler devreye girsin de işi çözsün mü istiyosun?
kayınpeder mi evlendirdi sizi ki onu muhatap alacaksın? muhatabın kocandır kuzucum.. gitmesini istiyorsan, kapıyı gösterirsin, gider.. koskoca adam..
ama asıl önemli şey, sen gitmesini mi istiyorsun, yoksa büyükler devreye girsin de işi çözsün mü istiyosun?
asudeme katılıyorum burda; gözünü korkutucam derken (istemediğini bildiğimden söylüyorum) tamamen kaybedebilirsin onu..
kapıyı göster gerekiyorsa ama sakın büyükleri (ne senin ne onun tarafını) sokma devreye.
ayrıca zaten onlar bilmiyorlar mı durumu?
kayınpederin oğlunu tanımıyor mu?
bir şey söylemek istese şimdiye kadar yüzlerce defa söylemiş olmalı değil miydi?
günaydın herkese
Ben ona diyeceğim ki, cık git (ki gitmesini yürekten istiyorum) gitmeyecek. Kavga kıyamet birbirimize gireceğiz. Ben cantamı toplayacağım, bu sefer de kurum da bitecek hergün her dakika. Bu rezilliği göze alamam.
Onu bu hayatta durduracak tek kişi kayınpeder.
Evet gitmesini istiyorum. Bu adam 10 yıl sonra da aynı olacak. Büyükler devreye girse de bi b.k çözemezler cünkü. Adamın zihnine neyi sokacaklar ki. Kulağa cok sacma gelebilir ama o gelmeden hayat bana zindan olur burda
bundan nasıl emin oluyosun? çıkıp gitmeyeceğinden yani?
daha önce benzerini yaşadınız mı?
aldatma olayındaki tepkisinden bahsediyosan, o zaman kendini yüzde yüz hatalı olduğu için çıkıp gitmemiş, ya da senin peşini bırakmamıştır.
şu an durum farklı..
sen nasıl kendini haklı görüyosan, o da kendi dünyasında kendini haklı görüyor.
çık git dediğinde, gururu incinir, çıkar gider emin ol..
Yok canım ne yanlış anlıycam. Benim zihniyetim bu değil ki onu alıştırayım. Hicbir zaman; "amaan cıkarsan cık benim maaşım ikimize de yeter" demedim. "boş ver yenisini bulursun" da demedim. "her zaman 300 lira al ama aynı yerde 1 yıl calış en azında sebat et" dedim. Demek ki yanılmışım.
Çok teşekkür ederim, ilgine ve yorumuna... Evet sevginin herşeyi çözemediğini göstermem lazım. Kör bir adama bunu nasıl göstereceğimi biliyorum :S
Hicbirsey söylemedi, bir kez bile siz nasıl idare ediyorsunuz bu cocuk aylardır işsiz demedi. Oğlum sen gerizekalımısın karının eline bakıyorsun demedi. Aileleri işin icine sokmak fikri bile beni deli ediyor ama çözüm istemiyorum. Babasıyla gözdağı istemiyorum. Onu bu memleketten kazıyıp götürebilecek tek şahsiyet o. Çık git desem gitmeyecek, rezilliğin alasını yaşayacağım.
Ekim 1 de yaşadık. İki ay önce. Yani iyice laçlakaşmaya başlayacak. Ben ona ağzım dolu dolu cık git desem de gitmez. Hicbir yer burdaki rahatlığı vermez ona. Onun gücüne gitmiyor ki onu anladım ben. Ben akşama kadar yokum akşam da iki saat dırdırımı cekiverir olur biter. Benim gibi babasının evi yok. Onu sarıp sarmalayacak kimse yok. O yüzden gitmez. O yüzden gözyaşlarının arkasına sığınır, sarılır, yapışır, sülük tavırlarına tam gaz devam eder.
Gururun G si yok onda. Bu akşam deneyeyim isterseniz. Ha bu akşam ha cuma bişey değişmez. Olacakları ben tahmin edebiliyorum
Haklısınız. Neyse kafanızı şişirdim sabah sabah. Ben sakin sakin düşüneyim bakalım :S
Haklısınız. Neyse kafanızı şişirdim sabah sabah. Ben sakin sakin düşüneyim bakalım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?