Dert yok, Sohbet var.... :)

Dokunsalar ağlayacağım tek söyleyebileceğim bitti:14:
Biraz kafamı dağıtayım diye geçmişe bakıyordum

Hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Tek tesellimiz, sorunsuz bitmesi oldu sanırım.
En azından daha fazla çirkinleşilmedi...

Bundan sonra hep gülsün güzel yüzün, senin de meleğinin de...:29::54:

canim benim bunula gelmis gecmis olsun...her ne kadar bu evlilikten vazgecmis olsanda kolay olmayacagi belliydi...bundan sonraki yasaminda kizinla bereber mutluluklar dilerim....huzura kavusacaksin insallah....

Canım ya senin ve kızının hakkında hayırlısı olsun artık,şimdi yeni bir geleceğe umutla bakarsın inşallah bunu yapmak zorundasın düşğnmen gereken bir evladın var çünkü..

Kızlar kusura bakmayın yazacak anlatacak durumda değilim ağlamak istemiyorum dün çok ağladım:50:
Bir ara yazarım dün abisi falan geldi

Yolun açık olsun. Allah evladınla beraber sağlıklı huzurlu bir gelecek nasip etsin.
Şu an kendini kötü hissediyorsun anlıyorum ama çok iyi olacaksın. Eyvallah etmedin, zamanını boşa geçirmedin.
Bunlar için kendinle gurur duyacağın günler gelecek. Sadece yasını tut, geçsin gitsin. Zaten istemesen de geçecek.

Dranas

Hayırlısı ne ise o olsun artık hayatında. Üzülme desekte boş illaki üzüleceksin. Artık geleceğe merhaba deme zamanı.

Kızlar kusura bakmayın yazacak anlatacak durumda değilim ağlamak istemiyorum dün çok ağladım:50:
Bir ara yazarım dün abisi falan geldi

sakinlesince anlatirsin bebegim simdi biraz kendini toparlamaya calis....daha cok taze hersey...böyle hissetmenden daha normal birsey yok....biz buradayiz ve hp yanindayiz unutma....

duygusalız.. bilsek de illa resmi belgeler kanıtlar isteriz..
bu kanıtlar bizi daha çok acıtır.. o kanıtlar olmayınca daha rahat davranırız..

çok taze.. üzüleceksin, lanet edeceksin belki harcadığın zamana, fedakarlıklarına acıyacaksın..

ama bitecek.. hepsi geride kalacak.. okunmuş ve bir daha okumayacağın bir roman gibi bir dolapta tozlanıp gidecek..

temyizden feragat ettiniz mi bu arada dranas?

Back
X