katekate, elmayra, asude, csi ve diğer topik müdavimleri,
hiçbir topiğe veya üyeye ön yargılı değilim/iz.
İşin eğlence kısmına gelirsek, arada okuyup yazdıklarınıza gülüyorum zira birbirinizle yazışmalarınız gülünmeyecek gibi değil, csi demiş sanırım kötü içerikçiler gelsin yazsın konuşa konuşa anlaşırız diye, valla yazarsa çıngar çıkar gibi geliyor bana:)))
Ne yalan söyleyeyim geyik topikleri arasında en uzun kaldığım topik oldunuz, herşeyi açıkladım, sanırım bir nebze olsun soru işaretlerini kafanızdan sildim, şimdi gitmem lazım
puff benim de aklımdaki ikinci isim oydu zaten de
değilimdir ben ya
değilim dimi elmayram?
sen ne demek istiyorsun bana
elin işte gözün oynaşta mı?
(annemin kulakları çınlasın)
İşin eğlence kısmına gelirsek, arada okuyup yazdıklarınıza gülüyorum zira birbirinizle yazışmalarınız gülünmeyecek gibi değil, csi demiş sanırım kötü içerikçiler gelsin yazsın konuşa konuşa anlaşırız diye, valla yazarsa çıngar çıkar gibi geliyor bana:)))
Ne yalan söyleyeyim geyik topikleri arasında en uzun kaldığım topik oldunuz, herşeyi açıkladım, sanırım bir nebze olsun soru işaretlerini kafanızdan sildim, şimdi gitmem lazım
Benim koyduğum resim Csi idiiiii :)
Hayır teknoloji abidesisin senönünde pc elinde telefon :) Topiğimin interaktif kadınısın
bence ordaki köpek kedigizem ipucu ver
Benim koyduğum resim Csi idiiiii :)
evet bu dranas
o halde ilk resim asude idi
ama köpek kafa karıştırdı
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?