ben kkdan ağır ağabeye söz etmedim...
gizemcim,
bence o noremu olabilir..
kk.dan konta bir iki bahseder gibi olmuştum üye olduktan sonra asla bahsetmedim..
bazen zor tutuyorum kendimi..
Biz bazen beraber okuyoruz. Bazen de "orayı okuya okuya paranoyak oldun diyo" "kk dakilere sor bakalım erken uyanmak icin formülleri neymiş" diyo.
Girse baksa nolur, yerim ben adamı, iflahını keserim
Tamam doğru olabilir lakin şöylede bir durum var topik dikkat çekiyor çünkü okuyanlar forumdaki bazı konulara, bazı üyelere atıf olduğu hissine kapılıyor, bu hislerinde haklılar mı? Evet belki haklılar zira sizde forumdaki bir kısım konuları ele alıyorsunuz bunu göz ardı edemeyiz değil mi?
Peki bu kurgularınızda hakaret,saygısızlık yada kişi adı yer almadığı için o günden sonra bir sürü kötü içerik gelmesine rağmen size bunu yansıttım mı? Hayır, geldim okudum çıkıp gittim, kurallar diyoruz bu hepimiz için geçerli ne sizin bana, benim size bir üstünlüğüm yok, tek farkım görevli olduğum için sitede düzen sağlamaya çalışmak, ben uyarı alır mıyım, kurallara uymazsam bal gibi alırım, hatta banlanırım.
Neyse konunuzu daha fazla dağıtmanın anlamı yok sanırım, konuya açıklık getirdiğimi umarak müsadenizi istiyorum, size iyi sohbetler dilerim.
Tamam doğru olabilir lakin şöylede bir durum var topik dikkat çekiyor çünkü okuyanlar forumdaki bazı konulara, bazı üyelere atıf olduğu hissine kapılıyor, bu hislerinde haklılar mı? Evet belki haklılar zira sizde forumdaki bir kısım konuları ele alıyorsunuz bunu göz ardı edemeyiz değil mi?
Peki bu kurgularınızda hakaret,saygısızlık yada kişi adı yer almadığı için o günden sonra bir sürü kötü içerik gelmesine rağmen size bunu yansıttım mı? Hayır, geldim okudum çıkıp gittim, kurallar diyoruz bu hepimiz için geçerli ne sizin bana, benim size bir üstünlüğüm yok, tek farkım görevli olduğum için sitede düzen sağlamaya çalışmak, ben uyarı alır mıyım, kurallara uymazsam bal gibi alırım, hatta banlanırım.
Neyse konunuzu daha fazla dağıtmanın anlamı yok sanırım, konuya açıklık getirdiğimi umarak müsadenizi istiyorum, size iyi sohbetler dilerim.
bi tek kedicik bildi :)) bence noore :))
ne noresi beaaa, sen de yazdığını bilmiyosunbal gibi yaylakedisi o
hadi lennnnn ne alakası var
bal gibi kedicik işte
olur mu ya tam bir kedicik
iri çekik gözler, arkada yayla..
selam kizlar
araniza katilabilirmiyim:26:
selam kizlar
araniza katilabilirmiyim:26:
ahahahah ebet bir, ben de biş eklicem
Tip olarak değerlendirmeyin, bağyan olanını bulamadım
Eki Görüntüle 306906
ben yayla özlemimi avatarımı filan unuttum getii..
norem sen de bağla bahçeyle ilgilenecektin ya ondan
ama tamam yaa idiot muamelesi yapmayın benmişim o..
ne noresi beaaa, sen de yazdığını bilmiyosunbal gibi yaylakedisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?