Dert yok, Sohbet var.... :)

İstanbul oyunu mu o :) ben bilmyrm valla

anladım....ama benim sesim ciddi güzeldir...yani öyle derler

ben bazen söyler sesim kaydederim sonra dinleyince sesim ne kadar kötüymüs diye üzülürüm kendi kendime.....sarkicilik bana göre degil anlayacaginiz....

@noree: ben de çok isterdim sesimin çok güzel olmasını

@lal32: bizim de 9 yaşlarındayken kuzenlerimle doldurduğumuz bi kaset var ferdi tayfurun kasedi aralardan da o çıkıyo akıllara zarar

yok canım iş çıkışı buluştuk tunayla hiç karşılaştırmadım daha
Yanlız bu cidden vejeteryanmış kabus gibi hayatımda ilk defa et yemeyen erkek görüyorum
Ben tabak tabak et yedim adam sadece bir tabak piyaz yedi

kızlar insaf yahu, hala 900 küsür sayfalardayım.

annem beni terapi amaçlı olarak avm ye götürüyor, araba kullanmama da izin vermiyor bugün. ben deli değilim, sadece hem kocam hem de csi gitti bi kaç saate dönerim öperim hepinizi

dogrudur canim yaaa....cocukluk, genclik malesef geri gelmiyor....

ah keşke dönebilsem o günlere... ayrıca o kaset yüzünden ferdi tayfurun o kasedindeki tüm şarkıları ezbere bilirim bilmece giiiibbbiiisin bağzen sevgilim seniiii çözemiyoğrum sevgiliiiğm çözeğnmiyoruuuum

hanimablanin dedigi cikti desene....

kolay gelsin canim....avm ye beni de götürebilirsin....

anne yüregi dayanmiyor iste....kizina üzülüyor....

Swettt hoş geldinn canım nasılsın eşini yolcu ettin sende allah kevuştursun canım

Site bakıma girdi iyide oldu işlerimi halettim bu arada

Geçen gün demiştim sana kesin vejeteryan bu bilkentli diye kedisine bile k.bahar yediriyorsa düşün artık

Bildim vallla lalcim

o kadar sayfayı okuyacaksın yani

okuyabilirim sanırım yapabilirim evet
azimliyim

evet canım dünden beri annem de babam da seni nereye götürelim aman arabanı biz kullanalım sen kullanma aman yemeğe sana gelelim yalnız kalma...sen de gel bebişim, eve beş dklık yer, yürücez artık.

Swettt hoş geldinn canım nasılsın eşini yolcu ettin sende allah kevuştursun canım

Site bakıma girdi iyide oldu işlerimi halettim bu arada

sağol ablacım, gitti bakalım yine. şu kışı atlatsak önümüzde bi kış kalcak, ne kadar güzel değil mi sabır sabır

bu sefer nore beni öldürür sanirim....alisveris krizim tuttu da....

kizmayacaksan birsey söyleyecegim....

dün yine carsiya gittim.....

Ben de sabahtan kızılaya indim hiç güzel alınacak bir şey yok sadece hafta sonu giymek için kot görünümlü kalın penye tayt aldım
Annem görse kesin kızar hanım hanımcık giyinmiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…